Idag är jag ledig.
Det var egentligen tänkt att jag och en kompis skulle ut och käka idag, men hon hann inte ta ut några pengar så det blir inget. Kanske lika bra det, eftersom jag känner mig riktigt fattig, väntar på lönen som kommer den 5:de. Ska direkt då åka in till Pafos och köpa min röda kappa (håller tummarna att den finns kvar).

Annars då?
Ni har väl inte glömt bort att vrida tillbaka klockan 1 timme? Jag trodde inte att min mobil skulle göra det utav sig själv, men det är ju en smart-phone. Så när jag vaknade imorse kl 11.30 så trodde jag faktiskt att den bara var 10.30 men så var det inte.
Det jobbigaste med vintertiden är att det blir mörkt så fort, klockan 17 kommer solen att gå ned här. Jag gillar det inte, men what to do. Suck.

Nej, nu ska jag göra något att äta och sedan städa. Rolig söndag.

Saknar sommaren och värmen. Vill bada! Kanske man ska ta sig ett sista dopp?

Tänkte bjuda på en videoblogg, som egentligen skulle upp för någon timme sedan men internet har varit segt. Här kommer den i alla fall :)

Godmorgon!
Fast god kanske jag inte ska säga... Vaknade upp och var dunder förskyld.. blä.
Har haft riktigt jobbiga dagar och nu en förskyldning på det, great..

I lördags var jag ledig och var på party, blev för full och hade världens bakfylla och ångest på söndagen dock var jag tvungen att åka och jobba. Men det var bara ungefär halva av mig som jobbade.. Det enda jag ville göra var att åka hem och sova.

Så när jag slutade och J hämtade mig bestämde jag mig att jag skulle lägga mig tidigt, men sedan började vi prata lite och så och han berättade att han hade ont i magen.
Sedan blev det värre och värre.. Jag gick och lade mig runt två, 45 minuter senare väckte han mig och sa att han ville åka till sjukhuset för att det gjorde så ont.
Sagt och gjort, jag satt på sjukhuset och väntade medans han låg i en undersöknings rum och fick smärtstillanden och sånt. Klockan 6 på morgonen kom vi hem igen. Somnade och vid 8.30 vaknade jag och insåg att han inte låg brevid mig, hittade honom på nedervåningen med smärta igen.
Han tog några tabletter och sedan somnade vi om, tills klockan 13 sedan var det dags för mig att göra mig iordning och åka till jobbet.

Sedan igår innan jag skulle åka hem fick jag världens nysattacker och min chef sa, Rebecca du kommer ju att bli sjuk. Jag svarade med, jag vet. Men trodde inte det skulle gå så snabbt.
Men under natten har jag mått skit och kunde knappt andas genom näsan och ja, så mår jag fortfarande.

Härliga dagar va?! (ironisk)


Denna bild är tagen för ca 2 veckor sedan, här hade jag en bra dag.
Nu vill jag ju inget hellre än att dansa!
Jag älskar sånna här sånger.. Visst, jag trivs bra här på Cypern. Jag älskar det. Men jag längtar tills du och jag festar och skakar rumpan till den här låten i kalla Övik.. :D

Åååh..
Jag är så otroligt trött och less.. Jag börjar bli gammal...

Igår vid tolv vaknade, åkte iväg och käkade lunch med min jobbar kompis och bästa vän Nicola, sedan väntade jag med henne på jobbet tills klockan blev 15. Tog bussen in till Pafos och min vän Marta klev på bussen och vi åkte till panno Pafos och shoppade.

Det var SVINKALLT igår! Och det är fortfarande kallt.. FAAAAN att hösten/vintern är här.
Jag ville ju bada och sola lite till, men det går liksom inte för det är så jävla blåsigt och kallt. Att man aldrig hinner med innan sommaren tar slut...

I alla fall, jag åkte in till Pafos för att shoppa lite, eftersom jag knappt har några varma kläder och dom jag har är så jävla fula att jag aldrig skulle gå utanför dörren med dom.
Så blev rätt dyrt men fick i alla fall med mig två Jeggings, ett par mörka och ett par ljusa och två stycken varma sköna pullovers. :D
Hittade även en kappa som jag blev förälskad i, en likadan fanns på H&M förra året i en knall röd färg.
Men tyvärr så köpte jag den inte, så jag funderar på att åka tillbaka och köpa den snart.

