Magsjuka!

4kommentarer


Jag ar sjuk idag!
Imorse nar jag vaknade hade jag varldens magvark och var tvungen att gora nummer 2, sedan kandes det som att det var over.
Jag akte till jobbet och sakta men sakert borjade magvarken komma tillbaka, och jag var helt kallsvettig och franvarande och var tvungen att ga pa toan ca 5-6 ganger under loppet av 2 timmar..

Jag fick ga lite tidigare och kom hem, satt vid datorn lite och somnade.
Vaknade vid fem och tankte nu kanns det ju bra, men det varade bara i nagra minuter medans jag fortfarande var nyvaken.
Magen kanns alldels bubblig och irriterad och jag har varit tvungen att springa pa toan annu tva ganger.
Bestamde mig for att stanna hemma mina sista 3 timmar av arbetsdagen och ringde och berattade och hoppas pa att jag inte far nagra problem.

Det har ar alltsa FORTA gangen i mitt liv jag stannar hemma fran jobbet ens en minut, jag har varit allvarligt sjuk i feber och varit helt borta i huvudet 40 graders varme i tva veckor och stannade inte hemma en sekund!

Och det kanns.... Som att jag skulle skolka! Skam och jag tanker att jag kanske trots allt inte ar sa pass sjuk, jag kanske inte borde stanna hemma? Nu satter jag mina arbetskollegor i knipa genom att bry mig om mig sjalv.
Sa kanner jag, varldens skam kanslor typ!
Nej, jag mar inte jattedaligt, jag har inte feber. Men min mage gillar inte mig just nu..

Nagon som har kannt lika dant nagongang?

4 kommentarer

Linda

28 Mar 2010 18:19

jag vet en gång jag jobbade nått och jag började må jättedåligt vid fyra på morgonen, höll ut till klockan sex, därefter var jag bara tvungen att gå hem och jag mådde så dåligt över att det bara var två kvar som fick sköta allt. Men det är ju ínte hela världen, viktigt att du är hemma så du blir frisk, och det är ju inte illa att aldrig ha varit hemma från jobbet heller! Nä, krya på dig! :)

marre

28 Mar 2010 21:37

krya på dig!

släckte du ljusen igår? :)

Pilla Sjöholm

29 Mar 2010 11:10

Precis så känner jag med när jag blir sjuk. Jag jobbade som frisör innan och det fanns inte på kartan att jag skulle vara hemma från jobbet. Jag har varit hemma 2 ggr på sju år, ena gången var jag inlagd på sjukhuset (för att jag var så jävla sjuk men gick och jobbade ändå) och sen var jag hemma en dag för magsjuka. Det går liksom inte att klippa folk när man kräks en gång i kvarten... Helt rätt att du är hemma! Krya på dig!!!

marre

30 Mar 2010 09:18

aha, ok :)

jag var på fest på ett hotel faktiskt, och de hade bytt ut alla lamporna till energispar, och resten av lamporna var släckta! Så himla gulligt gjort, tycker jag!

Vad jobbar du med? :)

Kommentera

Publiceras ej