Nu måste jag skynda mig, hade gärna packat helt klart idag, men vad gör man.
Ikväll ska jag och älsklingen till hans kompisar, tror jag och grilla och så. Blir nog bra.
Jag måste hinna till systemet innan dom stänger, så därför är det lite bråttomt nu, kommer ändå säkert att vara full proppat där inne. Varför är man så seg?

Hoppas att alla ni andra får en trevlig valborg:)

Nu har jag packat rätt så mycket faktiskt, men mendans jag packar kommer jag på, det där och det där vill jag ha med mig... Och mer och mer börjar jag tvivla på att det ska få plats.
Fick lov att bära ner väskan till vågen, ja fråga mig inte varför jag inte tog upp vågen i ställetn. Men i alla fall, väskan kändes som att väge ett ton typ, men till min förvåning så vägde den bara 15,6 kg. Alltså har jag bara packat drygt 10 kg och får packa lika mycket till i den, så det kändes ju skönt, men sen kom jag på... Hur fan blir det då i januari när jag ska hem? Jag har säkert köpt rätt mycket då redan, plus all spril och sånt. HAHA.
Stackars älsklingen, han kommer att få ta med en massa saker från mig när han kommer ner och hälsar på... men vissa kläder kommer jag säkert inte ens att använda.. haha, sen måste jag packa ner en massa skor också, och mitt smink och shampoo,balsom och duschcreme, ansikts produkter, tandborste. Måste tänka extra noga att man inte tar med något flytande in i handbagaget... JOBBIGT!

image39


Så här er i alla fall min väska ut nu, och det är som sagt bara kläder,som jag har vacuum förpackat ;)

Får det plats med annat, tro? 

Natti natti, nu ska datorn stängas av. Måste packa mer, men när datorn är på händer inte mycket. Ungefär som en flyga som dras mot ljuset.
Har i ala fall i tre kvart lagt över en massa bilder från kameran till datorn, dom har legat där ett tag, bilder från studenten med mera. Men dom är så stor, så man måste förminska dom i paint. Det är jobbigt

Nej allvarligt, nu måste datorn stängas av. Haha!

Vi hörs imorgon.
Godnatt!
Nu känns det som att jag kommit igång på riktigt med packningen, det är ju som sagt inte lång tid kvar innan jag åker. Har försökt förytränga att jag ska åka, men nu kanske mitt undermedvetna kommit ikapp mig. Haha
Jag är nervös som fan, men ja som min bror sa, om man inte är nervös så är det ingen utmaning. Och det kanske stämmer.
Troligtvis kommer jag om kanske ca 6 veckor från nu, skriva att jag trivs hur bra som helst och allt är bara bra, ja men som sagt, nu är jag bara nervös. 32 veckor ska jag vara där, shit alltså.

image37

Så här är alltså vädret nu, 18 grader varmt, solen har gått ned, och det är molnigt. Mysigt med 18 grader:)
image38 Och så här ser det ut de kommande dagarna, jag kommer ju dit på måndag, så förhoppningsvis så har det hunnit bli ännu varmare än vad det är på söndagen!

Vad tycker ni förresten om min signatur? Gjorde den alldels nyss, hyffsat nöjd.. Nej, måste ta tag i packningen igen..
Det enda som jag vet att jag måste ha med mig, förutom kläder, datorn och sånt.
Är Sex and the City boxen. Det är bara ett måste! 

image35
Ja, ny design igen. Var bara tvungen, bakgrunden är ju så fin!
Och den här nya designen är lite mer sommrig, eller vad säger du?
Funderar på att göra om headern, fast inte nu.. måste packa.. haha!
Alltså, om precis en vecka sitter jag på bussen på väg ner till Arlanda vid den här tiden. Och jag har inte ens börjat packa än! Jag ska vara borta i 8 månader, och jag har inte packat! Jag får panik snart......
Kan jag packa med fredrik kanske? och liksom resten av mitt liv här ifrån?
Jag fattar det fortfarande inte, att jag ska åka alltså..
Just nu känns 8 månader som en livstid, det känns hemskt, men väl där nere hoppas jag att det är bra, dessutom så går ju 8 månader fort, som jag försöker intyga mig.. Jag vet inte ens vad jag gjorde för 8 månader sen, men i alla fall julafton känns som att det vore igår men det var mer än 4 månader sen. Så, nog går det fort?


