Min lördag vart riktigt lyckad.
Jag åkte in till Domsjö/ Sund och träffade min sponsor, skulle göra iordning för relax-timmen. Sen strax efter fyra kom mina vänner Linn och Sara dit och strax därpå kom min mamma och syster. Och sedan satte vi igång. Och precis när vi börjat kom Amanda dit som också skulle följa med ut på kvällen.
Det var riktigt roligt på relax-timmen och jag tror alla som var där hade en trevlig stund, dom blev i alla fall förvånade över hur bra Herbalifes produkter är och ansiktet blev baby-lent.


Sen när vi var klar där ungefär vid halv sju? Så skjutsade mamma mig till Linn, för dom hade redan åkt för Sara var sen för en middag. Sen gjorde Linn en god sallad och vi drack lite vin.
Vid halv 11 hade vi tänkt dragit och Sara hade bestämt sig för att följa med, så det blev lite senare än så och när vi kom fram till Olles såg vi en lång kö, som vi fick stå i säkert 40 minuter. Mina tår höll på att förfrysa och när vi kom fram sa vakten att han bara fick släppa in 8 till och så vi hade ju tur att vi alla kom in.
Och det första jag möts av när vi kommer in och hängt in jackorna är att det kommer en snubbe fram till mig och ska presentera sig: "HEJ! Jag heter Jörgen."
Men jag vägrade hälsa på honom, haha, det hela var ju bara ett desperat försök till något annat..
Snacka om att det var fullt med desperata killar där inne, alltså seriöst. Jag vet inte, det kanske funkar på riktigt fulla tjejer men det går ju inte hem hos någon som är normal?

Sen när det var över så fick vi skjuts hem och jag sov över hos syrran och vaknade tidigt på söndagen för att jag skulle bli upphämtad så jag fick inte så mycket tid med syrran som jag ville. Men vi har ju många dagar på oss att umgås! :)

Här kommer några bilder från kvällen:

Mamma i en djuprengörande mask på relaxtimmen.

Linn och jag innan det var dags att bege sig mot Olles.

Jag och nyklippta Sara, hårbandet på relaxtimmen förstörde hennes lugg. Men söt ändå! :)

Mår ni bra??
Jag mår som en människa igen i alla fall, var ut på krogen i lördags och hade det så roligt. Trots att det blev en lugn kväll så var jag så fruktansvärt trött igår, somnade till på soffan framför Wallander och gick och lade mig och somnade och vaknade upp idag vid halv 12. Riktigt skönt.
Är fortfarande jätte trött, och har fått en hemsk hosta så jag undrar inte om jag kanske är på väg att bli förskyld igen. Hoppas inte..

Nu ska jag snart klä på mig och gå ut och gå med mamma, det är bara ca -3 ute och jag behöver verkligen en promenad efter den här helgen. haha


Nu ska jag kolla på några avsnitt av TrueBlood (fick boxen säsong 1-3 i födelsedags present) och sedan sova. Är riktigt trött även fast jag sov länge idag. Imorgon har jag fullt upp :)



Har ju testat på Zumba ett antal gånger nu när jag är här. Och jag måste säga att jag är fast! Älskar Zumba, älskar att dansa och det är så j*vla roligt!

Man dansar och rör på muskler som man inte ens visste att man hade, kommer nog hålla på med Zumba även när jag åker härifrån, om det nu blir på egen hand eller om jag hittar något Zumba-pass på Cypern.


Har ni sovit gott?
Själv så sov jag väldigt gott, vaknade inte förren strax före 12. Känner mig fortfarande lite trött faktiskt..

Vad ska ni mina bloggläsare gör idag då?
För min del händer det inte så mycket, men imorgon har jag minst sagt fullt upp.


Åååh.. Jag vill så gärna tatuera mig. Nu när det är vinter och man behöver inte oroa sig för solen och man känner inte direkt för att bada. Sen så är det ju inte så varmt så att man svettas och tatueringen kliar.
Jag har varit sugen på att göra en tatuering länge, men ville ändå vänta för att vara säker, tänkte först göra den på Cypern men hon som gjorde mina andra bor inte där längre så funderade på att göra det här i Sverige.
Synd bara att det är så jävla dyrt här och jag har lite pengar :(

Men ska nog gå och prata med någon nästa gång jag åker in till stan.. Ååååh, så sugen på det nu!

