Glassen var verkligen supergod, det var kolasås i mitten av glassen, plus m&m godisar och vaniljglass förståss.. Själva kartongen var på en halvliter..
Och nu är jag alldels proppmätt, även fast jag bara åt upp halva ungefär.. Ska spara resten tills ikväll;)



Haha, jag bjuder på en bild från Zhoe (Som jag stavade Soo förut) På kvällen när vi ska käka.. Och jag för första gången smakar på Ginger.. (vad är ginger på svenska?) Som ni ser så njöt jag verkligen..*not*
Var nog något utav det äckligaste jag någonsin smakat.. haha
Jag är i alla fall inte rädd för att visa vad jag tycker, eller hur?


Men nu måste jag gå.. Jobbet kallar..haha.
Imorgon får vi våran dricks! haha

Idag är det riktigt varmt.. RIKTIGT varmt...
Shit alltså, igår hade vi 31 grader på jobbet, och det är alltid lite svalare på jobbet än vad det är i Pafos, men idag är värmen outhärdlig här i pafos.. Så ja, vad ska jag gissa på.. 38 grader här, i solen alltså...

Har precis varit på kiosken, var hungrig och hade ingenting i kylskåpet, till veckan ska jag gå till supermarket, för nu vet jag faktiskt vart det är. Dessutom måste jag hämta ut mitt visa kort.. Och det är alldeles i närheten:)

 Jag köpte i alla fall den här yoghurten, haha, junior.. That's me.:) Nej, men allvarlig talat, det finns nästan ingen god yoghurt här. Allt är gjort på get och mjölkpulver. Hittade några goda förra gången jag var på supermarket, men dom är slut för länge sen. haha.
Och den här var faktiskt riktigt god. Det följde med chokladkulor:)

 Och just har jag huggit in på en M&M glass:) Vet inte ens om den här finns i Sverige? Hur som helst, god är den:)
Nej nu ska jag sova.. Igen. haha, känns som att jag inte gör annat än sover och jobbar och sover och jobbar..Men det är ju bra det med.. eller hur?
Sorry, men jag hann inte ta några bilder på nya restaurangen, det var ju bara en massa tjafs med lönen och allt det där.. Fick i alla fall mitt bus pass, från och med måndag kommer vi att börja ta bussen härifrån Pafos till jobbet, suck, jag som hatar att åka buss. Men vad gör man då? Jag blir ju så illa tvungen..
Att gå till bussen tar ca 20 min, och bussen går 14.50 och från jobbet och hem går den vid midnatt och är i pafos 00.40 och sen 20 minuters gång hem. Kul va?
Bra med motion i alla fall, och det gillas, speciellt eftersom jag inte har tränat någonting alls på de veckorna jag har varit här.. Och hemma tränade jag minst 3 ggr i veckan ibland bled det 5 ggr i veckan i de perioderna jag tränade som mest.
Ska kolla upp om det kanske finns ett gym eller så i närheten, hon jag bor med har jag för mig att hon har pratat om något gym..;)

Jaja, nu måste jag verkligen sova.. Jag vill försöka "som vanligt" komma upp tidigt och gå ut och lägga mig och sola, men men vi får väl se hur det blir med det hela.. haha

Men hade så bra och sov så gott allihopa, så hörs vi igen imorgon!
Godnatt

En 16årig pojke blev skjuten i halsen av en maskeradman i söndags.
Nu vårdas han på sjukhus.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2580942.ab

Polisen hoppas på att pojken kan hjälpa dom lösa fallet..

Och titta, pojken har ritat en bild av gärningsmannen, som säkert kommer att vara till stor hjälp..



(haha, alltså, själva saken som har hänt är verkligen hemskt, att bli skjuten när man sitter i parken och lyssna på musik, men den här bilden var bara för gullig så jag var tvungen att visa den.. )
Haha, idag har jag haft rekord på läsare i min blogg..
Det är otroligt roligt, ju fler desto bättre!:D
Åh herre gud vad den här dagen var stressig...
Vi var fullbokade, och en man kort!! Shit alltså, det var spring hit och dit.. Måste ju ha förbränt ca 10 tusen kalorier idag.. haha..
Anledningen till att vi var en man kort idag var för att restaurangen brevid oss, pizzerian (inte den nya)..
En kille som jobbar där gjorde illa sig igår, en flaska exploderade i hans hand så han fick ett djupt sår i sitt finger, hans kompis som jobbar med oss "den nya killen" berättade att hans finger numera var gigantisk! haha, så den nya killen fick jobba åp pizzerian istället ikväll...
Förhoppningsvis tar dom väl in nytt folk imorron? Men kanske inte...

I alla fall, idag är jag lite arg, och less... Jag fick ingen lön... Alla andra fick sin lön insatt på sitt konto, men jag hade glömt bort att lämna siffrorna till kontot.. Så jag gick dit i tisdags, och sa jag vill ge dig nummrerna till mitt bankkonto.. Men då var jag tvungen att skriva i nått ansöknings grejs, alltså jobbansökan..
Sedan sa han, du får pengarna på fredag, du får en check..
Idag så gjorde jag iordning restaurangen, sedan gick jag upp till kontoret.. Då sa han, har inte Costas (restaurang chefen) gett dig den? Nej, han kanske inte har den.. Hm, jag har en massa checkar här, men inte din... Och account (hur man nu översätter det till svenska) är stängd.. Är det okej att du väntar tills måndag med att få din lön?
Eeeh.. jaha, ja jag antar väl att det är okej..
Så kul vad det, dessutom så voik och en annan kille som jobbar där (typ deltid) fick något pay blaha.. Som visar hur mycket lön och daysoff och sånt dom har.. Men inte jag!?
Jag har inte skrivit på någonting.. Medans voik har skrivit på en massa saker..
Så jag är egentligen inte ANSTÄLLD! fastän jag har jobbat där i en månad!! Shit, alltså det är ingen som sagt till mig att du ska skriva på dom här och dom här papperna. Nejdå, hur ska jag då veta? Ska jag gissa mig till det, ska inte jag skriva på ett sånt där papper?
Jag trodde faktiskt att dom som anställde mig skulle säga vad jag skulle göra och skriva på, brukar det inte vara så?
Ska man alltså gissa sig till allt själv?
Aja, nästa gång jag jobbar på ett ställe, utomlands eller i sverige, ska jag i alla fall komma ihåg: Men du, ska inte jag skriva på något?

Snart ska jag åka och jobba... Jag vaknade halv ett idag, otroligt.. Ändå somnade jag rätt tidigt ändå, tycker jag.. haha.
Nej, men är roligt att jobba, ja förutom när det blir sådär stressigt då.. hehe

Jag vill verkligen göra om min blogg, designen och sånt, framförallt headern..Men jag har inte tid med det, suck.. Aja, jag får väl ta det lite itaget på kvällarna jag kommer hem:)

Hoppas ni alla får en underbar dag:)

Haha.. jag hade fått roliga kommentarer från min älskling;)
Han är btw i sthlm nu och ska se på Kiss ikväll, hoppas du får det underbart!

Nu ska jag be om hjälp igen, inte för att det typ är någon som brukar kommentera,men förhoppningsvis den här gången, för det här är lite viktigare...
Jag behöver ett antivirus program.. Jag har Norman antivirus (haha) men det funkar inte, jag måste hålla på att registrera och sånt innan. Dessutom har jag hört att det är det sämsta virusprogrammet..
Så någon som kan ge tips på ett bra antivirus program som är bra och som man kan dra hem gratis?
Vad har du för virusprogram?

Nej, jag ska nog ta och gå och lägga mig nu..
Ska inte bli lika sent som igår, (klockan 04, somnade jag)
haha, kände att jag inte riktigt var pigg när vi skulle sätta upp borden och sånt, och man behöver faktiskt mycket sömn för att kunna fungera korrekt, eller hur?

Förresten, inatt drömmde jag att det var något hus, vet inte vilket, varken den här lägenheten eller i huset hemma,  det var ett stort hus och gammalt var det, min säng var som i ett tv rum ungefär och min mamma sov som i en korridor precis utan för, det var ingen dörr emellan så det var kanske 5 meter ifrån sängarna..
När jag låg i min säng såg jag en stor skugga, i slutet av rummet men tänkte, äsch jag skiter i det, jag inbillar mig bara...
Sen så visade det sig att skuggan var en stor hund/varg som påminde om en chauchau (ni vet, en hund med en blå tunga) som började attackera mig, först min arm högg den fast vid sen började den attackera mitt ansikte och ja, gjorde mig riktigt illa.. Och jag skrek på hjälp.... Fast när jag skrek på hjälp blev det bara ett löjligt litet pip, jag fick nästan inte ut ett enda ljud utan det blev bara som en viskning... Usch, det var otäckt, men i drömmen så kom mamma och hjälpte mig i alla fall. Men precis när hon kom vaknade jag, irl..
Lite läsklig dröm, men ja jag tror faktiskt om man blir riktig rädd och gör sig riktigt illa och ska skrika det högsta man kan, så är det ändå svårt att få ut sig något ljud..
Haha, man kan undra vad drömmen betyder egentligen, att jag är en morsgris? hehe

Nej, nu kallar sängen.
Jag avslutar kvällens bloggande med bilder på världens sötaste ungar!:)
Shit vad dom kommer att vara stora och annorlunda när jag kommer hem igen, men såklart kommer dom ändå att vara världens sötaste då med.



    Bebis Casper och Bebis Mel:)

(hehe, dom ser lika stora ut nästan;) )

Kan någon tipsan om en bra film?
Jag har idé torka.. haha..