Nej, nu ska jag och älskling se på Pippi på de sju haven. Haha, barnsligt jag vet, men det måste man vara ibland också. Dessutom måste jag packa!
Idag har jag bjudit älsklingen på middag, jag hade marinerat kött (som jag hade marinerat i honung som vanligt) som jag sedan stekte, till det pommes strips. Hade även gjort sallad med fetaost och tzatsiki, jag älskar tzatiski, haha!
Underbart gott var det i alla fall. :)

Jag hade också gjort en cheescake, hade hackat i lite Marianne, det var också gott, testa det!
Men har nästan hela kakan kvar, men ja, vi har nog hunnit äta upp den innan kvällen är slut.

Tittar nu också på Sanningens Ögonblick, på kanal5, det är faktiskt riktigt roligt att titta på. Jag skulle nog inte palla att sitta där och svara ärligt på alla frågor som kan komma upp mellan himmel och jord. Men iofs, för en halv miljon så kanske det vore värt det? hm.
Jag köpte ju en bikini för ett tag sen på Fin Inunder, som jag lovade, så kommer det nu lite bilder på den.
Den kommer att bli hur snygg som helst när jag är lite solbrun.

image27 image28<- Detaljer

image29

Dom guldfärgade trosorna köpte jag från Ellos, dock kom dom i februari? Och överdelen kom inte förren i April, då det visade sig att överdelen inte passade var det redan för sent att skicka tillbaka trosorna.

Jag har en dålig kamera, men i alla fall, överdelen och underdelen är samma färg (de som hör ihop) lite grönbrun aktigt.
Idag har jag varit på stan, igen. Köpte en vägg addapter? Ja, en som växlar från utländska uttag, till ett vanligt svenskt, för att passa svenska el apparater.

Så här ser den ut i alla fall, kanske ni förstår lite bättre då. :)
image23

Köpte också en batteriladdare, så jag kan ladda batterierna till min kamera, för jag lovar. Jag kommer att bomba alla inklusive den här bloggen med en massa biler. Så att alla som läser min blogg kommer att tro att dom vore på Cypern med mig:)

Sen köpte jag också lite trosor, haha jag tror inte att dom har det där nere. Haha jodå, men det känns ändå tryggare att ha med sig allt man behöver och så. Speciellt eftersom man är så van med Sverige, så tror man att det skiljer jättemycket med andra länder.

Jag känner mig hur trött och mör i kroppen som helst, känns som att jag börjar bli sjuk eller något, usch, för ett tag sen hade jag jätteont i huvudet också, men den som uppfann Alvedon var ett geni. Alvedon hjälper mot allt!

Imorgon blir det utgång! Det blir roligt, ska ut med sara:) Det är sista gången jag går ut nu här i Övik på 8 månader, det känns riktigt sjukt! Åååh, fatta hur många jag kommer sakna!
Buhäää! Jag vill packa med mig Mamma och Älsklingen, jag vet inte hur jag ska klara mig utan dom...

Snokade lite i älsklings dator, hittade en massa gamla kort på mig:


Det första och sista kortet kommer från 2006,det första kortet är i februari kanske, kortet längst ner kommer från sommaren 2006.Sen det i mitten är från hösten 2005.
Haha, jag förstår varför jag har får höra från familjen "Lill Becca" haha, jag ser verkligen sockersöt ut på alla bilderna, den lilla "oskyldiga" flickan.. Ibland önskar jag att jag ska se ut att vara så gammal som jag faktiskt är, inte så roligt att folk tror att jag är 12-13 år. Eller när jag jobbar inom hemtjänsten och är ute och kör och vårdtagarna frågar om jag jag har MAMMA med mig! Eller om jag verkligen får köra alldeles själv!?
Haha, ja jag får väl vara nöjd, för sen när jag är runt 40 så ser alla jämngamla ut som typ 60 och jag, inte en dag över 25! :)