När jag gjorde min senaste tatuering, det var i början av Dec 2010.


Som sagt så har jag tonat håret. Mest bara för att jag inte ville att min hårfärg skulle vara vit och ojämna färger dock var det också slitet pga blekning. Så valde en liten mörkare ton "Sand-färgad" rättare sagt. Det blev hur snyggt som helst, dock när jag tvättade det första gången kändes det som att allt försvann så funderar på att snart göra det lite mörkare igen.
Men det var i alla fall grymt snyggt när det var nyfärgat!

Innan toning:

Efter toning:


Heeej!
Som ni såg i förra inlägget så gick ju telefon-ledningen av förra fredagen och vi hade blivit lovad att få det fixad senast idag. Men igår ändrade dom sig och sa att dom inte hade tid att fixa det förren den 10de februari...
Fatta vad jobbigt!
Men tills vidare har vi mobilt bredband som vi tydligen inte behöver betala för, vilket självklart är bra önskar bara att det kunde ha varit lite snabbare...

Sen jag sist uppdaterade har jag hunnit tona håret, som nästintill tvättades ur på en gång. Hunnit fylla 24!
Gått 6km och varit på Zumba. Haha, ja det är inte mycket men det är det som har hänt i mitt intressanta liv. Har börjat fundera när jag ska åka tillbaka också, men har inte riktigt bestämt mig än.

På lördag ska jag ju som sagt ha Relax- timme och sedan blir det ev utgång. Så jag säger det igen, om det finns någon här i Öviks trakten som är intresserad att komma på en Relax-timme får ni gärna höra utav er!

Hej. Uppderar fran telefonen. Hela torsdagen snoade det riktigt mycket och natten till fredagen vid klockan 2 horde jag som att nan knackade pa huset. Men sen pa morgonen upptackte vi att telefon linjen som gar till huset hade gatt av. Sa anmalde det till telefonbolaget och dom sa tidigast pa onsdag kan dom fixa det. Darfor har jag inte uppdaterat. Jobbigt att gora det fran mobilen, men nu har jag val inget val. tankte bara meddela att jag lever och imorgon fyller jag ar. 24, shit. Jag borjar bli gammal nu.. hoppas ni haft en bra helg sa hors vi snart!
Hejsan allihopa!
Det var ju ett tag som jag uppdaterade er.
Idag klev jag upp tidigt för att vara mig, redan vid halv nio var jag uppe. Skulle ta bussen in till stan för att sedan byta där och ta mig ut till Domsjö. Men min mamma var så snäll och erbjöd mig skjuts direkt till Domsjö, där jag skulle träffa min Herbalife sponsor. Så där jag vart jag kvar i ca 2 timmar, men det var bara trevligt! Planerade även in en Relax- timme, så om det är några från Örnsköldsvik som läser min blogg som är intresserad av att komma och testa på och få information om lite hudvårds produkter från Herbalife får ni gärna höra utav er! :)

När jag var klar där så skulle min vän Sara komma emot mig, men jag var tydligen för snabb för när nästan hade kommit till deras byggnad så kom dom emot mig. Vart en kort stund att träffa dom, men lika kul för det.
Sen kom min andra vän Linn ut som bor granne med Sara och så var jag där en stund och drack lite kaffe, har inte träffat henne på ett år så det var kul att träffas igen och prata.

Jag har fått världens fulaste utväxt och ska färga håret i en annan blond nyans.
Tänkte höra med er vilken ni tyckte va snyggast och vilken ni tror jag skulle passa bäst i?

Detta är min nuvarande hårfärg:


Dessa tre nyanser funderar jag på:


Vilken tycker du är snyggast??


Hej allihopa!
Fan vad ni är många som läser bloggen, men få som kommenterar. Tråkigt.

Idag var jag och mamma på en lång promenad, gick ca 6km och det tog lite över en timme. Riktigt skönt var det ute och solen tittade fram.

Nu ska jag ta tag i lite städande..


Hej!
Sov as-länge idag igen, fan. Jag ställde alarmet på 9 men vaknade inte förren halv tolv, har konstiga drömmar som typ håller mig kvar hela tiden.. :S
Jag som ville gå och träna på gymmet, inte för att det är så kul här men bättre än inget. Men istället tänkte jag gå ut på en promenad, i alla fall något.

Sen måste jag ringa till Cypern, har lovat min vän att jag ska ringa henne. Åh, vad jag saknar henne.. Så ska bli kul att få prata med henne.

