Jag lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera.Haha..

Förra veckan blev jag tokförskyld, är faktiskt fortfarande lite förskyld och skulle egentligen mått bra utav att bara ligga i sängen och ta det lugnt. Men jag gjorde det två dagar förra veckan, onsdag & torsdag sedan blev jag så less så på fredagen åkte jag in till Pafos och shoppade och på kvällen utgång. Sedan dess har jag haft full upp i princip hela tiden.

Nu ska jag snart till stranden, har knappt fått färg. Måste vara jättebrun innan jag kommer hem till Sverige. hehe

Vi hörs!

Nu kan man tjäna pengar på bloggen genom att skriva sponsrade inlägg från Bloggerfy, riktigt bra! Tycker dom är värda en liten "like" på Facebook, vad tycker ni?


Som ni kanske har märkt så har jag tagit en liten paus från bloggen.
Detta beror på att det är så mycket som har hänt, så jag orkar typ inte uppdatera er om det..

Just nu befinner jag mig på Cypern igen, men bara ca 1 månads tid, för att avsluta alla konton och fixa hem mina grejer och sånt. Dessutom umgås med  mina kära vänner och ha lite semester.

Har dessutom klippt mig korthårig. Helt sjukt, och det är skitsnyggt. Bara jobbigt att fixa det och få det att se bra ut hela tiden, så det var lättare med långt hår.
Jag trivs verkligen bra i det korta håret, men har nog ändå bestämt mig för att låta det växa ut igen. Men men, det var ju roligt att testa på :)

Här är en bild.