image19

image20

image21



Idag har det varit ett sånt otroligt fint och soligt väder, ett perfekt vårväder! När vi kom till stan så bestämde vi oss att vi skulle sätta hos i hamnen och kanske köpa en glass. Men kiosken där var stängd!
Sedan så träffade vi Linn och Micke och gick på stan ett tag, tog en fika på Wayne's Coffe, åt en riktig god choklad cookie och en "mellan" kaffe. :) Dyrt var det, men det var det värt (behövde ju ändå bara betala 15 kr, sen bjöd fredrik på resten;))
Ja, sen när jag precis hade slagit mig ner för att ta en klunk av kaffet, just då ringer skatteverket (som jag hade ringt innan) och förklarar hur det blir med skatten och så där nere. Och jag uppfattade väl inte precis allt vad hon sa, haha, men i alla fall lät det som att om man är utomlands i mer än 6 månader så skattar man i det land man jobbar. Så det är ju bra!

På stan delade de ut 30% rabatt om man handlar på Cubus imorron, jag som ville ha en klänning där ifrån, då passar det ju perfekt. Provade klänningen idag också. Satt perfekt! I love it!

Hittade även en assnygg väska på I.Me.My som jag bara MÅSTE ha! eller måste och måste, vill... Men jag vet inte om jag har råd, kommer vara tvungen att köpa en jävla massa grejer inför resan. Sen betala tillbaka allt jag är skyldig alla. Jag är en fattig jävel jag. haha. Eller så kanske jag är sparsam?

Jo förresten, what's up med alla tiggare på stan?! Jag hade inte lagt märke till det förut, utan bara dom som spelar dragspel och tigger, men sen läste jag tidningen idag då det var en bild på en tiggare sen stod det att det var helt okej och lagligt att sitta och tigga, bara man inte stör och håller på.
Men vadå, det stör mig. Varför ska det vara just så synd om just den där personen? Varför ska jag ge honom/henne utav mina pengar, bara för att det är så himla synd om dom? Visst, dom kommer från andra länder där dom säkert har varit med om en massa hemska saker. Men vad är det som hindrar dom att styra upp sitt liv och skaffa sig ett jobb, som alla oss andra?!
Jag betalar min skatt, så varför ska jag ge dom pengar?
Haha, nu blev det väldigt politiskt känner jag.

Hejsan!
Imorse ringde hemtjänsten och väckte mig 07,20 första gången på länge, men jag svarade inte, sen fortsatte det bara ringa. Sen för en stund sen svarade jag, dom ville att jag skulle jobba, men jag ville inte, då blev dom lite hm, sur?

Har just slängt iväg ett mail til försäkringskassan för att fråga vad jag ska tänka på och så nu innan jag åker, eftersom jag har hört att jag skulle ta kontakt med dom.
Och nu snart ska jag nog ringa skatteverket, måste väl fråga lite på skatterna och så, har fått höra att jag ska spara E-biljetten, eller ta kopia. Eftersom då kan jag dra av den från deklarationen nästa år, det gillas:)

Sen ska jag och fredrik på stan, fast jag har ju inga pengar förren imorron. Men då ska vi på stan igen!:D


25 grader på Paphos just nu, skönt!
Hej.
Idag har jag varit seg på att uppdatera.
Vaknade vid tio, sedan städade jag rummet lite grann, eller ja, kastade kläderna som skulle kastas, och sorterade klart kläderna som skulle skänkas bort. Nu ser det inte lika hemskt ut hemma hos mig längre:)

Sedan åkte jag och hälsade på Sara, var där rätt länge faktiskt, kommer ju inte att träffa Melvin och Casper på länge, så dom kommer att vara jättestora, mer än 1&2 år när jag kommer tillbaka från Cypern. Kommer kanske inte att känna igen dom. haha
Ska nog hälsa på dom en gång till innan jag åker, dom är ju så söt!

