Grönsaksröra á la Becca

1kommentarer

En god grönsaks röra

Grönsakerna:
Gullök
Paprika
Aburgine
Zucchini


Kryddor:
Indisk Tandoori
Chili krydda ( kan även använda färsk chili)
Vitlökspulver (kan även där anävnda färsk)
Salt
Svartpeppar

Gör så här:

Stek löken i äkta smör tills den blir mjuk och genomskinlig.
Tillsätt sedan paprikan, aburgine och zucchini. Låt det stekas ett litet tag.
Tillsätt sedan lite vatten och låt koka tills aburginen har blivit rätt mjuk.
Tillsätt sedan kryddorna, krydda så starkt som du vill. Tänk på att om du använder färsk chili
blir det starkare än om du skulle ha chili kryddan. En chili räcker nog.
Att krydda starkt är för att lyfta fram smaken bättre, så tänk på att inte krydda för starkt,
då blir det inge vidare smak.
Tänk på att röran inte ska vara för vattning, blir det så är det bara att blanda ut med en redning.

Det kan även vara gott att lägga i lite riven ingefära.


Sedan är det bara att servera röran till ris och en klick turkisk yoghurt!
( Detta recept är bra gi-mat, om du tar bort riset)

1 kommentarer

Anonym

21 Jan 2009 17:44

Tack för att du delar med dej:)Då Lillemor berättade så sa jag:)De receptet vill jag ha:)lät jätte gott,Lillemor berättade om att man kunde ha grädde i också:)det kommer jag att testa också:)Ha det bra och ha en trevlig resa hoppas det inte bli mera strul än vad det verkar ha varit med alla flyg hit och dit.Kram Carola

Kommentera

Publiceras ej