Nu är det en vecka sedan jag kom hit, och jag trivs faktikst riktigt bra här.
Och om en vecka kommer jag vara hemma igen, i alla fall några dagar. Har fått ledigt 5 dagar så det blir att spendera lite tid hemma.

Idag vaknade jag vid halv tio, känner mig lite trött nu men sov ju i alla fall 8 timmar. Jämfört med alla timmar jag sov när jag var sjuk så är 8 timmar ingenting. Men tycker det är dags att ställa om lite grann.
Skulle ha tvättat, har nästan inga rena underkläder och handdukarna är smutsiga, hade bokat tid till klockan 11 men det var någon som hade okuperat tvättmaskinen, så jag får tvätta under tiden jag jobbar istället, så bokade upp tvättstugan hela dagen då.

Ne, nu blir det till att hoppa in i dushen.
Sånt roligt inlägg levererar jag idag! haha
Ha det bra

Mådde bättre när jag vaknade idag. Vilken tur!
Känner mig dock inte helt frisk, men känner mig i alla fall inte halvdöd. haha

Nu drar jag iväg till jobbet, brukar alltid gå lite tidigare så jag hinner med en shake och kaffe innan jag börjar.
Ha en trevlig lördag!


Nu har jag varit förskyld i 3 dagar, men när jag vaknade i morse så kände jag mig i alla fall lite bättre. Hoppas att jag känner mig ännu bättre imorgon.

Annars så händer det inte så mycket, förutom att det känns som jag gått in i en dörr eller något och idag var jag sist på jobbet. Alltså var det jag som skulle räkna kassan och låsa och grejer. Som tur var började det en ny kille idag som kan mycket om kassor och sånt, så han fick hjälpa mig med den då. Annars så skulle jag ha legat illa till. haha
Sen hoppas jag på att jag inte har glömt att låsa några dörrar eller så. Men det ska nog gå bra.

Hade några riktigt jobbiga personer på middagen idag, men men det är sånt man får ta när man är i den här branchen.

Kommer hem på besök nästa vecka, hoppas att min snälla syster och sambo vill hämta mig här så jag tjänar in typ 2 dagar.
Annars får jag försöka fixa det på något annat vis.
Nej, nu ska jag nog gå och läsa lite och sedan sova. Orkar ändå inte sitta vid detta slöa internet något mer.
Vi hörs!
Hej, igår gick det bra att jobba. Uppdaterade inte eftersom internet är kasst här, i alla fall för det mesta. Imorse vaknade jag av att solen lös rakt på mig, och jävlar vad varmt det var.
När jag vaknade till så insåg jag att jag börjar bli förskyld, kände av det igår faktiskt då jag fick en massa rethosta men idag är det mycket värre. Börjar klockan 14 idag och ska snart bege mig dit och ta lite juice så jag kan dricka min herbalife- shake. Hoppas jag mår bättre efter det, annars så får jag väl kolla runt om någon har alvedon eller liknande. Mår verkligen inte bra just nu.
Har även duschat och hoppades på att jag skulle må bättre utav det, ja det var väl bra för stunden.. Längtar verkligen tills jag slutar ikväll då ska jag tillbaka hit och sova och inte lyssna på alla spökhistorier folk har att berätta. haha. Men det är väl så är man på ett nytt ställe är det väl lätt att bli sjuk, när man träffar alla nya människor och sånt? Nej, nu ska jag bege mig, hoppas ni får en bra dag i alla fall!
Puss
Har gjort mig iordning och snart börjar jag på första passet här. Skulle egentligen börja klockan 14 men jag ska få se mig omkring och sånt. Så jag börjar idag klockan 12.
Spännande. Vi hörs ikväll!

Hej. Jag börjar dagen med en asiktsmask, skönt att få bort allt smuts från bussresorna igår.
Igår kväll så kollade jag på en film med dom andra, och sedan satt jag och pratade med en tjej ganska länge och sedan gick jag och lade mig.
Sov hyffsat gott, vaknade några gånger under natten men är utvilad i alla fall. Fick höra från dom igår att det spökade här, haha. Men jag är ju som sagt van, men dessutom har jag typ ett "sjätte" sinne så jag brukar känna utav energin om det spökar eller inte och just här så känner jag inget.

