About yesterday

0kommentarer

Igår som sagt så gick vi på restaurang.
Det var en traditionell liten grekisk restaurang som hette "Stavros Tavern" som ligger vid turist orten Coral bay i Pafos.
När vi kom dit var det bara ca sex andra gäster där, kan ju tala om att hela Cypern är nästan helt öde nu när det inte är högsäsong. Men det är mysigt när det är lite folk, då känns det som att man har ön för sig själv.

Vi åt traditionell cypriotisk Meze, fy fan vad jag hatar Meze! Inte för att det inte är gott, för det är det, men det är så mycket mat!
Ni som inte vet vad en Meze är, så kan jag tala om för er att det kommer in rätter HELA tiden, fast det är små rätter, som typ dips med bröd, efter kommer det kanske in ett fat med två små fläskkotletter, sedan ett fat med två köttbullar... Ja ni förstår?

När man precis har tagit sig igenom "förrätten" känner man att magen håller på att spricka! När man tagit sig igenom hela maten är det nästan så att man drabbas av MAT- KOMA.
Måltiden tar ju några timmar att äta, kan jag lova.
Men har ni vägarna förbi Grekland eller Cypern,rekommenderar jag verkligen att testa på Meze, men kom ihåg att inte äta något på dagen innan.



Kommentera

Publiceras ej