Hur ser er måndag ut då?




Hej, mitt vinterland!

Hej har inte hunnit uppdatera idag..
Idag vaknade jag sent som vanligt och vid klockan 15 så åkte vi till mormor för hon fyller 85 år idag! :D
Så stannade jag kvar där medans resten utav familjen åkte hem och min syster + sambo kom dit, sedan kom dom hem till mamma på middag.
Så idag har jag i stort sett bara ätit, snacka om att jag är mätt alltså.
Ja, något mer än så har det inte hänt idag.

Hur har er söndag varit?




Ett litet pepp inlägg:

Jag får ofta kommentarer om hur häftigt det är att jag flyttade till Cypern, att jag vågade flytta dit aldeles ensam utan att ens har satt min fot i det landet någon gång.
Men dom som ger mig de kommentarerna säger också att dom har en dröm att flytta utomlands, men dom skulle aldrig vara så modig och våga det.

Fick nyss ett meddelande från en vän på FB att hon vill flytta vidare, hon har gjort sitt på Cypern men att hennes kille som hon varit tillsammans med några år inte vill flytta.
Så därför kommer det troligtvis ta slut mellan dom och hon vet inte vad hon ska göra...
Visst, man kanske älskar någon som man inte vill lämna men vad tjänar det på att stanna hos en person för dennes skull och inte för din egna? Du kommer bara bli arg på personen till slut och ångrar att du inte gjorde som du egentligen ville.
För kan ingen flytta för din skull, varför ska du då stanna för hans?


Det är du, bara DU och ingen annan som har förmågan att ändra ditt liv.
Det finns folk som kan hjälpa dig, men inte till 100% utan i slutet är det ändå ditt val.

Och seriöst, vem bryr sig om vad folk tycker och tänker? Folk kanske tycker att du är konstig som väljer en sak före en annan, men låt dom tycka det.
För i slutändan, du är lycklig för att du gjorde det du ville medans resten av folket är avundsjuka för att du gjort något dom aldrig skulle våga!



Min lördag idag blir bara lugn. Som typ resten utav veckan har varit.
Haha, är tvungen att ta det lugnt efter den vilda utgången förra helgen, Sara och Syrran vet vad jag snackar om ;)
Sen måste jag förbereda mig mentalt också, om lite mer än en vecka fyller jag ju år... 24 år! Inte så gammalt kanske, men det känns som så!

Jag har börjat kolla på den nya serien "Once upon a time" också som faktiskt är riktigt bra, första gången jag såg den var på nyårsdagen hemma hos syrran sen sändes första avsnittet på tv i torsdags.
Någon som sett den? Vad tycker ni om den?


Ni som inte har sett den i alla fall så handlar det om att olika sagofigurer är fast i våran värd, efter att den onda häxan har lagt en förbannelse över dom och ingen kommer ihåg vilka dom är. Fast en lite pojke har kommit på lösningen, det är hans mamma som adopterade bort honom som återvänter på sin 28de dag nu gäller det bara för honom att övertyga henne så förbanningen bryts..




Ska lägga mig och kolla på några utav mina favorit serier. Först så blir det senaste Vapires och det följt av Sex and the City. Får mig alltid på så bra humör! :)

Godnatt!


Speciellt inte när det är vinter ute!
Så här såg det det ut 2 dagar efter att jag hade varit ute i lördags. Detta kortet är alltså taget i måndags.
Har faktiskt fortfarande lite ont.. Och det röda har lagt sig och är typ svart nu... :S



Vad jag är trött idag!
Inte så konstigt kanske, klev upp vid 10 och sen åkte in till vårdcentralen för lite privata grejer. Och sedan åkte vi och handlade lite.

När vi kom hem så gick vi ut på en promenad i lite mer än 1 timme, vilket gjorde mig otroligt trött. Vi ju ju dessutom ganska så snabbt, och det var lite mer än 1 vecka sedan jag var på gymmet. Måste ta en promenad varje dag nu framöver, minst!

Hur har er dag varit?


Bilden är tagen igår utan för mitt fönster, fint va?

Har inte uppdaterat på några dagar.
Har helt enkelt inte haft motivationen eller ork att göra det. Dessutom har det inte hänt så mycket.
Var ute i lördags och det gick ganska vilt till,haha, vilket inte är så bra när man har höga sommarskor på sig och det är glas- halt ute. Ramlade och slog mig ganska så bra, så har haft ont i benet sedan dess.. Usch.

