De 6 värsta sakerna du kan säga till din kille!

2kommentarer

1. "Du är mycket bättre än de andra idioterna jag har dejtat"

Kanske tycker du att det är en komplimang? Men det kan också uppfattas som att felet i dina tidigare relationer är du.Och det är inte allt. Din kille kan också tänka att eftersom du tycker att alla dina ex är idioter kommer du så småningom att ha samma åsikt om honom.

Lösning: Nämn överhuvudtaget inte dina ex. Män vill inte bli påminda om att det har funnits andra i ditt liv innan dem.

 

2. ”Har du verkligen råd med det där?”

Många killar värderar sig själva bland annat efter sin sin ekonomi. Att kritisera din parter för hur han handskas med pengar är det samma som att kalla honom en loser. Det kan också få dig att påminna om hans mamma.

Lösning: Om du känner att du vill diskutera pengar gör det i ett neutralt läge. Inte när han just har investerat i något nytt. Och om ni bara dejtar är hans ekonomi inte din ensak. Så ifrågasätt den då inte alls.

 

3. ”Slappna av! Det gör inget att vi är lite sena.”

Det är nästan aldrig populärt att låta människor vänta. Men enligt din kille handlar det inte ens om det. I stället tycker han att det verkar som att du inte bryr dig om honom och han kan bli irriterad.

Lösning: Visa att du lyssnar på honom. Säg att du är ledsen för att ni är sena, att du vet att det är viktigt för honom att komma i tid och att du ska försöka ha mer framförhållning nästa gång.

 

4. ”Min killkompis är fantastisk! Du borde bli kompis med honom.”

Att bestämma över din partners sociala liv kommer bara att få honom att undra om du kommer att försöka bestämma över fler områden i hans liv. Han kan också bli svartsjuk när du visar att du tycker att någon annan manlig bekant är toppen.

Lösning: Om du verkligen tror att din partner och en kompis till dig kan bli vänner – hitta på något kul med flera personer involverade. Så ser både du, killen och kompisen om de klickar.

 

5. ”Jag lovade henne att inte säga något, men...”

Att dela hemligheter kan kännas som ett sätt att komma varandra nära. Men för honom kan det upplevas som skvaller och att du bryter ett förtroende.

Lösning: Självklart finns det hemligheter som du måste dela med någon. Så när du gör det – ge honom först en komplimang och säg: ”Jag berättar det här för dig bara för att jag vet att du kan bevara en hemlighet”.

 

6. ”Var inte barnslig – jag har inte gjort allt det där på flera år”

Bara för att ni är ett par betyder det inte att ni måste ändra ert sätt att leva ert liv. Att säga till en kille att vissa saker ligger bakom er för alltid är det samma som att säga: ”Jag var en rolig prick förut. Men inte nu längre.” Han kan då tänka att ert förhållande kommer att bli trist och tråkigt.

Lösning: I stället för att prata om hur rolig och galen du var förut – satsa på att berätta om vad du gillar just nu.
(Listan tagen från aftonbladet och Cosmopolitan)

2 kommentarer

Erika(jyringen)

15 Aug 2010 12:37

tror nog det finns värre saker man kan säga till honom... eller vad tror du?

Erika(jyringen)

15 Aug 2010 15:27

sv.tror i varje fall han skulle tycka det var liiite jobbigt om man sa att...du är den "minsta" jag varit med.. :P

Kommentera

Publiceras ej