Kom hem idag.
En snäll kille som praktiserar på mitt jobb lånade ut sin bil till mig så jag slapp vänta på bussar och byta och hålla på. Så istället för typ 10 timmars åkande och väntande tog det istället 4½ timme att ta mig hem.
Otroligt jobbigt att köra så långt och länge eftersom jag aldrig gjort det innan, dessutom sov jag väl inte så bra natten till idag heller. Men fram kom jag, var hemma strax efter 13 idag.
Hur trött som helst.

Snart kommer min bror och hans fru upp från stockholm också, för imorgon väntas en dag i sorgens tecken. Vi ska på min mosters begravning. :(
Men det jag hoppas på att istället för att sörja förlusten av henne så ska vi istället minnas henne och vilken fin person hon var. <3

Nej, nu ska jag gå och kolla på Revenge. Men nu vet ni ju i alla fall vad som händer här.
Ha det bra så hörs vi imorgon!

Hittar ni här i Vålådalen..
Fan vad less jag blir, det är därför jag inte har uppdaterat så mycket. Det tar för lång tid helt enkelt.
Internet fungerade jättebra ett tag, men sedan blev det ström avbrott mitt i natten förra veckan och efter det har internet varit rent ut sagt kasst!!

Idag och imorgon är jag ledig, hade tänkt ge mig ut i backen och åka lite snowboard, men vädret är inget vidare ca 5 plusgrader och det regnar. Har regnat i några dagar nu, så det är många ställen i backen som snön har töat bort på. Hoppas på sol och lite kallare imorgon så då jävlar! haha
Idag blir det istället en ganska lugn dag, håller på att tvätta mina kläder, ska sedan byta sängkläder och städa rummet. Sedan funderar jag på att köra minst 30 minuter i gymmet i alla fall. Eftersom det inte blev något i backen.

Ja, så roligt har jag det idag.
Vad gör ni idag då?

Edit: Eftersom det här inlägget skulle upp i fredags, kanske ni får en hint hur jävla segt internet är?!

Igår var jag ledig och hade en riktigt trevlig dag.
Dagen startade med att jag vaknade klockan 12 gick och åt lunch sedan tillbaka hit och bytte om och gick till skiduthyrningen och lånade tur skidor.
Min arbetskollega har besök här och dom skulle åka skidor upp till fjällstoppen och frågade om jag ville med, och självklart sa jag ju ja.

Vi tog liften så långt upp den gick och började åka, hela turen med skidor fram och tillbaka tog ca 4½ timme. Inte dåligt att åka en sån längd för mig som inte åkt skidor på över 10 år.

När jag kom tillbaka fick jag en lektion av några andra som bor här, hur man gör sushi så vi gjorde många rullar och sedan kom det ca 10 pers på middag. Jag åt ca 40 bitar sushi, otroligt gott var det nästan godare vad det är om man äter det på sushi restaurang.

Så det var min lediga dag och idag jobbar jag igen, ända fram till nästa fredag. Men en rejäl träningsvärk i mina ben och axlar. haha


.. Det kallas Cancer!

I tisdags försvann min moster från detta liv, då cancern hade tagit över henne i 10 år.
Hon somnade lugnt och stilla då kroppen inte längre orkade med.

Det var ingen som kunde gissa på att det skulle gå så fort, men döden kommer fortare än man tror.
Självklart är vi alla ledsen över att hon är borta, men jag är övertygad på att det finns ett liv som vi inte känner till efter detta.
Om det är ett parallelt liv med detta, eller om det är i himlen återstår att se. Men något finns det, därför skänker det mig ett lugn att veta. Allt alla vi tycker om och bryr oss om, vi kommer att ses igen. En vacker dag.

Därför känns det konstigt för mig att skriva vila i frid, för vila är nog det minsta man gör. Men bara för att man ska göra det:
Vila i frid min fina moster, så ses vi sen igen!

Idag efter att jag vaknat gick vi alla ut och åkte lite madrass i backen.
Det var faktiskt riktigt kul, snön har blivit så hård att det går så snabbt att åka.

Sedan bestämde vi oss för att göra upp eld och grilla lite korv, letada reda på alla korv vi hade och drack var choklad i solen. Riktig härlig vinter/vår dag och nu luktar vi alla rök. haha

Tävlings regler:

* Gå in på Baglady.se och följ dom på facebook.

* Kommentera detta inlägg när du gjort det och skriv att du är med och tävlar.
Obs! Glöm ej mailadress.

*Har du en blogg och vill ha större chans att vinna?
Skriv då ett inlägg om tävlingen då du länkar både hit och till baglady.se
Lycka till!

Tävlingen pågår till den 25:de mars.

Hallå hallå!
Nu är jag hemma några dagar, ända fram till torsdag! Skönt att komma hem och framför allt att vara ledig i några dagar (har ju jobbat 11 dagar i streck fram tills idag) och till mitt "snabba" internet. haha

Min familj kom till Vålådalen klockan 11 i förmiddags, så jag visade dom runt lite grann och där jag bodde och sedan vid 12 vart det lunch som jag bjöd dom på.
Sen vid 13 tiden så satte vi oss i bilen och var på väg hem, kvart över fem var vi hemma. Riktigt snällt utav dom att hämta mig och roligt att dom kom och kollade hur jag hade det där jag jobbar/bor tycker jag.

På vägen hem..

Jag kollade på bilder från förra sommarn. Och nu har jag stött på ett problem.
Jag bara måste ha er hjälp för jag kan inte bestämma mig.

Hade i alla fall världens finaste färg på håret och är nu sugen igen att färga det brun, ljusbrunt kanske? Eller en mörkare blond nyans? Nej, jag vill nog ha det ljusbrunt.
Kanske kan jag köra på en toning, då tvättas det ju ut och skiftar i det blonda?

Precis så här gick det till när jag bestämde mig för att bli blond ingen, jag kollade igenom gamla kort.
Men jaa.. Jag vet inte, var ju bara brunett i någon månad innan jag ville bli blond ingen. Men nu har jag varit blond sedan i höstas och är sugen på brunt.

Vad tycker ni?
Ska jag tona håret ljusbrunt?!
Seriöst, jag behöver råd!