Sen efter det åkte jag till fredrik, har försökt ansluta mig till hans trådlösa internet, men det gick inte så bra så fick ta en kabel i stället.
Och det är alltså hos fredrik jag befinner mig just nu.:)

Fick ett telefon samtal av min vise storebror, som "grattade" mig till jobbet på Cypern och sa att jag gjorde helt rätt som åker. Jag sa att det var jävligt nervöst. Och då sa han dom här kloka orden, som faktiskt stämmer:
Det är alltid nervöst i början, vad man än gör, allt nytt gör en nervös, om man nu får ett nytt jobb kanske här i Övik så är det ändå alltid nervöst tills man kommer in i det hela.

Det gav mig faktiskt lite nya krafter, och kände lite mer att det skulle bli roligt, än mina förra känslor som var, VARFÖR GÖR JAG DET HÄR EGENTLIGEN?
Men som sagt, när jag väl kommer in i det hela, lär känna folket så lär det ju gå som på en dans?
Alltså, det lär ju vara precis som hemma, man jobbar åker hem, har sin fritid. Fast ändå inte som hemma, älskligen och familjen kommer ju inte att vara där.
Måste boka buss biljetten till Arlanda imorgon eller på fredag, påminn mig! haha

Mamma sa idag att det kommer att bli tomt utan mig när jag inte ska vara hemma på 8 månader, gulligt sagt tycker jag. För min mamma är absolut världen bästa mamma, jag kommer att sakna henne också. Jag är en morsgris! haha, nej men seriöst. Min mamma är bäst!
Kom hem från ramona för en stund sedan. Skulle skriva ut min E-biljett men skrivaren funkade inte! Och det gör ju som sagt inte våran heller.
Så jag måste åka till någon och göra ett nytt försök, någon som har en väl fungerande skrivare som känner sig manad?

Nej, nu måste jag fortsätta att städa ur garderoben..
Idag ska vi grilla, det är så otroligt gott!
Ett vår/sommar tecken är ju självklart grillat!
Har även gjort hemmagjorda klyftpotatisar. Mmmm, kan det inte vara klart snart?!

Jag har ju som sagt köpt en ny dator, men har inte hunnit använda den så mycket än, har en massa filer jag vill föra över först. Tex en massa bilder och musik och så.. Så jag tog en paus från städandet och började kolla igenom bilderna.
Och nu är det så här, att när jag är mörk(svart)hårig, då vill jag alltid vara blond och ja vise versa. Jag har varit mörkhårig sen hösten 06 tills bara för någon månad sen då jag gjorde blonda slingor. Sen nu när jag såg kortet när jag var mörkhårig så saknar jag färgen faktiskt lite. Haha. Men ska absolut inte färga det eller något förren jag flyttar tilbaka till sverige nästa år.

Men tänkte i alla fall visa. Vilken hårfärg tycker du jag passar bäst i?
Bilderna är väl under all kritik, men man ser ju i alla fall på ett ungefär.

image10
Jag klev inte upp så tidigt som jag hade hoppats på imorse, utan klev upp två timmar senare. Haha, men det är ju så skönt att sova!
Sen dess har jag hållit på att städa och hållit på, och har nu börjat städa ur garderoben och det går såååå trögt!  Är på 4de hyllan nu, så jag har i alla fall kommit halvvägs men ja, vissa plagg vill man ju bara inte kasta.....


Nej, nu tänker jag göra mig iordning för natten, krypa upp i min tomma :( säng och titta på första avsnittet med världens bästa serie som någonsin gjorts. Har inte kollat på det på länge, jag menar ju såklart Sex and the city.
Min älskade box kommer ju självklart få följa med mig på resan! Hur ska jag annars klara det, när jag känner mig ensam och liten, hehe, jo då kan jag kolla på dom här helt underbara tjejerna. Jag mår alltid bra när jag kollar på Satc. :D

Imorgon ska jag ställa väckarna på tiiidigt, åtminstone halv nio kanske, har en massa saker jag måste/ vill få gjort, eller ja jag är väl bara tvungen. Vill ju i princip att mitt rum ska vara rent när jag är borta, och så att det är nästan på en gång redo för flytt när jag kommer tillbaka. :)

Nej, gäsp, dags att avsluta! Vi hörs imorgon!


image9

Jag har ont i magen!
Kanske beror det på oroligheter inför resan som sker om 14 dagar, men det känns lite lugnare eftersom min syster kanske kommer ner i fall det går bra för "cypern-gubben". Så då är jag där i två månader själv sen kommer hon.
Eller så kanske det beror på all mat jag åt igår och all tårta jag har ätit idag, och förutom tårtorna har jag faktiskt bara ätit frukost.