Det kan vara allt ifrån skräck, komedi eller drama...
Men inte någon Western eller Kung fu film eller så, haha.. Dom hatar jag..

(haha förutom Familjen Machan, eller hur det nu stavas, shit den serien är verkligen jätte jätteasbra! Jag kom ihåg en sommar för några år sedan då den visades på Svt på nätterna, och jag låg och kollade på den till kanske klockan tre på natten, ibland somnade jag dock, men kjell filmade in dem så jag kunde se igen:) Det var tider det!)
Hej, kom hem från jobbet för ca en halvtimme sen..
Det var verkligen jättemycket folk! Från klockan 19-22 då köket stänger, folk hela tiden!¨
Vi har 53 platser, och 57 var upptagna, det säger väl en ganska hel del?

Ibland ville jag bara slå till chefen, haha, kanske man inte får säga..
Men han gjorde mig verkligen jätteirriterad!! Allt gick hur fint och bra som helst, och jag kan faktiskt hantera stress, men det kan inte han, så han stormar in i köket och sliter och håller på med alla beställninga och säger åt mig att göra si och göra så och jaa... Ni förstår?
Han gör mig mer stressad än vad jag egentligen är, bara för att han är så hyper stressad, och nu på måndag ska han bli chef över två restauranger! Hur ska han klara det? Då måste han ju nästan vara på två ställen på en och samma gång....

JA, sen en annan sak som gjorde mig lite arg, det var att han sände iväg mig för att polera? besticken, (varför han JÄMT vill sända mig förstår jag inte, jag inttalar mig själv att det är för att han tycker jag är så bra på det, HAHA!)
I alla fall, det är ett skitgöra, men jag får ju oftast hjälp;) Men sen sätter sig chefen i köket, typ bakom mig där jag står och börja käka panna cotta!
Schysst, haha, jag blev arg!

Jag har i alla fall sett den nya restaurangen som ska öppna till veckan, och ja, jag hade rätt det ska vara en sån restaurang jag sa förut, där gästerna får tillaga sin egen mat på heta stenar.. Kommer nog att bli riktigt häftigt, tur att inte jag ska jobba där och bära dom där heta stenarna.. haha
Men området, ååh, det är underbart!!
Om jag har tid och får chansen imorgon ska jag försöka ta bild på nya restaurangen...

Jag ska ta och bädda mig säng, med nytvättade sängkläder, sen ska jag ta och förflytta mig och min dator till sägen,  och sen ska jag kolla på sanningens ögonblick.. Jag älskar det programmet, det är härligt pinsamt!
Sen ska jag sova, just nu är jag inte trött eftersom jag vaknade vid halv ett idag, men min dator är nog trött så har varit igång hela dagen. Och dessutom har jag inte hunnit köra någon defragmentering eller sånt, har varit helt uppe i Sanningens ögonblick idag, nu när jag äntligen fått det att fungera:)

Haha, jag kollade igenom min dator, på gamla bilder och sånt.. haha..
Sorry ida och ramona, men jag måste bara lägga upp den här!!
HAHA, omg säger jag bara! (ps. vi fjantade till oss på den bilden!)



HAHAHA, jag skrattar så jag får ont i magen nästan! Titta så tiny vi var!! shit alltså..:P



Jaja, nej, nu kallar sanningens ögonblick:)

Jag kanske kommer upp lite tidigare imorron, så då skriver jag väl ett inlägg innan jobbet i alla fall:)

(jag måste försöka komma upp tidigare, jag måste sola, jag har fan vita sträck från t-shirten jag har på mig när jag jobbar, när jag sätter upp borden och sånt, om jag säger så här, när jag inte har något på överdelen på kroppen, har jag ändå en t-shirt på mig, fattar ni? snyggt...)

Sen måste jag ju försöka få tag i vykort eller sånt också, ska skicka iväg lite till sverige och så, de jag inte har kontakt med via internet och så.. Då blir dom nog glad, eller hur?


Men ja, dröm söta drömmar och allt sånt där.

Själv så har jag bara drömt konstiga drömmar, helt crazy drömmar faktiskt. Men det gör jag iofs hemma också, så det kanske är bra, det kanske betyder att jag börja känna mig hemma här?

Men imorse kände jag något som bet mig mellan mina fingrar, ajajaj, det var inte kul. Det gjorde ont! haha, det var någon fluga eller så:P


Godnatt alla!


Nu har jag sötsug...
Men jag orkar verkligen inte gå till kiosken och köpa något, dessutom har jag ju redan köpt chips idag..
Jag funderar på att koka nudlarna, som jag faktiskt har glömt bort att äta idag..
Eller så får jag dricka min cola och äta ett äpple.. haha

Nu ska jag kolla på Sanningens ögonblick.

 Simon, sushi master..

 
Soo, eller hur man nu stavar hans namn.. Han är i alla fall kina kocken..

 Katarina, hon jag bor med..

 Voik, eller hur man nu stavar hans namn.. Den nya killen i alla fall..


Hehe, jag hade tänkt skriva en kommentar om alla, liksom vad jag tycker om dom och så, men jag tror jag skippar det..:)
I alla fall är det för det mesta roligt att jobba med alla;)
Här var vi som sagt på Meze kväll på Seven St. Georges Tavern som ligger nästan precis vid mitt hus.:)



Det här är mitt nya linne som jag köpte förra onsdagen, enkelt men fint, gult är inte fult, haha jag ser tjock ut på bilden, men det bjuder jag på! Visst se man att jag har blivit lite brun?;)



Mitt halsband, som jag fastnade för direkt när jag såg det, visst är det fint?!
Hittade en underbar låt på youtube.. Bra, men sorlig dock.


Någon som vet vilken film?


Romeo som han kallas för, 19 år och 84 cm lång och väger 9 kg.
Bilden är lånad från aftonbladet.se
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article1826686.ab
Han som vann Eurovision song contest iår, jag tyckte väl att jag kände igen honom.. haha..
Visst dom kanske se det på tv vem han var, men jag hann ju bara se omröstningen..
Dimla Bilan ( Victor Bilan) vann ju nästan för två år sen med låten Never let you go, åååh, den låten var ju underbar, mycket bättre än den här låten som han faktiskt vann med..

Never ever let you go



Belive (den låten han vann med iår)


Haha, vad vill den äckliga killen som åker skridskor?!
Yassou!
Idag har jag inte gjort ett skit, haha, det känns bra!
Eller, iofs så låg jag vid poolen ett tag, men blev uttråkad så jag gick till datorn, och här har jag nu suttit hela dagen, håller på köra en massa virus program och sånt sen ska jag defragmentera den och så med..

Dessutom har jag varit på kiosken och köpt mat, haha, idag ska jag äta nudlar.. köpte även en cola och chips, som jag ska avnjuta, haha fast det har blivit mycket chips nästan varje dag jag är ledig så köper jag chips och det roliga är att varje gång jag köper mitt "vanliga" så är det samma person i kassan, han måste ju tycka att det är något fel på mig.
Men vem bryr sig?
Förresten så såg jag nu när jag tittade på nudlarna att det är halal, haha:) Yes, i´am a muslim!;)
Egentligen hade jag tänkt gå till bageriet och till frukaffären, men jag orkade inte, det är rätt långt dit, dessutom så är bröd inte bra..(man blir tjock) och jag har redan lite frukt hemma, som i alla fall räcker tills imorgon:)
Chipsen är hur god som helst "pringles" så jag kommer nog ha hunnit äta upp dom innan nudlarna, haha..
Ja, måste ju avsluta lite finare, än det förra inlägget..
Sorry för det, men kände att det var tunget att komma ut.
Och nu när det väl har gjort det, så känns det verkligen underbart.
Jag vet att jag kan släppa det och gå vidare i mitt liv, varför slösa energi på saker som gör en att känna sig nere?
När man hellre kan "slösa" energi på saker som får en att känna sig lycklig, jag vill upptäcka världen...
Då ska man ju inte gå runt och grubbla på gamla saker, eller hur?

Kollade på aftonbladet, någon 3d film där man fick se Skräckkällaren, ni vet, i österike Josef  "äcklet" Fritzl höll sin dotter inspärrad i 24 år...
Källaren, usch säger jag bara! Trångt, litet och ja.. Det var någon polis som sa att han varit nere i källaren, och han var själv mycket lättad när han fick gå där ifrån. Och det förstår man..
Herregud att någon människa kan vara så sjuk och göra något sådan.. Det finns så mycket sjuka människor och onska i den här världen som gör mig så himla arg!

Men men, nu måste jag gå och lägga mig.  Och sluta tänka på onda människor, haha, jag har day off imorgon så det är jävligt nice. Ska nog bara slappa och så, försöka fixa den här cp datorn.. haha
Sen ska jag ju ofcourse lägga upp bilden på mitt underbara halsband och bilderna från förra onsdagen då vi var på meze natt..


Och jag vill lära min grekiska! Jag hitade en sida nu med bara några få ord, förresten har ju dom pratat på grekiska med mig också. Men ändå, bara några ord jag fattade som tex, Yassou, som betyder hej, till en person och Yassas om det är flera.
Sen har många frågat med Esi Kala, som jag inte är hundra på än men tror att det betyder mår du bra, så då ska man alltså svara Kala esi, det betyder bra och du?
Och det fulaste av allt det är att Ne, betyder ja.. haha, jag trodde från en början att ne betydde nej, det skulle vara det mest självklara men icket! Ne betyder ja.
Och ja, sen så har jag höra folk säga Daxi och först fattade jag inte vad det var, men sen började jag tänka på att det kanske betydde okej, eftersom dom sa det i sammanhang jag skulle säga okej, men liksom Daxi?! varför inte okej?
Men i alla fall  Endaxi betyder i alla fall okej, fast man hör typ inte en: et..