Nu ska jag tvätta ansiktet, klä på mig och börja göra mig iordning för dagen. Igår när jag kom osminkad och sliten så trodde folk att jag var yngre än vad jag var. Vissa trodde jag fortfarande gick i gymnasiet, vilket var sådär 5 år sedan. Så nja.. Sminket på!


Hej allihopa!
Har inte bloggat på hela helgen eftersom jag hade fullt upp med packningen och i söndags hade jag även en hälso-träff hemma hos mamma.

Nu är jag i alla fall framme i Vålådalen och idag är nog den jobbigaste dagen jag har varit med om, då tänker jag först på bussresorna.
Jag klev upp strax före 6 imorse och 7.15 hoppade jag på bussen mot Östersund, som tog ungefär 4½ timme. Där väntade jag i över 1 timme på en buss mot "Järpen busstation" och den tog ungefär 2 timmar och när jag väl kom fram till "busstation" så ser jag bara en massa buss-hållsplatser och undrar om jag ska av där eller inte och frågar busschauffören och ja, mycket riktigt så var jag framme. Fick sitta och vänta i ett bibliotek som dom använder som väntsal då.

Där var det också över 1 timmes väntetid och vid 15.40 skulle bussen gå, så gick ut vid 15.30 och fick vänta där ett himla bra tag innan bussen kom. Men det gjorde den ju till slut och vid 17- tiden var jag framme till något jag inte hade kunnat föreställa mig.

Visst är det mysigt här, men det finns ingen affär så man måste bege sig mot en grannby för att handla mat, men som tur är så finns det ju personal mat om man inte skulle ha något "hemma".
Har träffat några stycken personal här, men just idag håller jag mig på rummet. Är trött som fan och funderar på att gå och duscha, man känner sig inte direkt så fräsch efter att ha rest i ca 10 timmar.

Bild på ett fjäll jag tog på bussen

Denna fredag har varit väldigt trevlig och bra, ett bra avslut inför det nya som väntar mig på måndag kan jag säga.

När mamma hade vaknat (hon jobbar natt) så åkte vi en sväng till min mormor bara för att säga hejdå, fast vi ses ju snart igen. Och där fick vi lite fika och så och min morbror kom förbi en sväng där med.
Sen var det hem och försöka packa lite (det går dåligt på den fronten, imorgon vill jag ha allt klart) och sedan göra sig iordning för att vid 20,30 befinna oss på Varvsberget för Amerikansk Buffé.
Maten var bra där, även fast jag hade förväntat mig lite mer mat det fanns bara kyckling, råstekt potatis och revbens-spjäll plus olika sallader, dock fanns det inget kaffe eller efterätt.
Och servicen där var väl under all kritik, servitriserna var typ 50+ och verkade inte precis ha det som krävs för att ge bra service. När jag själv jobbar inom det yrket så är jag rätt kritisk angående servicen.

Efter att vi ätit klart, åkte vi hem till min syster och hennes sambo och drack kaffe och fikade. Var där en stund och åkte sedan hem och kollade på Wolverine.



Utsikt över hela standen, dock är väl inte min mobilkamera den bästa.
Mår ni bra?
Själv är jag som sagt lite stressad, måste börja packa och städa klart allting idag då jag åker tidigt på måndag morgon.
Men nu ska jag kolla på 7th heaven på tv, så det får bli att ligga i efteråt. Men det ska jag ju klara, jag behöver ju inte ta med mig allt för mycket saker. hm.. hoppas jag.

Tillbaka till Cypern, kanske ni undrar...?

Nej, jag åker till fjällen. Vålådalen rättare bestämt och ska stanna och jobba där i ca 2 månader. Sedan åker jag tillbaka till Cypern i april- maj ungefär.

Jag är grymt nervös men samtidigt så taggad inför det här. Var ju ett tag sedan jag jobbade i Svensk miljö och har ingen erfarenhet av jobb i fjällen. Har bara varit i fjälls 1 gång i mitt liv och det var sådär 16 år sedan.
Jag kommer då att bo där tills den 22 April dock kommer jag komma hem i mellanåt och hälsa på några dagar då det finns tid för det.
Nemen, riktigt taggad är jag!


