Oh, yes I did!
Fokus #1: Min hälsa.
 
Det jag har börjat insett är att jag inte har tagit hand om mig själv. Jag har gått upp i vikt genom att jag har slarvat med mat och ingen motion och druckig alldeles för mycket alkohol.
 
Dock kan jag även skylla min viktuppgång lite på min psykiska hälsa, då jag varit med om mycket jobbigt under året och inte mått så bra alla gånger.
Den fysiska hälsan kan inte bli bättre om den psykiska hälsan inte är på topp.
 
Snart är det ett nytt år och mitt nya motto är: "New year, new age, new life"
 
För första gången på 5 år är jag idag singel och saker som jag lagt min energi på förut har jag nu bestämt att istället lägga 100% på mig.
Det handlar inte bara om viktnedgång, nej utan handlar även om andra viktiga grejer som man kanske förut aldrig orkat tagit tag i.
Det kan handla om den där undersökningen man skjutit på en lång tid.
Det kanske även handlar om det där steget man måste ta för att komma närmare sin dröm.
Eller det där samtalet man måste ta med något, bara för att få han/hon ska förstå vad man känner. 
 
Kom igen nu alla. Lägg din energi på dig själv och ditt välmående.
 
 
All my life, been focusing on the wrong things.
But now I finally started to focus on me.
 
It will take some time, but this is going to be aswome.
 
 
 
Hej, som ni vet var jag ju på semester i Egypten för några veckor sedan.
Tänkte nu dela med mig av lite bilder och saker som jag gjorde och upplevde..
 
Första dagarna och helgen tog vi det ganska lugnt, spenderade dagarna på stranden och kvällarna gick vi runt i de små affärerna vid hotellet och lärde känna folket som jobbade där med alla deras underbara personligheter.
På måndagen begav vi oss ut på en snorkeltur på Röda Havet och dök ned bland coraller och fina färgfulla fiskar, som att simma i ett akvarium. Helt fantastiskt.
 
 
På torsdag klev vi upp klockan 4 på morgonen för att bege oss till Luxor för att kolla in Karnak Templet och Valley of Kings. När vi kom till Templet betalade vi för en guidening runt där, vilket jag tycket var riktigt intressant. Hela upplevelsen där var helt otrolig. Henna färgen som dom fyllde i deras heiroglyfer fanns fortfarande kvar på vissa ställen, och detta är efter ca 3 tusen år. Helt otroligt!
 
 
Det var ca 41 grader den dagen, och vi åkte i en bil med skinnklädsel och dålig Ac, ni kan ju förstå hur svettigt det blev. haha.
På kvällen satte vi oss på en buss till Cairo som tog ca 10 timmar, och vi kom fram till Cairo klockan 6.30 på morgonen, lagomt slitna och svettiga. Men fanns ingen tid till vila, våran Guide hämtade upp oss och tog oss hem till honom där vi fick dusha och en kopp te. Sedan var det bara att ge sig ut igen till Giza och pyramiderna, vilket var helt fantastiskt. Vi åkte kamel en timme i öknen för att få en panorama bild på pyramiderna. Efter vi var klar där så åkte vi vidare och kollade in Cairos Citadel.
Det var roligt i huvudstaden, för överallt fanns det folk som frågde vad jag hette och om dom fick ta kort på/med mig. Kände mig som en riktigt stjärna. haha
 
 
Mina två veckor i Egypten var helt underbara, 35 grader, sol och underbara Röda havet.
När jag kom hemt till Sverige igen var det ca -12 grader, snacka om temperatur skillnad och ångest att komma tillbaka till ett vinterland.
 
Har ni varit i Sverige i en vecka och är nu tillbaka till Vålådalen och är redo för mitt första arbetspass. Körde upp hit igår och var nervös över att köra på ishalka, men som tur var så hade allt is försvunnit av vägen.
+ grader och slask är det här just nu.
Deprimerande, måste börja planera min nästa utlandsresa......
 
En blek Becca 3dje? dagen i älskade Hurghada