Men nu börjar faktiskt klockan bli riktigt mycket så nu är det dags för mig att säga:

Kalinichta!   (guess what that means;))

Jag har varit här på cypern i 23 dagar nu..
Och jag älskar cypern!!
Lite skrämmande känsla ändå att jag lämnat sverige, min familj, min älskling och mina vänner, men att jag älskar cypern!
Jag älskar solen, man blir glad, jag älskar värmen och sist men inte minst jag älskar de personer jag jobbar med.
Aldrig någonsin förut har jag jobbat med så bra personer som jag gör nu.
Alla är verkligen underbara, nästan alla jag jobbar med har blivit mina vänner, jag gillar att jobba, just därför dom jobbar där...
Även fast dom är äldre än mig, sådär 8-9 år eller så, ser jag inte på dom att dom är äldre, eftersom dom är inte som vissa är och ska försöka visa sig bäst, bara för att man är äldre och klokare och så vidare..
Utan här är det jämställdhet som gäller (förutom cheferna då som har högre position, haha).

En annan orsak att jag älskar cypern kan vara att jag verkligen behövde byta livstil, eller inte livstil kanske, utan tillvaron och allt sånt.. Tillvaron höll på att ta kål på mig, det enda som sken upp min vardag var min älskling, och det gör han fortfarande här, bara genom att finnas.:)  Visst, jag saknar honom ibland så att det gör ont i hjärtat och jag börjar att gråta, men jag vet ändå att han finns här/där för mig:)

På tal om tillvaron i sverige, tack vare några personer, fick mig att inse att det var dags för något annorlunda, (tro mig eller ej, men det här är absolut sista gången ja gångsin kommer att nämna det här någonsin igen, känner bara att jag måste få ut det här, and thats it, then its over! Forever!)
Ni behandlade mig som skit, ni fick mig att må dåligt, ni fick mig att känna skuld, ni fick mig att känna att jag var mindre värd än er, att jag inte förtjänade respekt, som att ni våre kungar och jag vore ert tjänstefolk. Precis så fick ni mig att känna. Och ni gav aldrig en orksak till varför ni gjorde som ni gjorde, utan sa att det var mitt fel. DET VAR MITT FEL, och min pojkväns fel. För inget var erat fel, bara vårt.
Ändå hade ni mage att kalla er för mina vänner....
(och tro mig, jag trodde vi var det också)
En utav er har jag till och med kännt mycket mycket längre... Men ändå blev det som det blev..
Jag har träffat en massa människor här, som behandlat mig mycket bättre och med mer respekt och allt än vad ni har, ändå har jag bara varit här i 23 dagar!! och er hade jag känt i alla fall tre år.
Så egentligen borde jag tacka er,  Tack för att ni fick mig att komma hit.
Det här är nog det bästa jag gjort, tills nu i alla fall. haha
(jag hoppas verkligen att någon utav er läser det här inlägget *hoppas,hoppas,hoppas*)
För att göra det här lite tydligare, hoppas ni får ett bra liv och allt sånt där... vad man nu säger.
Det här är min sista tanke tillägnad åt er, jag har redan raderat era nummer och kommer radera allt som har med er att göra.
Aldrig igen kommer jag att umgås med er, prata med er.. And guess what? Det känns fantastiskt!:D
Nu har jag faktiskt varit riktigt snäll, jag har laddat älsklingens mobil med två hundra spänn!
(Då får han gratis sms och kan smsa mig hur mycket som HELST!)
Bra va?!
Haha, så det var inte bara för att vara snäll, utan lite egoistik också.. haha, but hey thats me!:D
jag har ju fått lön från sverige, pisslön, men anyway, på fredag får jag lön här ifrån, för mina 17 dagar, så det kommer också att vara en pisslön.. Så jag är fattig.. Men får ju pengar från dricksen på söndag och så så det är ju bra, dessutom kommer jag nog inte att använda mina pengar som jag har på bankontot i sverige nu, när jag hämtar ut mitt cypriotiska visa kort, och lönen kommer in där.. Så det är ju bra:)
Jag fick ett brev förra veckan någon gång att jag kunde hämta ut mitt kort, men jag har inte gjort det än. Har inte orkat, eftersom banken stänger klockan ett..
Men det får väl bli nästa måndag eller så, för på fredag får jag min check (min första lön) så måste väl lösa in den på måndag då, eftersom banken är stängd lördag och söndag.

Hejsan...
Kom för kanske en timme sen hem från jobbet, är hur trött som helst (som vanligt) men idag hade vi faktiskt hela restaurangen full.. Så det är mycket att göra.
Nästa vecka så ska det öppna en ny restaurang precis vid oss, och en som jag jobbar med kommer att börja jobba där istället, och även restaurangchefen för Asian Corner (min chef alltså) kommer att bli chef över den restaurangen med..
Så nästa vecka, kommer det bara vara JAG; som ansvarar över allt i köket, mitt jobb är att se att alla får sin mat i rätt tid, att de som väntat längst på sin mat får sin mat först.. Och ja, ni förstår.
Jag fick faktiskt välja mellan att ansvara för maten, eller att servera dryck och sånt, egentligen borde jag ju ha valt dryck, eftersom jag vill vara bartender, och hålla på med drinkar och sånt. Bakom en bar och ja. Jag vill verkligen det, men den drömmen får jag lägga på hyllan ett tag.. Åtminstone den här säsongen..
För det första är det ju mest bara en massa vin, och öl..
Och för det andra så har jag ju hållit på med maten nu i nästan en månad, jag har precis lärt mig typ all mat som serveras och vad den innehåller, jag har ju som sagt blivit väl lärd och så, så jag vet verkligen vad jag gör..
Dessutom är killarna i köket underbara att jobba med, även när det är stressigt, haha, annat kan man säga om chefen....

I alla fall, jag fick välja, mat eller dryck... Så mat it is.
Voik, den nya killen, han kommer att hålla på med dryckerna, servera vinet och ölet och måste kunna en massa saker om vinet och sånt. Alltså han har ju varit med mig i köket, men nu måste han lära om sig, helt nytt..

Katarina, hon jag bor med, kommer att få nästan en "chefs position" hon kommer vara tvungen att ta beställningarna, skriva ut notan och ränkna pengar.. haha, just nu så tar hon hand om gästerna, pratar med dom, lägger servetterna i knät på dom. Men nu kommer hon inte ha tid med att göra det... Så nästa vecka får vi fixa allt sånt själva..

Herregud,  det är bara att vänta och se vad som händer...
Idag till exempel kanske vi hade över 150 gäster...det var fullt upp hela tiden, från klockan 19 till ca 23. Helt otroligt sjukt,  beställningarna täckte upp en hel hylla typ.. haha, crazy.
Men roligt ändå:)

Men som tur är ska det väl komma två nya "killar" eller något som ska hjälpa oss, men på nya restaurangen är det helt nytt folk som kommer, ja och på våran också för den delen..
Men min syster fick inte komma? Hm, märkligt det där...

Sorry för dålig uppdatering, men jag har faktiskt jobbat.. haha
Igår jobbade jag ju som sagt från klockan åtta på morgonen (klev upp vid sex efter tre-fyra timmars sömn) och kom hem 23.30 på kvällen.. Det ger ju ganska bra med pengar att jobba de där extra timmarna, ca 7 euro+ per timme. Nice:)
Det var något dop, ni vet sådär efteråt med ca 150 personer, som tur var så var det buffé så det var bara drickat som behövdes serveras:)

Och visst ja, vad säger ni om eurovision song contest?! Ryssland vann... BLÄ! Den låten var ju dålig!

Idag har jag (såklart) också jobbat, idag fyllde Soo, våran kines kock år, 26 on 26th of May, haha. Så vi åt tårta och drack kaffe och firade honom, och efteråt alla gäster gått så åt vi lite mat som han tillagat och också som Simon ( Sushimaster) tillagat och drack lite vin och sånt. Ja riktigt trevlig var det faktiskt!
Den roligaste personen jag någonsin arbetat med måste vara Soo, hela hans sätt att vara är så himla otroligt, han är lättsam, och har väldigt mycket humor och får en alltid att skratta.. Exellent! Som han uttrycker det!

Imorgon är det en dag kvar tills "my day off" riktigt nice, men har ingen aning om vad jag kommer att göra på day off... Antaligen kommer jag att sola, för att när jag arbetar, sätter upp borden och så har jag alltid en t-shirt, och ja, nu så har jag märken efter den,. så mina armar är faktiskt riktigt bruna.. haha, men dock inte så snyggt...
Är det eurovision ikväll? Visst är det det?
Aja, jag kommer att missa det hur som helt, har ingen kanal som visar det.. tror jag...
Dessutom börjar det vid 22 här, och då jobbar jag fortfarande.. Kanske hinner se en liten stund efter jobbet, någon som vet om man kan se via internet?

I alla fall, vill ni veta vad jag ska göra imorron?
Jo, dom kommer och hämtar upp mig och Voik (den nya killen) vi 7,30 på morgonen, så jag måste allts kliva upp vid sex och sen ska jag jobba lunch för det är tydligen en stor grupp som ska komma då, tack och lov är det buffé men vi måste väl servera drickat sen ska jag jobba hela dagen... Alltså från 8 på morgonen till midnatt. AGH!
Jag kommer se ut som ett spöke efteråt!
Men det ger ju extra pengar..
Nej, nu måste jag hoppa in i duschen...