Idag sov jag riktigt länge, vaknade vid halv ett. Men skönt när man inte har något inplanerat och bara kan sova ut.

Hur har ni haft det??

En bild på mig från julafton, tänk att det var så länge sedan?!


I'm gonna marry the night, I won't give up on my life.
I'm a warrior queen, live passionately, tonigh.


I'm gonna marry the dark, gonna make love with the stark,
I'm a solider to my emptiness, I'm a winner!


Igår åkte J med bussen ned till Stockholm för att spendera sina sista dagar i Sverige med sin kompis, han åker tillbaka till Cypern på lördag. Själv så stannar jag ju som sagt ett tag till, har inte hunnit träffa alla jag vill träffa än..

Idag klev jag upp vid halv åtta, riktigt tidigt, dock så somnade jag runt klockan 3 inatt för jag låg och kollade på Sex and the city. Var tvungen att kliva upp och ge småbröderna frukost, snart blir det väl att laga någon lunch, börjar själv bli lite hungrig.
Annars så händer det faktiskt inte så mycket idag, en lugn och skön dag alltså. :)

Härlig vinterbild jag tog för någon dag sedan på väg till gymmet.

Hejsan!

Idag åker J ned till Sthlm för att på lördag åka tillbaka till Cypern, känns lite tomt. Men jag tror jag klarar det ändå, haha.

Vi hade egentligen tänkt åka till stan (igår faktiskt) men han hade sån tandvärk under natten så han var helt slut, och sedan tänkte vi åka in idag men vi var båda så trötta och han hade haft tandvärk på natten också, men han ville åka in ändå men när jag tittade ut så vägrade jag åka in till stan och spendera en massa timmar där i snöstormen bara för att han ville köpa en grej. Så han ligger nu och vilar och jag hoppas han blir piggare så han slipper tandvärk på bussen inatt.
Lika bra att han åker tillbaka till Cypern nu så att han kan kolla upp tänderna, för den värk han har haft i munnen dom senaste veckorna är inte normalt.

Vad ska jag göra när han har åkt då?
Jo, jag ska bara ta det lugnt, läsa ut mina Sookie Stackhouse böcker, umgås med familjen och släkten och mina vänner som jag inte har hunnit träffat än just pga J's tandvärk och jag har ju varit förskyld också.
Är sugen att gå ut på krogen i helgen, eller nästa helg. Någon som vill följa?

Me @ New years eve.

Hejsan!
Har varit på gymmet för första gången på detta år. Sjukt nice. Dock så orkade jag inte träna stenhårt, eftersom det var ju över 1 vecka sedan jag var där sist. Men vi gick i alla fall till gymmet vilket är ca 2km och jag cyklade 6km och gjorde bröst och magövningar så jag fick ont i magen, sedan gick vi hemmåt dvs 2km igen. Så lite ska det nog ge. ;)

De flesta personer brukar ju gå upp under jul och nyår, jag har till en stor förvåning gått ned! Vilket jag absolut inte klagar på, eftersom det är det jag vill.

Måste bara hålla igång med träningen så kan jag nog nå min målvikt snart, ska berätta mer om det i ett annat inlägg. Dessutom är det viktigt för mig att inte bli lat, om jag inte orkar ta mig till gymmet i alla fall en promenad om dagen tills jag åker tillbaka till Cypern och mitt favoritgym och börja springa och gå på klasserna igen.


Drömkroppen snart...?




Sminkade syrran inför nyår.
Blev faktiskt riktigt nöjd med smikningen, festligt som det ska vara på nyår.


Visst blev det fint?



Gott nytt år!
Hade ni det bra igår på nyårsafton?

Vi var hos min syster och hennes sambo och resten utav min familj kom dit på 3-rätters middag som vi hade gjort. Blev till förrätt Vitlöks stekta champinjoner på toast, varmrätt honungsmarinerad oxfile med hemmagjord klyftpotatis och bea-sås och till efterrätt blev det maräng schvish.

Sedan hände det inte så mycket mer, vi kollade på tv och väntade på att klockan skulle bli 12 då vi ställde oss på balkongen och skålade in det nya året med mousserat jordgubsvin som jag hade köpt, som inte alls var så dumt.
Och tittade på alla fyrverkerier dom sköt upp lite här och var i staden.