Jag har en massa saker jag måste fixa den här veckan, måste först och främst skriva ut min E-ticket, sedan måste jag prata med försäkringskassan och skatteverket. Så även om jag nu är ledig så blir det fullt upp hela veckan.


Ojojoj snart åker jag! Jag fattar det inte, jag har skjutit upp mina känslor inför resan hela tiden tills nu...
Men det är väl alltid så, att man är orolig och nervös på vägen ner dit, sedan när jag kommer ner dit kommer det säkert vara helt underbart!
Men jag vill inte ta bussen ner dit själv!
Här sitter jag och ojar mig själv inför en resa som kanske kommer att bli mitt livs största upplevelse, vad är det för fel på mig? haha

Mina tankar går även till min underbara vän. Ibland är livet svårt och orättvist, men jag vet allt du klarar det och att du är stark!

Haha, ja tro det eller ej, men det var helt okej, ganska mysigt faktiskt och inte så mycket pinsamheter som jag hade förväntat mig. Ja, jag kanske är lite barnslig för jag "skäms" lite för min familj och så nu när jag är hm vuxen, haha men jag vet ju vad de har för humor (precis som min, fast min kanske är snäppet värre) Men jag tror att man alltid kommer att "skämmas" för sina föräldrar. Alltså inte på något dåligt vis alltså, bara för att dom vågar vara sig själv typ.

God mat var det i alla fall, det blev en tre rätters :) Till förrätt fick vi någon toast med skagen och lax, mums! Helt otroligt men jag tyckte verkligen om det. Jag som hatar lax och allt som heter fisk.
Sedan till varmrätt fick vi grekisk pyttipanna; alltså klyftpotatis, fläskfilé, paprika och fetaost. Mmm:)
Efterrätten fixade jag,fredrik och småbröderna, det blev maräng svisch med glass = FettBOMB.
Sedan fick vi en massa chips och popcorn.
Så nu har väl lagt på sig sisådär 1-2 kg bara på en kväll, usch, jag som försökt gå ned i vikt ända sen januari och har inte gått ned ett gramm. Det har snarare blivit motsatt effekt, och hur snygg känner man sig då?
Nu när jag åker ska jag verkligen försöka gå ner i vikt, inget godisätande eller nåt åt det hållet, bara vanlig fettsnål mat, som sallader. Sen ska jag äta tonvis med frukt.

Någon som provat att gå ner i vikt och faktiskt lyckats?
Jag vill gå ner ca 10 kg. Så alla tips och råd är välkommna.

Nej, nu väntar en Irish Coffé på mig! ;)
Haha, äntligen fick jag svar av "Cypern-gubben" måste skicka flight numret imorgon så dom kan skicka en taxi för att hämta upp mig på flygplatsen.
Så det ska alltså stå någon där med en skylt : Rebecca Norman.
haha, flott. det har man ju bara sett på film:)

Får ta och göra det imorgon eftersom jag har den hemma.

Cyrpus, here I come!

Förresten, det är 20 grader och molnfritt där nu :) Skönt!
Just nu är jag hos fredrik och om ca en timme kommer min familj hit.
Alltså, fredriks mamma har bjudit hit min familj på middag. Känns ju lite hm, jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det. Haha, men ja, det kan ju bli kul? Eller?
Hallå hallå.
Idag har jag varit på stan, köpte en assnygg bikini, varje år vill jag ha en ny bikini och den här slår allt. Så snygg var den, hade skickat efter en snygg bikini från Ellos också tror jag det var, och trosorna kom i februari men överdelen kom inte förren nu i april och då visade det sig att överdelen inte passade alls, så den var jag tvungen att skicka tillbaka men det var ju för sent för trosorna. Så jag försökta hitta något som matchade, och den har bikinin matchade faktiskt men jag köpte även med trosorna som följde med till.
Jag kommer vara så jävla snygg när jag är nere i Cypern och har solbränna och den där bikinin :)
Lägger upp en bild på den vid senare tillfälle.