Igår hann jag inte ladda upp någon bild, och hinner nog inte det idag heller...
Var en helt crazy kväll igår, det var fullt med gäster, sen kom det ett par som skulle både ha förrätt och varmrätt fem minuter i tio. Köket stänger tio!!
Jobbigt, så vi kom hem vid ett tiden, och då var det bara raka vägen till sängen.
Så nu har jag sovit i elva timmar, det var skönt!
Nu har jag bråttomt, måste hinna sminka mig, borsta tänderna och allt..

Måste dessutom ringa chefen för att påminna honom att han måste hämta upp mig idag, hm.
Ja så det är rätt bråttomt, eftersom han brukar vara här vid två.
Men slutar jag tidigt ikväll så hinner jag nog lägga upp bilderna imorron bitti..
Om jag nu inte ska ut ikväll, har inte riktigt bestämt mig än. Beror alldeles på hur mycket jobb det är ikväll..

Ha det bra!

Idag är jag som vanligt, trött. haha
Klev upp sent idag igen, suck, inget solande för min del..
Är hur vít som helst..

Sa ju att en bild på halsbandet skulle läggas upp idag, och ja kanske ikväll.. :P
Nu ska jag göra mig iordning och sedan ska vi åka och köpa en massa toalett papper, haha, innan vi åker till jobbet..

Alla har ju sagt att Augusti är värsta månaden att vara här i cypern, eftersom det är så otroligt varmt så svetten bara rinner, även på kvällarna!
Igår fick jag även veta att i September kommer det att komma sandstormar hit till cypern, som kommer från Zahara öknen, för tydligen ligger bara Zahara 20 mil ifrån oss......
Så då kan man ju undra, vilken månad är bäst att vara här? hehe

Nej, nu måste jag gå och sminka mig. Om jag inte är alldeles för trött ikväll så skriver jag väl ett inlägg efter jobbet..
Ha en underbar dag!

Jag är väldigt väldigt trött, så jag ska snart gå och lägga mig..
Men ska i alla fall berätta för er vad jag har gjort idag på min day off. (hur skönt som helst btw)

Jag klev upp vid nio tiden, trots att jag somnade vid två igår natt, haha, sen vid halv tio så åkte jag till "doktorn" eller snarare sjukhuset, sa mitt namn, lämnade "provet" gick ned en trappa sen var det en där som sa åt mig att ta av mig övertill och ställa mig mot någon träplanka? Sen så tog dom en rönkenbild, och sen var det klart.. På ca tio minuter tog hela det där hälso certifikat grejset...

Sen hon jag bor med frågade om jag ville följa med till någon shop, det skulle ta ca en halvtimme.
Men det slutade med att vi hamnade i panno pafos i 4 timmar, hon sökte efter en bikini och jag hittade en massa andra saker.. FARLIGT! haha, jag gillar att spendera pengar, även fast jag egentligen inte har några. tihi
Jag har gjort av med över 600 spänn idag, ooops. haha

Jag köpte två diadem, svarta basic hårsnoddar. en tub topp (knall gul) från Mango, och ett underbart UNDERBART halsband ifrån Next, det var dyrt, men jag älskar det!! Jag kommer att lägga upp en bild på den, ja, underbar säger jag bara! haha
Next är någon affär från UK tror jag.. Som sagt, hela cypern är baserad på britter... typ..
Jag slog i mitt ben i en betongklump på marken som jag inte såg också, nu har jag ont i mitt ben......

Sedan åkte vi hem och solade vid poolen lite grann, inte så länge, max en timme eftersom solen var väldigt stark idag..

Min rumskompis åkte och hämtade upp kockarna från jobbet, dom bor jättenära jobbet så det är ju ca 25km ifrån, sen vid sex åkte vi till chefen för att uppvakta honom på namnsdagen. Vi var där ett tag.

Sedan åkte vi till en restaurang nära oss, en äkta cypriotisk restaurang, som serverade gresisk meze, så vi åt och vi åt och vi åt..
Har jag sagt vad en meze är förresten? Om inte så är det något typsiskt gresiskt, man måste minst vara två personer, sen serverar dom flera små rätter, det kommer nya och nya och nya rätter, ända tills du säger STOP!
Det var otroligt roligt och spännande, även fast inte maten var så himla god, men den gick ju att äta i alla fall och det är väl det som räknas? hehe
Sen till efterätt var det tre rätte, något som liknade äppelpaj, sen var det någon banankaka i honug eller så, och den tredje, så sjukt. haha, RISGRYNSGRÖT! hahahah
Jag blev chockad! haha
I alla fall, för var och en gick hela allt det på 25 euros alltså ca 240? kr.. Dyrt.. (dessutom är jag skyldig för presenten till chefen fortfarande, hm, fattig?)

Sen efter det har jag bara suttit här framför datorn för att försöka få allt att funka, men datorn verkar inte vilja samma sak som jag riktigt..

Nu måste jag verkligen gå och sova, så jag orkar med imorgon, men om jag hinner ska jag lägga upp bilder på mitt UNDERBARA halsband och några bilder på mina kollegor, imorgon bitti. höhö:)

Ja just ja, jag pratade förresten min min underbara älskling idag också, ganska lång tid faktiskt, haha, tack för det mamma!:)
Han hade åkt hem och hälsat på min mamma och mina småbröder och samtidigt passade på att ringa mig..
Det passade bra, speciellt nu när min dator verkar vilja krångla.. SKIT MSN!

Så godnatt allesammans så hörs vi någonting imorron! (Om jag inte är för trött, haha)

Besökarna har öka igen, haha, det går som en berg och dalbana i min blogg..
Men det roligt när det är många som besöker bloggen..:)
Msn funkar fortfarande inte, och kommer nog aldrig funka igen känns det som!! Blä, jag vet inte vad det är för fel på den, jag har gjort allt möjlig som man ska göra, men ändå går det inte att installera om.

Imorgon ska jag i alla fall till doktorn vid halv tio, egentligen skulle jag vara där redan vid åtta sen så skulle hon jag bo med ta mig till en strand medans hon jobbade på sitt andra jobb och sedan hämta upp mig.
Men nu ska hon tydligen inte jobba, så jag får se om det blir någon strand och sen kanske Kato Pafos, det är där jag bor, fast en bit ifrån där "turist orten" är..
Annars så ska jag väl typ bara ligga och sova vid poolen.. Men ja, jag får se:)

Sen så ska vi hem till chefen och gratta honom på namnsdagen..
Sedan ska fem av oss från jobbet ut och käka och umgås och sånt, vi ska på Meze.. Det är något grekiskt, man får typ flera rätter hela tiden, fast det är liksom bara en bit till var och en.. Ja, typ säkert mycket lamm och sånt. haha

Visst ja, jag kommer ju vara tungen att städa också..

Men men, nu ska jag gå och lägga mig, för mitt MSN FUNKAR JU NTE! hjälp mig??
Sen är det en annan sak som inte funkar på den här datorn också, och min kära bror skulle ju ringa och hjälpa mig med det ikväll, för han hade tydligen haft samma problem. Men han har inte ringt än! :(

Nä, nu måste jag gå och lägga mig innan jag somnar framför datorn, måste vara pigg inför läkaren imorron! haha


Godnatt och sov gott..




Och puss puss till dig min älskling! vi hörs imorgon!:D
Jag älskar dig mest i hela världen!
Nej nu måste jag gå, klockan två ska vi åka till fotografen, så ska jag ta kort till mitt pass..

En annan sak är att jag börjar få riktigt långt hår nu, det gillas verkligen..

Hörs!

Haha, jag lägger upp lite bilder på mig, så ni där hemma kan sakna mig lite mer..haha
Den här första bilden tyckte jag att jag såg så ovanlig och söt ut.., haha, i alla fall den där piké tröjan där det står Aphrodite Hills på är i alla dall min "uniform" som utlovats. hm, Den har jag på mig när jag förbereder borden och sånt.




På den här bilden har jag tjocktröjan på mig som jag har fått, den har jag på mig på kvällarna när jag serverar och när det är lite kallt.. Fast nu börjar ju vädret bli riktigt bra, så igår kväll var det faktiskt inte så kallt. Men skit samma, man behöver inte tvätta skjortan varje dag om man har en tröja över.. haha

Ja, här är då restaurangen som jag jobbar på, Asian Corner, kanske inte ser så bra, jag hade tagit fler bilder men jag har råkat radera dom.. Så jag får väl ta nya bilder senare när jag får tid.
Ska även försöka ta bilder när det är mörkt ute för då är det vekligen jättefint där.
På bilden längst ner är bordet som kallas för Waterfall, i mitten är det som en damm med en massa guldfiskar, vattnet är grönt så jag tycker synd om fiskarna. haha.






Så här ska en fanta flaska se ut, inte som den ser ut hemma...
Ja, som jag sa igår så funkar det inte att installera om msn...
Och det funkar inte idag heller, inte nog med det.. Ingen funktion verkar funka, jag kan inte ens komma in på hotmail sidan så jag kan läsa mina mail..
Jag vill läsa mina mail!! Jag vill logga in på msn så jag kan prata med mina vänner!!

Är det här något internationellt fel, eller är det bara att det inte funkar för mig??

