Var i stan i fredags för lite shopping med min skottska vän Nicola. Jag köpte självklart Escada Taj Sunset, som jag har suktat över länge nu. Dock blev det bara en liten en och har bett mamma att köpa en större från taxfreen när hon kommer ned hit och hälsar på mig.

Av ren händelse såg jag denna parfym som jag bara kände att jag var tvungen att lukta på, eftersom flaskan var otroligt söt. Dock köpte jag bara Escadas eftersom det var den jag kom dit för att köpa, men nu har jag fått ännu en parfym att dreggla över. Ska se om jag kan få J att köpa den till mig ;) haha

Hej allihopa!

Idag är jag ledig, efter nio dagar är jag äntligen ledig igen. Det känns så otroligt skönt och speciellt eftersom jag inte har något som helst inplanerat.
Funderar på att gå och lägga mig vid poolen någon timme, men jag har grannar som "paxar" solstolar genom att lägga alla sina kläder och handdukar där... Men ingen har befunnit sig där på länge.

Annars då?
Jo, jag är otroligt trött så det kommer bara bli slappardag idag och har otroligt ont i mina benhinnor.. Heter det så? Det är i alla fall i smalbenet som ilar till varje steg jag tar, är jättejobbigt faktiskt..

Hur ser er söndag ut?


Det namnet har väl ingen ungått dom senaste dagarna?!
Hur kan det finnas så otroligt mycket ondska i en enda människa?!

Spränger en bomb i huvudstaden vilket dödar 8 personer och sedan åker ut till en ö och slaktar över 60 barn och ungdommar!
Denna galna person som tror att han är soldat i början av ett krig, och att detta var tvungen att hända för att han skulle få fram sin åsikt. Och visst, Gratulerar du har fått så mycket pubilcitet du kunnat önska, folk har hört din åsikt. Vissa håller med, men i de flestas ögon är du bara ett sinnesjukt monster.

Barn är alltid oskyldiga och det finns ingen som helst anledning att mörda barn!

Otäcka man, hoppas att du ruttnar i fängelset!

Mina tankar och kärlek till alla i grannlandet Norge<3
Jag har hört att när det är varmt ute och man svettas mycket.
Liksom, vi har 34 grader i skuggan här, nästa månad ska tydligen bli varmaste på 100 år!!

Så ska man dricka varm dryck, såsom kaffe och Te.
Testar att dricka varm kaffe nu, men tycker faktiskt att man svettas mycket mer...

Jag vet att det är omöjligt att inte svettas här på Cypern, men vet ni om några trix som gör att man kan svettas mindre??

Har ni sovit gott?
Det har jag gjort i alla fall, ställde klockan på 9.30 och ville iväg till banken och stranden en sväng, min bruna färg håller på att försvinna :( Tur att jag har byggt upp pigmentet så på torsdag då jag är ledig ska jag ligga på stranden på dagen först.

Men sen är det inte så konstigt att man sover länge när man sitter uppe till halv fyra och kollar på True Blood, men det är lätt värt det! Jag älskar TrueBlood!

Nu ska jag snart göra mig iordning för jobbet, har redan hunnit duscha eftersom jag inte ville riskera att elen stängdes av, eftersom vi har en pump som behöver el så blir trycket i duschen väldigt låg när den stängs av.

Kom hem från jobbet för ca 1 timme sedan och har hunnit duschat och laddat ned senaste avsnittet av true blood. Får se om jag har tid att titta på det nu, eller om jag ska gå och lägga mig.

Hoppas er dag har varit bra! Godnatt. Kram

Hej!
Elen kommer och går här.. Därför har jag inte uppdaterat, på kvällarna har vi el, men då är jag oftast aldeles för trött för att uppdatera. Och på dagarna innan jag sticker till jobbet tänkte jag uppdatera, men då stängs alltid strömmen av.
Vanligtvis stängs strömmen vid 11-12 och är borta i några timmar, även så stängs den av på kvällen har jag hört. Men eftersom jag befinner mig på jobbet då så märker jag inte utav det, eftersom dom ger ut ström till alla "turist områden".

Orkar inte blogga något mera nu, hoppas på att strömmen fortfarande är kvar imorgon när jag vaknar så ni får lite roligare inlägg..
Nu ska jag sova, är dötrött!
Puss!

