Halloj!
Var ett tag sedan jag uppdaterade, har varit mycket den senaste veckan.. Familjen var ju här och så, vi har haft mycket roligt tillsammans.
Nu är lägenheten tom och igår när jag vaknade (dom åkte hem i måndags kväll/natt) kändes det som allt varit en dröm, att dom inte hade varit här.. Tiden går så otroligt fort..

Idag har jag faktiskt varit vaken ett tag, jag klev upp halv tio även fast jag somnade vid 3.30.
Har i en timme försökt tjatat på J att vi måste åka in till Pafos, för jag måste köpa en ny kjol eftersom min gamla gått sönder i blixtlåset. Orkar inte jobba i fula långa shorts.

Men J är världens segaste att göra sig iordning, han är en tidsoptimist som alltid kommer sent.

Bilderna när familjen är här kommer att komma upp också, men det får ta sin lilla tid. Ha en bra dag!

En favoritbild som jag tog uppe i bergen nära Katikas. Mamma och Ollen står och tittar på den fina utsikten.

Hej allihopa!
Sitter just nu och väntar på att min mamma ska höra utav sig, dom ska nu ha landat för ca 40 minuter sedan..
Knappast värt att sova innan dom kommer.. Eller?
Har i alla fall ganska mycket kvar att göra innan, så har ingen tid att sitta här.

Längtar otroligt mycket efter en dusch också, känner mig discusting. Har inte duschat sen innan jobbet.. Blä.

VI hörs!
Eller morgon är det väl inte direkt, men jag vaknade i alla fall för ett tag sedan.. Som sagt, det gäller att passa på att sova dagarna som är kvar för nästa vecka så blir det inte lika mycket. haha

Hade faktiskt tänkt vakna tidigt och åka och handla idag, men det blev som sagt inte. Sitter och väntar på mitt Herbalife också, dom sa att dom skulle komma mellan 12 och 1.
Ikväll hoppas jag att det inte är lika mycket att göra på jobbet, men det kan jag ju glömma. Men om jag bara hoppas, så att jag inte är så förbannat trött och kan städa lite och lägga mig i tid så jag kan vakna upp imorgon bitti så jag hinner med allt som behövs göras.

Tänkte även bjuda på ännu en make-up som jag gjorde här om dagen. Vad tycker ni om den?
Funderar på att börja lägga upp "Dagens Make-up" vad sägs om det?






Har precis kommit hem från jobbet. Lite allmänt snack bara.. Kollar inte in i kameran för man blir typ halvt blind, så istället ser jag bara retard ut. Enjoy!

Denna make-up gjorde jag för två dagar sedan då jag skulle iväg till jobbet.
J tyckte den var väldigt konstig, just för att jag blandade gul- guld med grönt, men jag gillade den starkt. Dessutom ser mina blåa ögon ännu blåare ut i dem färgerna!

Gillar du min makeup?



Vaknade as sent idag, dock gick jag och la mig rätt sent också.
Men känns tråkigt att jag sov så länge på min lediga dag, dock behövde jag gå till banken också. Men får försöka med det imorgon.
Har varit så otroligt trött på senaste tiden, dock får jag försöka sova ut nu för på söndag kommer min familj hit och då blir det nog inte en lugn minut.
Så jag får väl tänka på att det jag inte hinner med nu, stranden, pafos m.m får jag ta igen nästa vecka :D

Så idag blir det att städa och fixa inför familjens ankomst, hinner jag så lägger jag mig vid poolen en stund också, färgen har försvunnit från mig känner jag. Men som sagt, jag har ju chans nästa vecka med ;)

Nej, nu ska jag gå och stoppa in tvätt i maskinen. Vi hörs!

Nu ska jag snart bege mig till jobbet igen.
Men var ju ett tag sedan jag skrev nu och hade ju lovat bilder på mitt hår, dock har jag inte fått till några bra bilder. Men har jag lovat så har jag..

I'm going blond again...
Har kommit upp från poolen, hunnit duscha med min fantastiska dusch creme från Nivea. Apricot Creme heter den och man luktar fantastikt efteråt, dessutom doftar hela badrummet av Aprikos efter.

Har även hunnit slänga in lite tvätt i tvättmaskinen och om en timme kommer min vän Manuela hit och vi ska gå en powerwalk.
Min lediga dag är faktiskt helt ok... :)

Igen.. haha.. Men sedan blir det full fart hela veckan och även veckan efter det eftersom min familj kommer hit då så kommer jag jobba fram tills nästa söndag..

Vaknade upp i dag med värk i rumpan, känns som att jag har sprungit några km i sömnen i natt, eller att jag har gått omkring med högklackat i några dagar. Ja ni vet, en riktigt träningsvärk.. Konstigt.
Har dessutom haft huvudvärk i några dagara, detta är tredje dagen.. Vet inte vad det beror på eftersom allt är som vanligt, jag dricker mycket vatten och äter precis som vanligt. Jag är inte en person som vanligtvis har huvudvärk och dessutom dena värk är mer som ett tryck mot hjärnan... skumt.
Vad kan det vara som ger mig huvudvärk?


Anywhy, idag hade jag planer att åka in till Pafos och shoppa lite. Fick ju lönechecken igår, men eftersom det är så fruktansvärt varmt idag så orkar jag verkligen inte.

Igår och idag har det varit så otroligt varmt, till och med varmare än dom flesta dagar i Augusti. Så när min familj kommer ned så kommer dom få en värmechock.. haha ;)

Har kommit hem från jobbet. Kom hem för en bra stund sedan faktiskt, var skit där. Alla var på så dåligt humör och höll på att skrika på varandra, bara jag var på ett bra humör. Eller ja, försökte i alla fall.. Lite svårt att vara trevlig och glad när folk är irriterade och ryter åt varandra, åt mig dessutom även fast jag inte gjort något..

Tycker det är tråkigt att folk ska bråka och hålla på.. Det är väl bara att försöka ignorera och vara trevlig istället.
Livet är för kort för att irritera sig på och bråka om små- saker..


Igår var jag i alla fall ledig, men gjorde absolut ingenting speciellt.. Lagade mat, rengjorde kylskåpet. Ja sånt där roligt. Dessutom hade jag huvudvärk så var tvungen att lägga mig och vila.

Imorgon är jag ledig igen, inte för att jag vill det. Ville ha torsdag ledig, eftersom J kommer troligtvis vara ledig då. Men nej, det gick inte. Så lite sur var jag på det också.. Men orkade inte bråka och hålla på så jag är väl ledig imorgon istället då. Skönt ändå om det ska vara sånt där tjaffs igen..

Har dessutom gjort mer slingor i håret, gjorde det hos min vän imorse. Kommer bilder på det sedan..

Jag färgade ju håret i tisdags och jag bara älskar den nya färgen.
Egentligen är det inte så jättestor skillnad färgsmässigt, i alla fall i andras ögon. Men för mig är det stor skillnad.
Färgade håret i en Caramell brun (två olika nyanser) färg, men eftersom jag redan hade rött i så blev det typ mörkt röd-brun färg. Sedan lade vi i några blonda wiskey färgade slingor som verkligen blev asbra.

Skitsnyggt! Framöver ska vi göra mer slingor, både blekta och wiskey färgade. Det kommer bli grymt!