Snälla, skriv i kommentarerna i fall du har samma fel. Så jag vet att det kanske inte bara är jag....
Hejhej, idag var det rätt lungt på jobbet..
Det var en ny kille i vår restaurang, så nu är inte jag det nya längre.. haha, too bad.
Men i alla fall, det var kul.
Dom ska tydligen öppna en ny restaurang precis vid Asian Cornern ( där jag jobbar) där gästen får välja vad dom vill ha i maten och tillaga den själv. Riktigt coolt faktiskt, där skulle jag vilja jobba. Då behöver man inte gå med en massa tallrikar och vara rädd för att tappa dem. haha.
Men allara helst skulle jag vilja jobba som bartender, men jag antar att det kommer inte att hända, inte här och nu i alla fall. När jag kommer tillbaka till sverige ska jag banne mig jobba som bartender!!
Jag kommer inte söka några andra jobb...

Jag har tagit bort msn på min dator, för jag kunde inte logga in, och nu skulle jag försöka ladda hem det igen, men nej, det går inte att ladda hem det heller! Så nu sitter jag här utan msn, bara min blogg. Funderar på om man kanske ska ladda hem skype igen..?

Jag ska få något slags pass, för att typ stämpla in och så, och för att kunna åka med "Staff bus" så imorgon måste jag åkt till någon fotograf för att ta ett kort..
Hon jag bor med, ja om jag säger så här, vi jobbar väldigt bra tillsammans men utanför jobbet är det bara.. ja, inget, liksom vi umgås inte eller så.. Vet ej varför men ja, man kan ju inte passa med alla, eller hur?
Vi bråkar ju inte och så, så det är ju bra.. haha, utan var sin sköter sitt ungefär..
Jag pratade med henne att chefen ville ha ett kort på mig, så jag kan få mitt pass, så liksom frågade hon typ argt, förvånat: - Don't you have a photo on you?!
Jag sa liksom, njaae på min mobil...
-It's not like i carry pictures on me with me......
Det jag fick till svar var liksom:
-I always carying small photos with me on, because of just this reason for mabye a pass or someting.......

Ehm, okej.. eh.. Sorry.. Jag vet inte riktigt i fall hon var arg, eller less eller något sånt, eller om hon bara är sån till person, för trots allt känner jag ju henne inte jag har ju bara varit här i två veckor..
Men ja hon verkar annorlunda mot alla andra, så kanske det är jag? haha, i alla fall är det inte mitt problem..:)

men nu måste jag gå och lägga mig, är dödstrött, trots att det känns som att jag inte har gjort något annat idag än sovit. Det är så himla kontigt när man jobbar och så, liksom allt går på en rutin. Så man knappt minns dagen, haha, tragiskt, men roligt ändå. haha.

Godnatt:)
Nu har jag varit här på Cypern i 14 dagar, exakt.
Men det känns som mycket, mycket längre... Dagarna jag jobbar rullar liksom bara på, jag är ju otroligt trött, så jag kliver upp någon gång runt elva. Sen gör jag mig iordning, sen åker jag till jobbet, jobbar, kommer hem vid halv tolv-tolv någon gång. Går och lägger mig, kliver upp och jaa.. Sen fortsätter det så liksom.

Visst det är väl inget fel med det heller, de jag jobbar med är jättetrevliga (när de inte är superstressade, haha)
Vi gör hela restaurangen iordning, sen kan vi sitta och ta det lungt, sen har jag rast en timme, sen så sitter vi och inväntar gästerna..
Mitt jobb är mitt liv...
Just nu i alla fall..
På onsdag planerar jag att försöka ta mig till stranden, lär ju vara mysigare än poolen i alla fall. Jag låg vid poolen ett tag idag, men så började dom hålla på att gräva och sånt strax utan för poolen, så då var det inte så trevligt att ligga där..

Egentligen skulle jag till doktorn idag, men det blev inget av det.. Ska lämna avföringsprov och sånt, blääää..
Så får väl kolla om vi kan gå dit imorgon istället..
Ska jag något hälsokontroll, rönka mina lungor och så.. Så att jag inte är sjuk och sånt...

Snart kommer min chef för att plocka upp mig, hon jag bor med skulle iväg någon stans så jag kunde inte åka med henne idag.. Synd.. Chefen kör som en galning.. Fast det gör iofs alla här på cypern..
Det är riktigt varmt idag, måste minst vara 35 grader i solen, jag kokas!

Förresten, mitt msn verkar ha lagt av.. Suck, försökte logga in igår, men det gick inte och det gick inte idag heller.. Får väl försöka att fixa det.. Älskling, du får åka till min mamma på onsdag och ringa mig?

Jag hoppas att det blir en lika lugn kväll ikväll som det var igår..:)


Ha det bra!
Nu ska vi snart åka och jobba.. Men mina fötter gör ont.
Och min kropp är trött, jag kunde inte kliva upp förren vid kvart över tolv idag, jag orkade helt enkelt inte, var ungefär som att jag inte kunde vakna till.. Lite läskigt, för jag ville verkligen gå upp tidigt idag och lägga mig vid poolen, men aja det får väl bli imorgon då?

Jag hoppas att det är lika lugnt idag på jobbet som det var igår, det vore skönt, speciellt när jag alltid är så trött...

Men men, hoppas ni har  en underbar söndag, och tänk på mig nu när ni är ledig, och jag har jobbat ca 50 timmar den här veckan....
Ha det bra allesammans!
Ja, haha, jag var sarkastisk i mitt förra inlägg...
Åååh, allt på datorn jävlas... bläää.. Eller inte allt, men en viss sak...

Sorry att jag inte har hunnit skriva något, men igår öppnade vi restaurangen utomhus, men jag har varit så himla trött efter den här intensiva veckan, så jag har sovit tills det är dags att åka och jobba..
Sen eftersom det var första dagen utomhus igår, så var det rätt många som kom, trots på grund av de kalla och blåsiga kvällarna, så igår var inte vi hemma förren vid halv ett tiden. Blä
Sen idag så sov jag jätte länge också,känner verkligen att min kropp tar ut all sömn den behöver..
Mina fötter tar kål på mig, på grund av de hårda stengolven som är överallt, sen så är det ju i princip att man står upp i 8-9 timmar också, så fötterna får ingen vila...

I alla fall, det jag vill komma fram till är, att jag pallar inte att lägga upp några bilder idag..
Fast jag tog dom igår..
Jag ska "försöka" kliva upp tidigt imorgon, och gå och lägga mig och sola vid poolen, så inte jag ser ut som en snögubbe (då menar jag jätte krit vit) gämfört med alla andra jag befinner mig runt., hehe.
Sen så får jag se då om jag hinner eller orka lägga upp bilder, annars så kommer de förhoppningsivs på onsdag då, min lediga dag..*Längtar*
Imorgon är det i alla fall Tips day, haha, jippie, vi får pengrna från drickens vi alla restauranger har samlat på oss under veckan, förra söndagen fick jag ju 6 euro för två dagar.. hur mycket blir det imoron?:P

Ja just ja, jag höll nästan på att glömma berätta, jag måste till doktorn,.......
Men jag vill inte gå till nån cypriotisk doktor..
De kräver tydligen ett hälsokontroll test eller vad man nu ska kalla det, från Aphrodite Hills. För att se om jag är frisk nog att arbeta. haha, man kan väl inte anställa en sjukling? nehedå. Haha
Aja, men i alla fall, vad är det nödvändigt för? Jag är svensk, jag bär inte en massa sjukdomar.. Haha!
Nej, men restaurang chefen berättade att dom tar rönken bilder och sånt typ bara, liksom, jaha, vad ska dom rönka? Mitt huvud så dom ser att jag inte är idiot? Haha. I don't know..
Aja, i alla fall på onsdag då vi är ledig ska hon jag bor med ta mig till doktorn...

Nej, nu tackar jag och mina fötter för mig, så hörs vi imorgon!
Godnatt allesammans, och sov gott!
Idag var det faktiskt min namnsdag...... 17 maj, samma dag som norges nationaldag...
Men framförallt min namnsdag, men ingen sa grattis..
Förutom min mamma som sa det igår, hon var den enda som kom ihåg...
Och jag fick tvinga fram det från min syster.. haha

Jag antar att jag och min namsdag inte är något att komma ihåg när jag är tusentalsmil ifrån Sverige?!
God morgon..
Vad jag är trött, hade mycket hellre legat och sovit vid poolen hela dagen idag, men nej det går inte..
Idag ska vi till och med vara tidigare på jobbet, för vi ska ha något möte om nya menyn...
Kul. När är min lediga dag?
haha..

Nej, nu ska jag ta och äta lite frukost, blir äggmackor och ananas juice, mums!
Fast det har jag iofs velat länge, men varje gång jag har tänkt ta steget, har jag inte kommit på vad jag vill göra och varje gång byter jag plats där jag vill ha tatueringen. haha
Förut ville jag ha en tatuering på höften, sen tänkte jag neej, sen ville jag ha en tatuering i nacken, men jag ångradet mig, sen ville jag ha en stjärna eller något på insidan av handleden men jag ångrade mig då med, funderade på en ödla eller nått ett tag men näe..
haha, jag är hopplös, sen ville jag ha en runt vaden.. Och/Eller en längst ena sidan av magen..

Nu.. Nu vill jag precis som förut ha en tatuering på höften, jag vill ha en fjäril, men jag vill vara smalare först, sen nu satt jag och tänkte jag vill nog ha en tatuering på vaden..
Jag vill ha som en blomranka, som börjar på foten, runt fotknölen och upp och ett varv runt vaden.... Vad sägs om det? Funderar faktiskt på om jag ska ta in lite färg i den med, men ja, än så länge är de ju bara i min fantasi..
Ska nog ändå inte göra någon tatuering här på cypern..,
Det är också snyggt med en blomranka eller så som börjar nere på skinkan som går upp längst ryggen och sen på magen, men då krävs det också att man är smal... Suck..
Men ja, kanske när jag kommer hem;)
Sen en sol i nacken, det är fint tycker jag, fast liksom ingen färg och bara konturer...