Vad tycker ni?
Jag älskar det!






 

Djup-rengörande masken från Herbalife är en utav de bästa jag någonsin testat, utan tvekan.

Huden sticks medans man har på sig den och man känner verkligen att den rengör och när man tvättar av den blir man alldeles baby- len i ansiktet.

 


Hej allesammans!
Jag har det lite stressigt här, kommer att berätta allt så småning om. Men vill ha allt klart allt innan jag säger något. Men det är något roligt i alla fall, väldigt få vet om det än. Men senare ikväll kommer jag avslöja vad det är här på bloggen. Spännande va?
Nej, nu ska jag fortsätta och sedan ringa min pappa. Åker in till stan imorgon för att ev klippa mig och träffa syrran, så varför inte en kaffe med pappa också?

Vi hörs!

Snart dags för årets första Semla! Mums mums!
Har ni ätit semla iår än?

Godmorgon allihopa!
Idag har jag mycket att göra, ska städa och gå igenom några lådor jag har här hemma.
Känner mig lite panikslagen och nervös också, men det kan jag ju berätta mer om senare?

Nu som sagt har jag panik och det känns som att tiden inte räcker till, och som vanligt när jag känner mig stressad så sätter jag mig ned på arslet och gör inte ett skit. haha
Bjuder på en skön låt i alla fall:


Igår gick jag, mamma och mina två småbröder på bio här i Övik och såg Mästerkatten i stövlar.
Filmen var faktiskt bra, jag gillar animerade filmer. Det enda som var jobbigt var att 3d- glasögonen var jättetunga och tryckte på näsan och man kunde ju inte se utan dom heller.

Ett annat störigt moment var reklamen innan, dom visade samma trailer av Starwars 3 gånger under 10 minuter det kändes kanske lite onödigt.

Som sagt, annars var filmen bra. Kanske inte den bästa som jag sett, men helt klart godkänd.
Dock störde jag mig på ägget, Humpdy Alexander Dumpty. haha



Hej på er!
Idag är det måndag igen, shit vad veckorna går fort!
Idag ska jag till tandläkaren, eller rättare sagt tandhygenisten. Var ca 2 år sedan jag var där sist så kan vara bra att kolla upp mina tänder.
Annars är den här måndagen precis som alla andra måndagar..

Vad har ni alla för er idag då?


Färgar håret, Sand Blond. Hoppas det blir fint och håller i sig lite längre än vad det gjorde förra gången då jag använde toning.
Kliar som f*n och är snart dags att sköljas ut.


Godmorgon allihopa!
Idag är det fredag och idag skulle vara senaste dagen för att fixa internet och telefon (just nu har vi ju mobilt-internet)
Men tror ni att telefon bolaget har varit här eller?! Nej, självklart inte!
Så även denna helg får jag väl stå ut med att vara utan internet på dagarna och bara använda det på kvällarna när småbröderna ska sova.
Ni kan ju fatta allas vår irritationen på telefonbolaget som vi har här hemma!

Hur svårt ska det vara att komma hit och dra en ny telefon-kabel?

Idag har jag varit hos min vän Sara och hälsat på.
Två av barnen var lite småsjuk så skulle inte förvåna mig om jag blev sjuk inom en snar framtid, men inget att göra åt. Dom är så söt och snäll så jag offrar mig lite grann för att få leka med dom.
Sen var det ju som vanligt roligt att träffa Sara och snacka lite.

Nu har småbröderna kommit hem från skolan och tjatar om att dom ska ha internet, så nu får jag tydligen inte ha det längre. Nehepp, men jag uppdaterar senare ikväll.

Fick till ett riktigt sött kort på Saras minsting Colin. Han var  ett monster som var fast i tvättkorgen.

Jag och mamma pallrade oss iväg för ett Zumba pass, när vi gick upp på vägen såg vi att det var alldeles mörkt och att gatulamporna inte lös.
Men vi tänkte ändå att vi går upp dit ändå, för det kanske finns ström där eftersom vi har det hemma?
Men nejdå, inte det. Det var alldeles mörkt hela vägen upp till skolan och där inne var det massa folk i mörkret och vi stod där i några minuter och bestämde oss för att gå hemmåt istället.
Så gick vi en liten promenad och sedan hem.