Sedan när vi var klar i Pafos så åkte vi hem till Marta jag fixad hennes hår och jag bytte kläder till mina nya varmare kläder.
Sedan åkte vi in till Coralbay och som vanligt hamnade vi på Kleo's och mitt jobb.. Haha. What to do? :P

Sliten tjej som inte orkar tvätta sitt hår och som fortfarande är trött efter 11 timmars sömn. Sjukt.
Love this song!
Hörde den idag först på Facebook, men idag så var jag på Kleos. Igen, surprise va?
Och då hörde jag den igen, och jag älskar den.. haha

Drar mig iväg till jobbet nu, känns som att jag börjar bli förskyld.. Nyser konstant, känner mig allmänt hänging och tror febern börja smyga sig på. Inte roligt. Hoppas att jag mår bättre under dagen, får ta paracetamol när jag kommer til jobbet eftersom vi har slut här hemma. Ha det bra allihopa!
Idag åkte jag till min vän Marta, vi var ute på en promenad med hennes hund. I två timmar!
Men härligt var det, funderar på att gå en promenad själv imorgon bitti innan jobbet. Så härligt att bara gå runt när det inte är så fruktansvärt varmt längre..

Efter vår två timmars promenad åkte vi till Coralbay, jag var grymt sugen på McDonalds idag men det låg åt andra hållet så istället blev det min restaurang.

Känns som att jag är där typ hela tiden (viket jag i och för sig är också, men jag gillar ju stället) och åt var sin jättegod sallad, jag åt Prawn Ceasar som troligtvis är den godaste salladen jag någonsin ätit! Mums!
Jag måste äta mer sallad, sjukt gott ju!

Sedan gick vi till en bar, Kleos och jag väntade där på att J skulle sluta. Kunde ha stannat längre om jag ville, men kände mig sjukt trött efter igår och promenaden idag.

Ska snart gå och lägga mig. Vi hörs imorgon!
Godnatt



Försökte mig på en liten annorlunda frisyr idag, såg bättre ut när den var nygjort. Dock blev jag inte jättenöjd över den, behöver mer träning :)
Hej allihopa!
Hur mår ni idag??

Jag mår faktiskt otroligt bra, men är dock trött som bara den.
Igår kom min vän till mig runt klockan 17 och vi började dricka polsk vodka blandat med äpple juice, vilket var faktiskt riktigt gott. Jag är inte riktigt en vodka drickare, men den hon hade med sig gillade jag den var liksom helt annorlunda vanlig vodka.

Sedan vid åtta tiden började jag sminka oss, först sminkade jag Marta som ville ha en liten grön sminkning och hon blev så himla fin. Jag blev riktigt stolt över smikningen.
Jag själv sminkade mig i en guldig och brun färg blev faktiskt helt ok den med.

Sedan ringde vi taxi och åkte ned till Coralbay, tog en drink på Kleos och gick till min restaurang och satt där och pratade med mina arbetskollegor. Försökte få några med mig, men Marta blev trött och ville hem och J kom och hämtade mig så blev en tidig kväll.

En bild från igår


Tess om Sunday!:
Hej! Är ny här på din blogg, kom in på den av en slump..

Men så du bor på Cypern alltså?? Hur kommer det sig? Hur länge har du bott där, och vad jobbar du med? Var härligt det måste vara...

Saknar du Sverige nånting? Många frågor på en gång, men blir ju nyfiken.. =)

Kram på dig!


Hej Tess!


Ja, jag bor här på Cypern och har bott här sedan Maj 2008, fast har åkt hem imellan också. Dvs varje jul och stannat i nångra månader.
Just nu jobbar jag på en restaurang som öppnade i april i år, jobbar som servitris och i baren där.

Jag älskar mitt jobb, och mina arbetskamrater som jag jobbar med. Mitt bästa jobb hittills här på Cypern.
Det är härligt att jobba här, men på sommaren känner man sig inte så himla fräsch när man jobbar eftersom luftfuktigheten och värmen är så hög. Men nu tror jag hösten är på väg och jag saknar den värmen. Man hinner liksom inte med, ena dagen sommar och nästa dag vinter typ. haha

Och klart jag saknar Sverige. Men det går i perioder, just nu saknar jag inte Sverige lika mycket som jag gjorde i början av året. Utan nu känns det som på riktigt att jag har ett liv med vänner och allt här och längtar inte hem.
Men jag kommer att åka hem till Sverige i mitten av december (om allt blir som jag tänkt) och sedan förhoppningsvis stanna där i några månader och åka tillbaka lagomt till säsongen igen.

KRAM!
Godmorgon allihopa!
Sovit gott?

Själv har jag varit vaken sen typ nio, det var tänkt att min vän skulle komma hit och göra mer slingor på mig. Hon sa att hon skulle komma vid halv tio, men vi var tvugna att köpa blekning först. Så jag och J vaknade vid strax efter nio och begav oss iväg till Papantoniou (supermarket) för att handla lite och köpa blekning förståss.