Köpte även en Bh så nu kan jag ha tub-toppar:) Det underlättar faktiskt mycket, har alltid velat ha tuptoppar eller klänningar men trodde inte att det fanns bh:ar i min storlek. Så jag blev glad, hängde även undan en vit basic bh som jag hade tänkt ha under skjortan när jag serverar. Men den hade jag inte råd med förren nästa helg.
Det jag köpte idag gick på över tusenlappen, är helt pank nu. Sen har jag en massa grejer förutom den vita bhn jag måste betala nästa lön så jag kommer ju bli pank efter det igen. Suck.

Vi for även och hämtade ut ett paket som jag och syrran hade beställt, det var tre tunikor och ett snyggt grönt-army linne:)
Jag ÄLSKAR sommar och sommarkläder :D
Idag for jag och Fredrik på affären han bjöd mig på en glass och köpte en tills sig själv.
Sedan skulle han iväg och tanka i Grindnäset, men det var så många bilar där så vi skulle köra en bit i stället för att stå och vänta.
Så vi hamnade på väg till Bredbyn och jag sa hela tiden, här kan vi vända, men inte vända han någon stans, sedan var vi redan i Bredbyn så vi fortsatte hem till Fredriks mormor i Mellansel istället. Så vi var där i några timmar, det var första gången jag var där, vi kollade in huset. Sedan for vi och handlade åt henne, sen fikade vi. Så ja det tog några timmar.


Just nu så håller vi på att kolla på Talang 2008, otroligt vilka talanger det finns. Var nyss en kille som "klättrade" på en stång och höll på, hur bra som helst. Ja det är så många så jag kommer inte ens ihåg vad alla har gjort, haha.
Varför kan inte jag har någon sån där speciell talang?
Cypern-gubben så som jag kallar honom, haha, har inte hört utav sig än.
Jag bokade ju min biljett för två dagar sen nu, skrev till honom direkten att nu har jag bokat biljett och jag kommer den och den tiden. Så hur går vi vidare nu?
Kom nu även på att jag måste åka till någon som har skrivare, för att skriva ut min E-ticket.

Men han har inte svarat, varför inte? Har han inte kollat sin mail, eller vet han inte vad han ska skriva? När jag skrev till honom förra gången fick jag svar senare samma dag på kvällen.
Har han kanske ångrat sig? Eller?
Ja, jag vet inte alls. Lite orolig blir jag ju, får väl bara hoppas på att han hör utav sig under helgen.

Sen en annan liten funderare, hur ska jag komma hem till Sverige i januari? Det går ju knappast några direkt flyg Cypern-Sverige, hoppas i att det går flyg överhuvudtaget från Cypern då, jag lär ju måste åka till London eller något sånt för att ta mig vidare till Sverige.. Jobbigt läge. Förhoppningsvis så har jag syrra med mig då också, så jag slipper vara ensam av att vara fast på en Ö. haha


Just nu är det i alla fall 17 grader på Cypern/ Paphos men det är väl kanske lite kallare nu, för solen gick ned 18,25
men tidigare idag har det varit 22 grader.

image5

Jag längtar till värmen. :)
Ja, kändes bättre att skaffa en ny blogg än att fortsätta på gamla, speciellt med det här nya utseendet och den är är inte lika "privat" om jag kan säga så..

I den här bloggen kommer det mest att handla om mitt största intresse, att resa och se mig omkring i världen mina förberedelser inför resan/resorna :) Mina tankar och känslor och mycket mycket mer..

Snart åker ju jag till Cypern för att bostätta mig och jobba där i 8 månader och i den här bloggen kommer det att komma upp bilder från resans gång. För vad är en blogg utan bilder? Jo, tråkig.

Skriv gärna vad ni tycker om designen, är det något som ser konstigt ut? Något ni stör er på? Eller är den bra? Det här är min andra header jag någonsing gjort, jag tyckte den blev rätt okej i alla fall. Så kommentera gärna?!