Riktigt tråkigt, eftersom jag ser fram emot Zumban varje onsdag. Men men, får väl dansa loss här hemma framför min Zumba dvd istället då.


Alltså, igår på min privata mail fick jag ett jobb- erbjudande att jobba med UNICEF, men eftersom jag inte har erfarenheter eller utbildning så fick jag stå över.

Sen idag på min blogg mail fick jag ett erbjudande av någon arab att åka tillsammans med honom och samla ihop arvet av Said Al-Arab Gaddafi som var på många miljoner dollar. Men oops, det var visst en hemlighet..

Haha, vad tror dom om mig? Om man inte vill vara "fredsmäklare" så ska man istället bli "terrorist"?
Nja, inget utav dom där yrkerna passar mig särsklit bra. haha

Men frågan är också, hur fick dom tag i min mail? Fast förmodligen är det bara spam..




Eller god eftermiddag, whatever. haha
Väntar på ett paket som ska komma; Herbalife. Tydligen hade jag klickat i hemleverans istället för hämtning på postkontor. Hm, inte konstigt att jag tyckte det blev dyrt? hehe
Sen idag händer det inte så mycket, blir Zuma sen ikväll.

Vad gör ni denna onsdag?

Jag saknar värmen och underbara solnedgångar.

Läste idag på Aftonbladet.se att forskare i Danmark arbetar med en choklad som tydligen ska motverka fetma. Dock är den inte klar än, utan den måste bli godare och bli mer mättande och sätter igång kroppens förbränning.

I wish..




Hej!
Klev upp halv tolv idag och sedan gick jag och mamma på en promenad, den tog lite mer än en timme. Även fast det var kallt ute (-10) så var det riktigt skönt och solen lyste.
Gillar sånna vinterdagar!


Jag brukar ibland spela bingolotto på söndagar. Det är ett nöje som hela familjen uppskattar, även fast man kanske inte alltid vinner så finns ju spänningen alltid där.

Jag brukar även gå in och spela bingo på folkspel.se och det händer faktiskt då och då att jag vinner, inte är det väl någon jättesumma men runt 100- lappen och uppåt och det är ju inte dåligt att vinna pengar medans man har roligt, eller hur?


Där finns det olika typer av bingo man väljer att spela, och man får själv välja hur många brickor man vill spela på ett spel. Det som jag tycker är bra är att man kan välja om man vill spela själv eller tillsammans med andra som du även kan chatta med.

Bingo är inte bara ett spel där man kan vinna pengar, bingo för folk tillsamans och man kan även vinna vänner.

Det är roligt att spela Bingo

 


Godmorgon!
Usch vad jag fryser idag! Det har jag gjort hela helgen iofs då det varit upp till -31 men idag är det bara -14 och jag fryser jävligt mycket.

Sen när mamma har vaknat ska jag slinga utväxten, det behövs verkligen. Håret växer som ogräs på mig, sedan i veckan så hoppas jag att kunna färga om det igen. Förra gången så höll ju färgen bara i ungefär ca 2 dagar.

Vad gör ni denna måndag?



När det var nyfärgat.

Såg ni den?!
Jag bara älskar Loreens låt Euphoria, hoppas hon vinner allt. Då har vi i alla fall en chans att vinna i den stora tävligen.

Sen gillade jag faktiskt Sean Banans låt, rolig men inte direkt seriös. haha
Det jag blev mest chockad över var nog Torsten Flinck, hur kunde dom komma till andra chansen?



Hejsan!
Har inte haft internet för min lillebror är upptagen med Internet-stickan hela tiden.
Har precis gjort och avnjutit en god middag som var på vitlök/honungs marinerad fläskfilé, hemma gjorda klyftpotatisar och tzatziki. Mums!

Sen ikväll är det ju första delfinalen i Melodifestivalen, det om något går ju inte att missa när man har en lillebror som är tokig i den tävligen och har tjatat om den ända sedan jul. Och nu är den äntligen här, så gissa på vad han har pratat om hela dagen?


Ååh, Campadre har just nu ett erbjudande med upp till 60% rabatt på Baglady's armband.
Dom är ju sååååå fina!