Har skickat ett sms om att hon kan komma nu, men jag vet inte. Hon planerade att grilla idag, så vet inte om vi får skjuta upp det tills imorgon. Längtar i alla fall då jag är nästan hel blond igen. Just nu har jag en utväxt som heter duga.
Jag trivs bäst som blond och alla säger att jag passar mycket bättre i blond :)

Det hände en liten läskig grej då jag stod i kassan på affären och skulle betala, först kände jag att jag började svettas otroligt mycket och jag sa till J att jag inte mådde något bra. Jag började att få panik och sa att jag ville gå ut och sätta mig, sedan så blev det helt svart för ögonen. Jag såg ingenting, det var som att blunda fast med ögonen öppna. Hur skulle jag hitta ut? Sedan förstvann allt ljud också, så jag bara stod där och väntade på att falla. Fast det gjorde jag inte, utan jag stod och höll i mig i kundvagnen och J höll i mig med berättade han senare. Till slut så började jag få tillbaka synen, förmodligen handlade det bara om några sekunder max 1 minut. Men det kändes som att jag stått sådär i ca 5 minuter. Läskigt!
Jag bad J köpa en läsk till mig så jag skulle få i mig lite socker och det funkade rätt bra, nu känns det bra igen. Men det tog verkligen på krafterna, känner mig helt slut nu.

Jag måste nog bli bättre att ta hand om min kropp, men jag vet inte hur? Jag vet inte vad jag har gjort för fel. Måste jag äta mera sött? Är det därför det blev sådär? Jag vet att det har hänt förut, men det var flera år sedan.
Eller börjar jag bli förskyld?
Eller är det för att mycket händer just nu, eller alla tankar på vad som ska hända så min kropp reagerar på det genom att "stänga av sig"?


Hej allihopa!
Nu sitter jag här och väntar på att J ska skjutsa ned mig till jobbet, han jobbar morgon och eftermiddag idag.
Han sa att jag skulle vara redo kvart över två, och klockan är nu snart halv tre. Snacka om att han är seg, men aja, börjar inte förren tre ändå så ingen bråtska.

Annars då?
Jo, här är det mesta som vanligt.. Igår hade vi ca 50 kunder på jobbet, vilket vi inte alls var berädd på så blev lite stressad.
Känner mig trött även fast jag sov till ca 12.30 och är sugen på kaffe, men om J kommer så är det bättre att vänta tills jag kommer ned till jobbet. Dessutom börjar det bli skitkallt här på kvällarna och idag ser det ut som att det ska bli regn. Får nog ta med mig en jacka eller något.

Är allt bra med er idag?
Här är allt toppen, vaknade upp till en riktigt bra nyhet.. Min marta kommer tillbaka nästa vecka!!! ÅH, jag är så glad så att jag kan skrika. Så redan nästa helg har vi planerat med en rejäl utång.. Weeee.

Åååh, jag är så glad att jag inte ens vet vart jag ska ta vägen! Hon är verkligen min bästa vän!

Nej, jag vet vart jag ska ta vägen jag ska göra mig iordning och sedan dra iväg till Pafos med min vän från schweiz, vi hörs!

:D
Ni är ungefär lika roliga som jag är!
Ni kommenterar lika sällan som jag uppdaterar.. :P

Bara för att hålla er lite uppdaterade så kan jag säga att det händer ganska mycket i mitt liv just nu. Men vad det är tänker jag inte berätta.
För varje gång man tror att man har allt på det torra och börjar berätta för folk, sedan visar det sig att det inte blir så som man har tänkt så blir man besviken. Lika bra att vara tyst på en gång.
Även hur gärna man än vill berätta om allt, så är det ibland bra att bara hålla tyst.

Jag vet att jag har sagt det förut, men jag älskar verkligen att varje dag är en ny dag. Man vet aldrig vad som ska hända imorgon. Det gör hela livet spännande. And I LOVE IT! <3
Livet handlar inte om att ta det lungt och säkert, livet handlar om att ta risker!

Är ledig idag.
Blir en slappardag idag bara. Hade egentligen velat åka till stranden, skulle åka med min vän Nicola. Fast hon hörde aldrig utav sig, så messade en annan vän. Fast fick svaret att hon inte orkade..

Så tänkte gå ned till poolen, men så blev det lite molnigt och jag tappade lusten helt enkelt.
Är helt själv idag, på länge faktiskt. Men känns ganska skönt ändå.

Nu ska jag slänga in lite tvätt i maskinen och kolla på senaste avsnittet av Glee, som jag ännu inte hunnit sett.

Slänger upp några bilder från när min familj var här, nästan en vecka sedan dom åkte känns som att det har gått så otroligt fort.