Åh, sen vill jag pierca mig också, haha,jag vet, Fjortis..
Men jag har velat ha det länge, hål i sidan av underläppen, jag tycker det är sååå snyggt! Sen så har jag även börja tycka att det är snyggt med moush eller hur det stavas, ni vet i överläppen.. Det är snyggt, men jag tror inte jag skulle passa i det...
Hm, ja mycket man vill..
Får ta tag i allt det där när jag kommer hem till sverige, haha, eller vad säger ni?

Men men, nu ska jag gå och sova, klockan är över halv två här.. Och det är ju som sagt en dag imorgon också, inte sant?

Godnatt alla underbara!

I förrigår hade Sex and the city, the Movie premiär...
Jag längtar tills jag får se den!!!! Jag vill se den nu!!
Filmen handlar ju om att de har blivit mognare, kommit i över 40 års ålder...
Men endå, har mycket retuscherats bort i pr bilderna, kolla här:

sex and the city 
Cynthia är 42, Sarha är 43.. Syns det på "efter" bilden??

sex and the city 
Kristin 43 år, Kim 51....!? Hon ser ju verkligen inte ut som 51 på högra bilden....

Varför ska det alltid hållas på att retuscheras och så? Inte konstigt att vissa har dåligt självförtroende, tro inte att man är snygg nog...
Inte ens stjärnorna är så snygg som man trott....

Godkväll..
Tog tyvärr inga bilder idag... :(
Vi öppnade inte restaurangen ute idag, det var alldeles för kallt, dessutom blåste det hur mycket som helst..
Imorgon ska det vara ungefär samma väder, så vi kommer nog inte öppna uteserveringen förren på lördag eller söndag, haha, det skjuts upp hela tiden...
Men i alla fall, ska jag ta bilder och visa er!

Idag var det faktiskt rätt lugnt, inte lika stressigt som det har varit dom andra dagarna, vi hade kanske 4-5 bord som var upptagna. Så det var skönt, tycker jag. För då behöver jag inte bära en gigantisk bricka med en massa mat...

Vi fick i alla fall våra tjocktröjor idag, dom är jättemysiga, jag hoppas att jag fått den! så att jag inte behöver lämna tillbaka den senare.:)
Fick inga andra kläder, egentligen skulle vi ha t-shirts också, men alla t-shirtar är så dyrt... Alltså, vi hämtade våra arbetskläder i "golf shoppen" där dom säljer en massa golf kläder, piké tröjor och så... Så det var bara en tröja vi fick.
Men ja, det är inte konstigt att det är dyrt, dom säljer bara golf kläder, märkes kläder.. Och liksom, att spela golf det är för dom rika. Och eftersom folk kommer till en 5 stjärnig resort för att spela golf, klart att dom har pengar att lägga ut på dyra golf kläder då också!?

Dessutom kostar ju bara några sushi bitar ca 20 euro.. Folk äter och dricker för kanske tusen (svenska kronor) var...,
På sushi., BLÄ! Jag hade aldrig smakat sushi, förren idag.. Och jag gillar ju inte fisk, så ja inte konstigt att jag inte gillade sushi... Men det ser ju så gott ut!!
Smakade i alla fall något som kallas för Californian Roll, jag tror att i mitten var det crabstick och advokado, sen är det ris och ovan på fiskrom.... bläeh!

Det var godare med pizza och cheescake:)

Yoghurt med körsbär är sååå gott!
Testa det, eller ja det behöver inte nödvändigtvis vara körsbär, ta något annat bär:)
Idag har jag köpt nya skor, svarta ballerina skor i läder, för att jobba i.
De kommer nog gå mycket bättre att jobba nu, eftesom dom har inte är lika tjocka och trånga som mina andra skor. Dom är faktiskt riktigt söta, dom var ju billiga också, 13 euro gick dom på. Alltså ca 120 kronor.
Var uppe i patto? pafos, vet inte riktigt hur det stavas, haha. Men i alla fall, där man shoppar.. Vi bor nere i Kato pafos och där finns det inte mycket att shoppa.. hehe
Såg faktiskt riktigt fina skor, och billiga var dom med..
Så någon dag ska jag dit och shoppa, hade jag tänkt.. Fast det får bli efter lönen..

Om en timme ska jag iväg och jobba, känns lite jobbigt. Jag är trött! haha, som vanligt..
Somnade kanske vid halv tre, trodde jag höll på att bli sjuk, för jag låg där och frös och hackade tänder så jag var tvungen att ta en extra filt. Men idag mår jag mycket bättre. Och det är ju bra;)
Ska gå och lägga mig nu..
Klockan är ju faktiskt ett här, ligger ju en timme + men jag har inte orkat göra om tidsinställningarna här i bloggen och så. Kanske framöver..

Imorgon ska vi åka redan vid ett, vi ska först åka och köpa ett par nya skor till mig, sedan ska hon jag bor med till tandläkaren, och jag måste följa eftersom jag åker med henne till jobbet..
Sedan ska vi till jobbet, ska börja lite tidigare eftersom vi börjar med uteservering imorgon, ska även prova ut arbetskläder. Känns skönt att äntligen få dom, det är alldels för kallt att servera utomhus i bara tunna skjortor..

Ska även försöka ta bilder på uterestaurangen, det är verkligen fint där.. Men jag är inte riktigt säker på om man får ta bilder. Men ja, hm, varför skulle man inte få det? Aja, kanske inte ser så fint ut att stå med mobilen och knäppa kort..
Så får väl försöka göra det i smyg. ;)

Så godnatt allesammans.


image63 
Jag och min älskling (gammal kort , det var förresten på alla hjärtans dag!) Men visst är vi söta?!



image9
Vi har såklart en tv här...
Vi har en box, och kaske två tre hundra kanaler.
Men vi har inga "normala" kanaler, utan alla kanaler är britiska, eftersom iprincin hela cypern är gjort för britter, så vi har CNN och sånna kanaler. Nyhetskanaler, tv-shop, Bid tv (där man budar för skitsaker) och en massa musik kanaler, det finns två kanaler som går att se på.
Dom kanalerna heter True Movies och True Movies 2, dom visar bara filmer (den enda kanalen som visar filmer) och alla filmer kommer från 80 talet.... Visst ska inte klaga på 80 tals filmer, vissa är faktiskt bra. Men, ja det skulle ju vara roligt att kolla på filmer från 2000 talet....
Alla serierna jag brukade kolla på hemma, dom finns inte här. Desperate Houswives, Cashmere Maffia, Prison Break, Men in tress, scrubs, lost, house.....

Varför finns dom inte här?

Någon som kan tipsa om någon bra film?
image61

Köpte ju körsbär idag.. Jag har alltid fått för mig, ända sen jag var liten, att allt som är rött är gott.
Och trust me, dom här är lika goda som dom ser ut...
Jag hittade inte något supermarket idag:(
Jag gick och jag gick och jag gick, 2 mil kändes det nästan som..
Solen stekte, och jag blev törstig. Kändes som jag hade vandrat i en öken i flera timmar, så jag vända och gick hem igen, så då gick jag förbi bageriet och köpte nybakat bröd, gick förbi fruit market och köpte två plommon och lite körsbär, gick förbi kiosken köpte chokladkräm till brödet, en cola, chips och en snickers.
Gick hem och kokade pasta och satte i mig alla chipsen.
Haha, det var min stadstur det.
Det där lilla jag handlade gick på kanske 170 svenska kronor. Suck. Fattig!
Längtar tills på söndag, då är det nämligen utdelning på dricken vi fått under veckan, underbart!


Tjejen jag bor med gick på fest... Liksom här sitter jag ensam utan att känna en käft..
Kul att man fick följa... eh
Ja, nu måste jag verkligen gå och handla..
Kylskåpet är helt tomt. Och man måste ju äta, eller hur?

Så nu ska lilla becca ut och virra runt sig i stora staden för att hitta ett supermarket... Jobbigt, men klockan är ju snart halv fyra här så måste passa på, eftersom jag inte vet närd om stänger..
Igår satt vi på jobbet, sen så började restaurang chefen fråga mig:
-Vart kommer du ifrån?
Jag: Sverige?!
Han: Jaaaa,, men vart ifrån Sverige?
Jag: ehm, Örnsköldsvik? I norra sverige...?
Han: I norra?
Jag: mm..

Sen kom det en massa frågor från andra:

-Har ni det där på himlen?
Jag: hm, ja på vintern...
-Hur länge stannar det på hilmen?
Jag: Ehm, inte vet jag, några timmar kanske?
-Vilka färger är det? Är det regnbågens färger?
Jag: njaa, det är väl typ grönt och blått..
-Jag skulle vilja se det någon gång!
(Vad är det som är så speciellt med norrsken? Visst det är väl vackert och så, men att stå ute i kylan för att enbart kolla nå norrsken, nej tack! haha)

-Finns det pingviner där du bor?
Jag: HAHAHA! nej.
- Har ni björnar?
Jag: Ja, vanliga brunbjörnar...
- Har ni inte vita björnar? (Isbjörn, förmodar jag)
Jag: ehm, nej..
-Har ni åsnor?
Jag: njaae..nej?
-Har ni varg?
Jag: Ja, vi har mycket varg..
-Vad har ni för speciella djur?
Jag: ehm, speciella? Inte vet jag.. Inga?