Strålande sol idag!
Somnade igår när jag kollade på film på datorn och vaknade upp vid 10 och datorn var på, men bestämde mig för att somna om igen. Så skönt!

Pratar just nu med en vän över FB, hon ska komma tillbaka till Cypern i Maj. Egentligen var det tänkt att vi skulle på semester i Spanien eller så. Men nu är det som det är, eftersom jag inte har jobb och pengarna kniper så tänkte vi att vi skulle göra en liten mini-semester på Cypern istället. Kan bli riktigt bra!

Jag vill åka till Kyrenia, en hamnstad som ligger på den turkiska sidan:


Jag har alltid tyckt att denna vinter varit väldigt mild. Ja vi alla här hemma tyckte det.
Så vid ett tiden idag så skulle jag och mamma gå på en promenad, men när vi öppnade dörren så tyckte jag att det var riktigt kallt. Och mamma övertalade mig att gå på en kort promenad och vi gick upp till hennes gamla jobb för att hämta hennes halsdukar som hon säljer. Och en fd arbetskamrat säger, "Vad kallt det är idag, imorse var det ju -26!" och jag och mamma kollar på varandra och säger typ, men vi hade bara -9 grader...?

Men sen visade det sig att termomete- stickan utanför fönstret är typ begravd av snö, det är därför det är så "mildt" här. Så Kjell tog bort snön och temperaturen på mätaren började sjunka, så just nu har vi minus 20.
Skit också! Hade hellre velat gått runt och tänka på vad varmt vi har haft det i vinter, nu sket ju det sig. haha


Eller kanske för sent för att säga godmorgon? Jag vaknade för en timme sedan.
Sov riktigt gott inatt faktiskt. Skönt.

Min kropp var härligt slö efter jag kom hem från Zumban igår, även fast jag inte tar i så hårt så känner man verkligen att kroppen jobbar ändå. Fast dansar man en timme, visst känner man ju utav det sen..


Roligaste träningsformen ever.
Idag ska jag ge allt, idag ska jag svettas!


Tränigen blir alltid roligare när man har träningskläder som är snygga och sitter bra.

Jag blev medlem på Campadre för några dagar sedan som är Skandinaviens största privata shopping klubb, som från och med idag till den 6de Februari kan erbjuda upp till 58% rabatt på Casall träningskläder.

Känner du dig omotiverat ditt att börja träna är ett tips att köpa nya snygga träningskläder, för då känner man att man måste träna för att kunna använda dom. Funkar i alla fall för mig.

Så bli medlem idag och missa inte deras underbara erbjudanden.


Några utav mina favoriter från Casall:



Igår köpte jag Bio-oil. reklamen som går för fullt på tv:n nu.
Så får se om den funkar, ska smörja på 2ggr om dagen på mina bristningar i minst 3 månader.

"Bio‑Oil är en specifik hudvårdsolja framtagen för att hjälpa till att göra ärr, bristningar och ojämn hud mindre framträdande.
Bio‑Oil innehåller flera ingredienser som bidrar till att förbättra hudens karaktär och gör den mjuk, len och smidig och därmed minskar förekomsten av rynkig och lös hud. Bio‑Oil är också återfuktande, vilket förbättrar struktur, hudton och minskar förekomsten av fina linjer och rynkor"


Igår blev det ingen uppdatering. Skälet till det var att natten innan så sov jag ca 3 timmar. Jag har ju sagt att det spökar här emellanåt? Och den natten precis när jag skulle sova så hörde jag ett ljud ovanför mig så jag blev tvärvaken och satte mig i sängen. Sen när jag skulle sova igen var det samma sak. Så jag bestämde mig för att ha läslampan ovanför mitt huvud tänd och till slut så somnade jag, mamma väckte mig vid halv nio och då var lampan släckt. Scary..

Sen igår så åkte vi in till stan och handlade och var på stan ett litet tag och när jag kom hem var jag helt slut. Så därför orkade jag inte uppdatera helt enkelt.

Trots jag sov över 10 timmar i natt är jag fortfarande trött, här utanför så vräker snön ned så kanske inte så konstigt att man blir trött?

En bild på mig när jag är på väg till syrran på nyårsafton.