Jag skriver detta inlägg i hast, för jag vet inte när electriciteten stängs av igen..
Imorse runt 5-6 tiden så exploderade ett skepp nära land i Limassol, nära en el-fabrik. Det var ca 95 kartonger med krut som exploderade. Vad jag vet så dog 12 personer och ca 40 personer skadades, brandmännen som var där och försökte rädda situationen dog istället av explosionen.
Och explosionen gjorde så det blev en stor grop 50 meter ner i marken..

Vi vaknade upp till ett strömlöst Cypern, alla affärer var tvugna att räkna priser med hjälp av miniräknare och det gick inte att tanka bilen pga att det behövs ström för att mata in pengar i automaten.

Vi åkte till stranden, där vi mötte folk som är på semester i Limassol men tog bilen till Pafos och Coralbay för att röken var alldeles för tjock där.
På nyheterna säger dem att vi inte ska använda AirCondition för att det är ca 40% av hela Cyperns energi förbrukning, och för att nu spara på energin ska vi inte använda den.
Elen kommer att slås av och på med jämna mellanrum, eftersom hela elcentralen brann ned så tar det ett tag att fixa tillbaka elen till hela ön. Dom beräknar att det ska ta mellan 6-7 månader innan allt är helt återställt igen!

Jag trodde verkligen att denna nyhet skulle finnas på aftonbladet eftersom det är den största händelsen på Cypern under många år. Dessutom sänds det för fullt nyheter om detta på CNN och BBC.

Som sagt, jag vet inte när elen stängs av igen, vad jag hört kommer den stängas av om ca 40 minuter, alltså klockan 23.
Så vi ser om jag hinner med mer inlägg idag, annars hörs vi när jag har el igen.


Obs! bilden är från google.se
Idag var jag ledig. Så jag passade på att spendera dagen på stranden. Först var jag där vid elva med min vän och jobbar kompis från skottland, hennes man och barn och hennes bror, som även är min arbetskamrat.

Dom var med mig tills klockan 13, då var dom tvungna att åka hem och göra sig redo för jobbet.
Min vän marta var där med sin pojkvän och lyckligtvis hyrde dom solstolar precis brevid oss utan att ens veta att det var vi.
Min kropp är ganska trött nu och jag blev otroligt bränd idag, mina lår, bröst och ansikte bränner ganska rejäl nu kan jag lova. Men det har släppt lite sen tidigare och imorgon ska det nog ha lagt sig.

Imorgon är jag dessutom ledig igen, ny vecka ny ledig dag. :D
Min kompis har också ledigt så imorgon blir det stranden igen, dock kommer jag inte ligga i solen förutom då jag är i vattnet. Nej, blir att få ligga under parasollet.

Ar pa jobbet nu. Hann aldrig uppdatera er innan jag for, for saklart vaknade jag inte forren 12.30 som jag sa.. Var pa affaren och kopte en jattefin rosa blomma som jag har i haret, kan visa er ikvall.. Kande mig generos och kopte en likadan fast i lila som jag ska ge till min van som jag jobbar med..
For att ni inte ska fa Becca-abstinens sa laddar jag upp en gammal videoblogg dar jag visar hur man gor en bra och nyttig maltid pa under 1 minut!
Vill ni veta mer om herbalife kontakta mig pa mail: becca.blogg@gmail.com
Kom hem från jobbet för ca 1 timme sedan. Egentligen var vi klar och höll på att ta bort dukarna och vid 23 kom det en massa Araber som ville dricka kaffe och dessert. Så det tog någon timme extra.

Ska gå och sova nu, ska försöka vakna tidigt för att få lite sol och hinna med att gå till banken.
Men vi får se, troligtvis så blir det som alla andra dagar, jag vaknar inte av väckarn och vaknar istället vid 12.30.

Bjuder på två bilder från förra lördagen
Var på Sunday market idag och köpte en klänning för 5 Euro.
Hemma provade jag den på.
Jag säger att man inte behöver BH i den, eftesom det är vadderat vid brösten.
J säger att jag visar för mycket och att jag måste ha bh (men han är kille, så vad vet han egentligen?)

Vad säger ni? Bh eller inte??


På bilderna har jag ingen bh under, jag tycker det ser bra ut ändå..
Färgade håret i morse med Syoss Intensiv Red, tycker resultate blev riktigt lyckat.
För en gångs skull..

Hur reslutate blev får ni se imorgon!