-Hur varmt har ni det i sverige?
Jag: Närdå? nu? eller sen?
-Ja men typ senare..
Jag: På sommaren?
-HAR NI SOMMAR?!!
JAg: eh, ja, kanske är typ 25 grader då...
-Oooh, så ni har alltså sommar...


Haha, ja roligt folk det där, tror att sverige är värsta isblocket eller något sånt. Haha, det skiljer sig ju faktiskt inte så mycket från det här landet liksom..
Förutom att det här landet har varmare klimat, och små ödlor som springer runt, och äckliga små larver på balkongen som jag råkade kliva på.. BLÄÄÄÄ...

Rummet och den lilla hårda sängen....
image56

Tv rummet/hallen/ köket
image57


Köket
image58


Utsikt från balkongen.
image59

image60
Hallå.
Idag är jag riktigt trött, ställde klockan på halv nio för att gå ut och sola, men vaknade inte förren vid halv tolv.
Och tur var väl det, eftersom det var molnigt och så blåser det. Inte precis något väder man vill ligga och sola i.
Idag är jag ledig, det är riktigt skönt, de här dagarna har det varit så himla mycket hela tiden, igår gjorde jag en massa fel, missade en massa mat och så.. Så det blev lite stressigt.
Sen hörde jag någon ropa efter mig : Welcome to hell..
haha, det var lite roligt..:)

Idag är jag ju ledig, så jag har inga direkta planer, måste tvätta lite, sen försöka hitta till supermarket, annars så får det väl bli nån fruit store igen..
Sen ska jag väl bara titta på tv och slöa, men det är skönt.
Jag fick låna en cykel om jag ville, men näe.. jag är för lat. haha



Om du reser själv, har du bara dig själv att förlita dig på..?
Här kommer några tips, i fall du åker själv.

På flygplatsen.
 1.När du checkar in, du vet att du har packat för mycket. Men verka inte "orolig"
utn försök att verka helt ovetande om vikten.
Oftast bryr dom sig inte så mycket och om dom gör det, berättar att du ska jobba i det landet du åker till.

2.När du nu står vid incheckningen, du känner ingen, kolla på människorna
runt omkring dig. Titta noga, för behöver du sedan hjälp
med att hitta till gaten så är det flesta faktiskt snäll och låter dig
följa med dom dit. Bara du vågar fråga!

3.Det är väl aldrig roligt att åka plan själv i flera timmar, mitt råd är
dagen innan, sov så lite du kan så du är trött och slut på planet.
Du behöver bara blunda om vips, på "10 minuter" har du nått din destination.

4.På flygplatsen i ett främmande land.
Följ efter hela gruppen.. Du har aldrig varit där förut, troligtvis har de inte de flesta det heller.
För att hitta din väska, måste du följa gruppen. För de har ju också väskor de måste ha.
Och om hela gruppen går vilse, ja, då är du åtminstone inte ensam om det!

På plats.
5. Även om du känner dig orolig och ensam.
Tänk att du är modig som vågar göra detta alldeles själv.
Och du kommer ha massvis med historier att berätta för alla där hemma.

6. Se till att du redan har ett jobb som erbjuder bostad innan du åker.
Även om du inte skulle trivas med det jobbet, så kan du ju alltid söka efter annat medans du jobbar.

7. Var inte rädd att visa framfötterna, men kom ihåg att det är väldigt stor
skillnad på Sverige och andra länder.
Ha stor respekt till de persorner med högre position.


8.. Skaffa ett bankkonto och uttagskort det första du gör.
Det är dyrt att ta ut pengar på ett svenskt kort.
Dessutom behöver du ett bankkonto i det land du jobbar för att kunna få dina pengar.

9. Det är aldrig längre hem än vad det är dit.
Försök så gott du kan, jag vet att det är jobbigt och ensamt i mellanåt.
Men ge det tid, till slut ska du se att du knappt har någon hemlängtan.

10. Detta är ditt liv!
Bara du kan leva ditt liv, även om det betyder att du måste ta många vägar ensam.
Gör allt du drömt om!
Imorgon kan det vara för sent!


image55

Hallå allihopa...

Idag är jag helt slut,  det var jättemycket folk i restaurangen igår, nästan alla bord var full i alla fall, lite annorlunda än de dagar jag jobbade förra veckan. Då det bara var två bord upptagna, på hela kvällen.
Men ja det berodde ju på att just dom dagarna fanns det ingen Kina kock....

I alla fall, när jag kom till jobbet, då var det en restaurang som redan var öppen, för dom öppnar vid 13, då var det en massa personal som jag inte hade träffat förut.
En kille, han kom från Bangladesh, så han var rätt mörk, hade ett huvud runt som en fotboll och ja, han var nog den fulaste människan jag någonsin sett. Haha.
Han kom fram till mig och frågade efter mitt nummer, och jag bah.. öööh, näe, vad ska du ha det till?
Nej men jag ska ringa dig, sen om du inte svarar så ringer jag aldrig dig igen, okej?
Hmmm, nej, tyvärr men alltså jag kan inte mitt nummer i huvudet, så sorry..
Men killen vägrade att ge sig så då sa jag liksom, ja men ge mig ditt nummer då så ringer jag... *hosthost*
Så då gav han nummret och höll på som: Promise that you will call?!!
Jag: .....yes...
Fotbollshuvudet: PROMISE!
Jag: hm... yes, i promise i will call...  hm.. Hell no.. haha

Ja, vad säger man...
Vissa personer är VÄLDIGT speciell. (och inte speciell på ett bra sätt)
Tänkte bara visa er min snygga, hm, "bränna"
Haha, enjoy...

image50

Är det förståeligt att jag har ont?! haha, idag är det lite bättre, och det ä ju bra!;)
Hej alla underbara!
Äntligen har jag "skaffat" internet så jag kan skriva här och uppdatera..
Okej, ni vill förståss veta vad jag har för mig?

Imorgon har jag varit här på Cypern i en vecka, jag jobbar och bor med en tjej som är tio år äldre än mig, kommer från Polen och heter "katerina" eller ja kallas för det i alla fall... Hon har bott här i ca 4 år, så hon vet vart allt är och ja hon är hemma här helt enkelt.
I alla fall så bor jag i Pafos och jobbar på Aphrodite Hills som ligger kanske 3 mil bort, de dagarna vi jobbar så jobbar vi från klockan 15-23.
Jag ska jobba på servitris i en Asiatisk restaurang,som heter Asian Corner, där de serverar sushi och kina mat, och jag har fått jobba två dagar redan, men kände mig bara borta och ivägen. Sushi är ju inte direkt något jag är van vid.
Men i alla fall, de flesta är trevliga, ja restaurangchefterna är väl lite skrämmande, men det är väl meningen?
Men alla andra, personalen kommer alla från olika länder, alla har varit nya där någon gång så alla är faktiskt jättetrevliga och hjälpsamma. Så det är bra:)

Jag har jobbat två dagar och varit ledig 3, det är riktigt nice.
I torsdags när jag jobbade så bröt vi vid 17 tiden och alla samlades i baren och tog nått att drick
Nej, nu ska jag nog ta och packa klart handbagaget, det mesta i alla fall, sådär allt eftersom kommer det upp saker jag måste ha med mig så är rätt så självklara, mobil laddare till exempel. kan ju vara bra att ha, eller hur?
Klart en fördel i alla fall, så slipper man köpa en ny där nere..:P
Mina halsband och sånt vill jag ju såklart ha med mig..
Ja, så det är rätt mycket jag inte har tänkt på som jag kommer på nu..

Så nu stängs datorn av..
Passar väl på att säga godnatt till er alla.

Ps. Jag är faktiskt inte bara nervös inför resan, jag kan lova att jag är väldigt taggat och tycker att det ska bli spännande. Synd bara att jag inte har haft tid att träffa alla som jag hade velat, nu innan jag åker. Men ja, som jag sagt förut, de få vänner jag nu har kvar, det är riktiga vänner. No mather what, ni har funnits där för mig länge, och nog finns ni där för mig när jag kommer tillbaka också?
Hur som helst, kommer jag att sakna er hur mycket som helst!
Jag vill inte sova.. Tanken på att det är sista natten, här hemma, tanken på att det är sista natten med min älskling tills den dagen han kommer och hälsar på mig på Cypern om si sådär 3-4 månader... Det gör det hela lite jobbigare...
Och att jag inte får sova här hemma, i min egna säng, i min underbara säng, med mina underbara kuddar och mitt underbara rum, på 8 månader.. hjälp. I'm gonna miss it!

Dessutom vill jag vara så trött som möjligt att jag slocknar direkt på bussen ned, och vaknar när det är dags att kliva av och kliva på flyget, sen däckad hela flygresan ned på 4 timmar och sen taxi resan till mitt slutdestination som tar kanske 2 timmar.. Sen efter det, kan jag vara pigg!
Låter inte det som en bra idè?
Jag har märkt att jag bloggar som mest på natten..
Det har bara blivit så, kanske är det för att jag är en "nattuggla".
Jag är verkligen jättemorgon trött, kanske beror det på de sena kvällarna, vad vet jag..
Men på sommrarna brukar jag alltid vakna av att solen tittar in genom persiennerna, så kanske blir jag tvärtom nu när jag åker till Cypern?
Vad tror ni?
(Iofs beror det ju på vilka tider jag jobbar också, just när jag satt och skrev det här kom jag på att jag har glömt att packa ner lite tvättmedel, man måste jämt vara ren och proper, och har ju en vit skjorta tills jag fått uniformen, och jag är rätt så klumpig utav mig. Så kan vara bra att ha, och att ha en en liters-påse med lite vitt pulver i, i handbagaget, det verkar ju inte alls suspekt, eller hur?)

