Hej. Tittar bara in lite snabbt, ska snart åka till Undersåker tågastation och ta tåget till huvudstaden. Kommer fram imorgon bitti klockan 06 och på fredag är det lady gaga som gäller! Så vi hörs igen på söndag då jag kommer tillbaka till vålådalen! Ha en trevlig helg! Kram

You have tought me life.
Your actions tought me to never trust anyone but myself.
Our relationship has tought me to never depend on anyone but myself.

I am thankful, that I met you.
That you showed me love and how fast love can turn into hate.
That you opened my eyes and showed me what I am worth.
And now I know what I deserve, and I am aiming at the stars!

And I forgive you, because I'm a better human.


Hej!
Om exakt en vecka befinner jag mig i huvudstaden och ska på min absolut största idol konsert.
Lady Gaga!

Det är något jag har sett fram emot i faktiskt flera år... Men eftersom jag befann mig på Cypern varje gång hon kom till Sverige så gick det ju aldrig, förren nu iår.
Jag längtar så otroligt mycket och är väldigt förväntansfull på konserten, höjden av allt skulle ju vara om man fick chansen att träffa henne men det kan man väl bara drömma om.

Det här är i alla fall några utav mina favorit låtar med Gaga:Jag beställde en ny kamera över internet för över en vecka sedan.
Jag beställde en Olympus vg-120, med 14 mp och 5 optisk zoom och betalade direkt på internet, efter några dagar fick jag ett samtal att just denna kamera inte fanns kvar i lagret och att jag skulle få en annan nyare modell fast för samma pris fast färgen jag ville ha fanns inte.

Visst, färgen spelar ju ingen roll tänkte jag och sa att det var helt okej.

Idag hämtade jag ut paketet och till min besvikelse så blev det inte alls så som jag hade blivit lovad.
Jag fick en sämre modell än den jag betalat för och jag kan inte retunera den eftersom jag har gått och väntat på den och behöver den nästa fredag.
Men i en annan butik kan jag hitta den för ca 200 kr billigare, skulle jag ha vetat det på en gång så skulle jag självklart ha vänt mig till en annan butik. Så skickade ett argt klago mail till den butiken jag köpte den från och krävt en kompensation eller mellanskillnaden tillbaka. Så väntar med att skriva ut vilket företag jag köpte den ifrån innan jag fått svar.

Det konstiga är att kameran jag beställde från början fortfarande finns och "säljs" på den sidan. Konstigt att dom inte tagit bort den eftersom varan inte fanns?
Konsument-verket nästa eller?Kameran som skulle vara en "bättre modell"


Jag kysste din panna och sa: Vi ses snart igen.
Två dagar senare slöt du dina ögon och hittade "hem".
Till ett ställe utan sjukdomar och smärta.
Där allt du begär skall du få.

Här på jorden är vi en underbar människa fattigare,
Men himlen har fått ännu en ängel.
Du må ha varit lycklig här på jorden, men i himlen väntade morfar och moster.
Så jag vet att du är lyckligare nu.

"Sörj inte över att jag är död, gläds istället åt att jag fanns"

Älskade mormor.
Så många minnen, så mycket kärlek.


I helgen hade vi besök av Axa- Fjällmaraton i Vålådalen. Dom skulle springa över fjällen från Edsåsdalen till Vålådalen. Och vinnaren hette Andreas Svanebo som sprang på 03:39:39, otroligt bra jobbat!

Vi i restaurangen befann oss hela dagen i sporthallen för att förbereda banketten som skulle vara på kvällen. Det flöt på riktigt bra, även om det var lite strul i min bar i början. Var själv i ca 20 minuter och kassan strulade och jag var tvungen att räkna i huvudet, vilket inte gick så bra.. haha

Idag började jag jobbad vid 9 för att köra tillbaka lite dryck och grejer vi inte fick sålda och slutade vid 13 tiden och vilade i några timmar och började köra hemmåt klockan 17.

Och för lite mer än en timme sedan kom jag hem. Det gick bra att köra, fast jag missade avfarten mot sollefteå så fick köra lite på vägen mot sundsvall innan jag hittade en plats att vända på. Fick lite smått panik och trodde jag skulle vart tvungen att köra hela vägen till Sundsvall och sedan hem igen.
Nu är jag helt slut i huvudet och ska lägga mig och kolla på en film och sedan sova.

GodnattEn bild som jag ser "död" ut på. Men jag gillar den.
Fotograf: Johannes Halonen


Strålande väder och varmt idag. Och jag ska jobba såklart.
Dock är det bara 1 person som är inbokad på buffén, så jag får se om det kanske kommer några fler eller Al á carte, hoppas på det i alla fall, annars kan det bli rätt så lång-tråkigt.

Ha en bra lördag!


Hejsan!
Är allt bra med er?

Själv är jag faktiskt lite trött, somnade sent och vaknade tidigt. Var tvungen att ringa ett viktigt samtal på förmiddagen.
Fick reda på en grej igår med som skrämde mig och gjorde mig lite orolig, men det var inte allt för allvarligt..
Därför uppdaterade jag inte, sen var jag dessutom att hjälpa till på jobbet ett tag för det var 41 gäster som var inbokade på middagen, helt plötsligt.

Idag är jag i alla fall ledig och ska mest bara ta det lugnt, har legat och solat nu i någon timme. Man måste ju passa på medans solen behagar att titta fram.