Hej. Hoppas alla har haft en bra söndag.
Själv så har jag jobbat, börjar bli lite mer gäster nu och nu även gäster som var här samma vecka som förra året, så dom flesta känner jag igen. Roligt! :)
 
Håller just nu på att kolla in reprisen av Melodifestivalen deltävling 3, dock har det bara varit de 3 första låtarna än, men ingen utav av dem var väl särskilt bra...
 
 
Ni som har försökt att besöka min blogg tidigare har säkert sätt att man kastades direkt in på en anna sida som hette flippad.
Vet dock inte hur det kommer sig att man inte kunde komma in på bloggen. Men nu verkar det ju funka bra, så nu kan jag börja uppdatera igen.
 
Har varit en lugn vecka på jobbet, men nu börjar gästerna att komma. Nästa vecka är det lite mer folk och ännu mer blir det när stockholmarna har sportlov vecka 9. Herregud, vad tiden går fort, nyss hade dom ju jullov!?
 
Vackra Vålådalen.

Tänkte det var dags att uppdatera bloggen.
Men innan då jag gick in och skulle kolla in min blogg så blev jag inkastad på en annan sida via min blogg-adress. Aja, får se om det fortsätter så efter någon timme..

Som sagt, jag ska börja ta tag i bloggningen igen men just nu händer det inte så mycket i liv. Fast det kanske det visst gör, det är bara så att jag har fullt upp hela tiden och hinner aldrig blogga om det. Dåligt av mig, jag vet. Men det ska bättras.

Puss