Jadå, idag har jag faktiskt legat i och packat.. Har fortfarande handbagaget kvar att packa, men väskan jag ska checka in är i alla fall klar.. Tidigare ikväll när jag trodde att jag hade packat klart, visade vågen 20 kg, senare kom jag på att jag glömt en massa saker, tex sminket och sånt där viktigt. Då helt plöstligt ligger vikten på 23,1 kg. Shit. Ja, det blir svårt på hemvägen... Men det är ju ett tag kvar dit. Tur att man få packa 25 kg i alla fall.. Men väskan är överpackad, gick nästan inte ens igen och nu är den stenhård, så jag hoppas att inget går sönder!

Sen får jag se hur det blir med hanbagaget, jag vill ju packa resten där, men man får bara ta med 5 kg där, sen vill jag ju ta med laptopen. Någon som vet om man får ha den på sidan om? Eller måste jag försöka trycka ner den i väskan?


Jag är faktiskt rätt orolig över vikten, men oftast så brukar inte väskan väga lika mycket som man tror, även om man vägt den hemma innan. Utan oftast är den lite lättare...

Men iofs, köper jag kläder och sånt där nere, så kan jag ju alltid skicka ett packet. Sen så kommer ju fredrik, då får han ta med sig lite saker också. Haha, stackaren..:P

Idag skulle ju jag och älskligen åka hem till mig, vi hade bestämt oss att åka rätt tidigt, tror ni att det blev så eller, nej! haha
Hade sagt till syrran att vi skulle vara hemma vid 10 eller 12, så då ringde hon tio över tolv och vi var ju såklart långt ifrån klara då.
Jag skulle åka in till stan och köpa ett lexikon, köpte en fickordbok. Kommer säkert att användas flitigt av mig, i alla fall de första veckorna..
Så klart så startade inte bilen, batteriet var helt tömt, igen! Så den fick stå på laddning medans jag var och "shoppade" haha.
Var även tvungen att köpa tandkräm och sånna grejer, kan ju vara bra att ha.

Sen så hade mitt bilbatteri laddats, sen så tog vi tre var sin bil hem till mormor, snacka om miljömedvetna!
haha, nej men seriöst, känns inte som att man kan/ vill vara så miljömedveten när man bor som vi gör. Dvs det går typ bussar en gång i timmen, om man har tur...

Syrran gjorde en scrub på mig, det var nice. Mjuk och len är jag nu, kommer säkert att få en finare och jämnare bränna pga av den. Tack!
Men inte har jag packat något mer idag.. Hm, jag vill ju ha hela rummet med mig! Helst med älsklingen i det!
Jag har panik, på söndag den här tiden sitter jag på bussen på väg till Arlanda och jag har inte packat klart!
Får verkligen lägga in ett kål imorgon, älsklingen åker och jobbar i några timmar, då får jag passa på..

Resten av dagen har jag bara ojat mig över mina svidande, äckliga skavsår som jag jämt får.
Har fått koka upp saltvattens lösning och lagt på pads och packat in fötterna i glad pack, som jag nu måste sova i.. hm, men ja det blir väl bättre..
Fick höra att honung är väldigt bra för torra, hårda fötter, någon som testat?
Jag måste göra det. haha
Även camomill te skulle vara bra att ha i "badet" för fötterna. Det gör att fötterna slappnar av och dämpar svullnaden, även bra om man har gått och stått mycket än dag.
Kommer nog inhandlas av mig rätt fort när jag är på plats.

Funderar starkt på att krypa till sängs nu, för att vara pigg och allert imorgon. För det måste packas!

Ska försöka övertala cyperngubben att syrran ska få komma ner och jobba i juli, fan vad roligt det skulle vara! Och det skulle inte kännas så ensamt!

Godnatt
Ja, här kommer nu bilderna från valborg, lite sent men. Bättre sent än aldrig, eller hur?


 Älsklingen och jag på väg till "festen".

Vi satt och spelade kort..
image45

Jag och Ramona på toaletterna på O'learys
image46

Det här kortet gillar jag, visst det kanske inte är vacker, men fint.. (Var inte beredd på att kameran skulle knäppa.)
image47
Godmorron.
Nu snart ska jag in till stan och köpa ett lexikon, haha, det kan behövas, sen måste jag även köpa lite andra grejer.. Sen ska vi åka och hälsa på mormor, sen måste jag hem och packa. Är rejält stressad kan jag lova, men älsklingen tar det bara lungt han. Han sitter och spela Guitar Hero och jag tjatar på honom, såklart. Haha. Han är seg.

Jag har så förbannat ont i foten! Jag får ju skavsår bara jag har nya skor, och för fyra-fem veckor sen hade jag det och fick världens sår bak på hälarna, sen var jag ut förra lördagen, fick såklart skavsår av skorna jag hade på mig då också även fast dom inte var nya. Sen på Valborg hade jag på mig mina nya ballerina skor, såklart förrvärrades ju allt då.
Igår när jag skulle gå och lägga mig var hela foten uppsvullen! Och nu kan jag knappt gå på den, funderade på att ringa Vårdcentralen, men det går nog fortare att ringa jourhavande ikväll i så fall...
Jobbigt det där med skavsår, finns ju typ inget man kan göra åt det...
image40

Den här bilden bjuder jag på. Den här bilden togs på "förfesten" innan 48 timmars. Alltså 48 timmar innan vi tog studenten. Var nästan ett år sen nu. Sjukt fort tiden går, nästan skrämmande fort.
Det känns som att det vore igår, men faktiskt inte..
Alltså ger jag det här rådet, gör allt du vill göra, någon dag är det för sent!
(Snyggt brun jag var där, eller enligt vissa var jag ju fejkbrun, haha, använde spray tan, så där brun ska jag bli på Cypern)
Igår så gick jag och älsklingen till en utav hans kompisar. Så satt vi ute på "verandan" tills det blev kallt.
Så gick vi in och spelade kort. Det var riktigt roligt faktiskt.
Så skulle vi ta en buss som gick 21.48 och SÅKLART, missade vi ju den och det var sista bussen in till stan!
Så vi fick gå in till stan, och jag hade redan hunnit fått skavsår/ värre skavsår än vad jag redan hade. Men i alla fall så tog det väl ca en och en halv timme att komma in till stan.
Dessutom gick vi förbi en "fjortis-fest" det var 94or där! 94OR! Alltså, ja sjukt. Det märks att man börjar bli äldre, för enligt mig känns det som att alla som inte är född på 80-talet bara är småbarn, sådär 5-6 år. HAHA.

I alla fall, så gick vi in till stan, mötte upp Ramona på torget, sedan gick vi in på Oleary's. När vi kom dit så var det mest 40+ are, det var fotboll på tvn..
Sen allt eftersom klockan blev tolv, ett så började det strömma in med en massa folk som var yngre. Så det var riktigt roligt, tyvärr så kunde jag inte vara kvar tills det stängde, för älsklingens kompis mådde dåligt och vi var tvungen att följa med ut.

Det var i alla fall sjuka(roliga) saker som hände där inne:

Vi sitter ute på utegården allihopa, en alkoholiserad "gubbe" sitter vid bordet framför oss, sen vänder han sig om och börjar prata, så frågar han mig i fall jag kan låna honom en hundring, för han är behov av en pilsner och jag får tillbaka pengarna på söndag.
Han hade inga pengar, och var tvungen att låna pengar för att klara av sitt beroende, stackarn. Men han fick ju inga pengar utav mig i alla fall! Sen frågade han också ifall jag ville låna och röka hans pipa. Öhm, nej, discusting.

Jag, Ramona och Simon sitter vid samma bord som förut, sen kommer det fram en man i 50 års åldern, med världens ölkagge och är ganska tunnhårig, men verkar ha en såndär klassisk frisyr när håret på ena sidan är längre och kammat över till den andra sidan, Förstår ni vad jag menar? Haha
Ja, men sen kommer han fram och säger: -Hello, motherfucker, i en raspig "robot" röst.
Sen förklarar han att han inte förstår varför inte folk vill prata med honom när han inleder det hela med den där trevliga frasen.
I alla fall, så satt han där och babblade en massa, sen kom en annan gubbe, en kusin till honom tror jag det var, och började prata en massa med oss. Och som sagt, de båda var typ 50+! Hm..

Sen när jag skulle gå, hämta ut jackan, älsklingen och hans kompisar hade redan hunnit gått ut för en kvart sedan. Så hamnar jag intryckt där mellan två "biffar" och när jag säger biffar, då menar jag alltså två killar som är ca 190+cm, tre gånger så bred som jag om inte ens fyra gånger så bred. Liksom deras överarmar var lika stor som mina lår. Och dom ser ut att kunna lyfta 300kg i bänkpress, tatuerade och rakade.
Sen vet ju alla hur liten jag är? 158 cm vs 190+? haha, han böjer sig ner och säger: Hej tjejen, hur är det?
Jodå, det är bra svarar jag.
Sen han som står i garderoben verkade ju bara ta emot jackor och inträde, han brydde sig inte om de som ville ut. Så vi höll på att diskutera det. Dom två hade väl stått där ett ganska bra tag, sen räckte jag bara fram biljetten och garderobs killen reagerade direkt. Det var kul, medans "hårdingarna" fick stå kvar där längre. Ja, så är det när man är ung och attraktiv, då får man allt man vill, säger en av killarna till mig. HAHA!

Bilder från igår kväll lägger jag upp senare ikväll, när jag kommit hem.:)