Jag gillar alla låtar från Mumford & Sons, lyssnar på dom jämt på Spotify.
Men just denna låt "Ghost that we knew".
Får mig att tänka på 3 personer jag saknar väldigt mycket, som inte finns med oss här idag.
Vet ju att låten egentligen hadlar om kärlek eller så..
 
Men det är just vad jag känner till dessa personer, kärlek.
 
Moster, Mormor och Morfar. Jag saknar er!
 
Lyssna och njut!
 
 
 
Heeej!
Har legat och varit jätteförkyld hela helgen.
 
Men igår pallrade jag mig iväg och köpte ett SL kort och åkte in till stan för att försöka hitta till min skola, det var ju inte det lättaste kan jag ju lova.
Kollade man på google maps så låg skolan 550 meter ifrån T-centralen så jag gick vilse på där och visste inte vart man skulle gå. Men jag fick hjälp av en vän och til slut hittade jag.
 
Idag var det betydligt mycket enklare, då jag bara åkte in till centralen och bytte tåg och åkte en station bort och sen var jag nästan framme.
 
Jag var väldigt nervös igår kväll då jag gick och lade mig, då allt är nytt för mig. Men samtidigt var jag väldigt spänd :) Dock fortfarande ganska så förkyld :(
 
Imorgon kör vi igång skolan på riktigt! Då idag bara var som en introduktions dag.
 
Den här veckan händer det roliga grejer, så jag måste verkligen friskna till nu. På onsdag ska jag och svägerskan på ett event på Scandic Anglais också. Vilket kommer bli superkul, men vad ska man ha på sig? Hmmm..
 
 
I tisdags åkte jag från Vålådalen och körde hemmåt.
Kände mig lite småsjuk, men mest bara hosta och så..
Så nu har jag varit hemma i ca 2½ dag och blir bara mer och mer förskyld och om ca 1 timme sätter jag mig på tåget (med hur mycket packning som helst, hoppas inte konduktören blir arg :/ ) och åker ned till stockholm.
 
Känner mig rätt nervös, men för tillfället känns det bara jobbigt då jag har åkt på en rejäl förkyldning. Är i alla fall framme ikväll 21,20 och sen blir det väl bara till att försöka friskna till. För på måndag börjar skolan! Gaaaaaaaaah! Vad jag börjar bli nervös nu alltså.. Shit. Sen om 10 veckor är jag (om jag klarar provet) dokumenterad makeup artist!!
 
Glöm inte att ni kommer att kunna se vad jag gör på skolan och alla fina smikningar på min andra blogg www.fames.se/makemeup
Ni kommer ju även att kunna följa mig här, men här kommer jag mest bara skriva om mina tankar och funderingar och hur livet är, som vanligt dvs :)
 
 
Osminkad och sjuk :(