Nu ska jag snart iväg till jobbet, dock börjar jag inte förren efter en timme. Men J börjar vid två så jag får åka ned med honom.

Vill inte jobba idag, har blivit lat efter mina lediga dagar,haha. Igår hade jag en bra dag, först var jag hos min vän och hon färgade håret på mig. Kommer att visa bilder sedan...

Sedan gick vi hem till mig och gjorde oss i ordning och tog taxi ned till Coralbay, sedan åt vi på J's restaurang, skitgod mat. Men det visste jag ju redan.. Delade på en bruchetta till förrätt och till varmrätt tog jag en chef steak, som är med bearnaise sås, avocado och feta ost. Rare! Så den var alldels blodig och smälte i munnen.. Mums, blir hungrig nu igen när jag tänker på den...

Aja, som sagt nu ska jag iväg på jobbet. Fast troligtvis kommer det vara lugnt idag, onsdagar är alltid lugna. Tisdagar brukar vara helt ok, men igår hade dom bara 10 kunder så...

Vi hörs senare. Här är en liten sneakpeak på håret också, dock kanske det inte syns så mycket.
HAha, idag är jag ledig igen.
Jag och min jobbarkompis ville vara lediga tillsammans, eftersom vi hade tänkt åka till stranden. Men när vi vaknar så ser vi att det är mulet och ingen sol alls. Dessutom har det regnat tidigare i morse, är hösten på väg??

Så nu ska jag istället till henne och hon ska färga mitt hår, jepp. Det blir en helt ny färg, trots att jag älskar att vara rödhårig så är det så otroligt mycket jobb med det. För det är inte fint när det är urtvättat. Så nu ska jag bli ljusbrun hårig (om jag hittar bra färg på Spyrou) med blonda slingor, jag älskar ju också att vara ljus som ni vet. ;)
Hittar jag ingen bra färg så blir det bara några slingor i denna hårfärg, kan ju funka det också.

Sedan ikväll ska vi ut på middag. Vi hade tänkt gå till J's restaurang.
Blir nog en bra dag.
Hoppas ni har det bra!
Puss!
Tycker att denna låt verkligen är jättefin.
Har börjat lyssna på vissa grekiska låtar och vissa av dom är otroliga. Denna är en utav dom.

Roligt när man börjar fatta lite mer utav språket så man faktiskt förstå lite av vad dom sjunger.
Önskar jag kunde mer grekiska än vad jag kan, kanske får gå en kurs här eller hemma i Sverige sen, beroende på var jag befinner mig.

Lyssna på låten och njuuut..
Är ledig idag och har spenderat dagen på stranden.
Har precis kommit hem och duschat och när är jag riktigt trött..

Har nog bränt mig idag också, konstigt det där. Förra måndagen så var jag på stranden en hel dag utan att använda särskligt mycket solskydd och parasoll och brände mig inget alls.

Idag använde jag solskydd och låg under parasoll, dessutom var jag i vattnet typ hela tiden och idag har jag bränt mig.
Hoppas det lägger sig tills imorgon..

Vad gör alla mina läsare denna söndag då?




Tog inga bilder idag, så det får bli en bild från i måndags..
Idag på jobbet så var det ganska fullt upp, i alla fall ett tag. Vi fick ca 50 kunder på en och samma gång. Men eftersom mina arbetskamrater är så himla bra ( i alla fall för det mesta) så gick det som på räls. Jag i baren med alla drinkar och dom tog hand om beställningarna och det mesta av servicen.

Jag älskar mitt jobb alltså... Visst för det mesta är folk bråkiga och på dåligt humör, men när det försvinner då är det riktigt rikigt roligt att jobba med dessa människor.

Sen så saknar jag min vän Marta, känns konstigt att se hennes kille köra förbi med moppe och vinka till mig när jag vet att hon inte ens är här längre och jag vet inte ens när jag får träffa henne igen.

Fick en kommentar om vad jag menade i förra inlägget "nästa gång är det min tur.." Och ja, jag kommer flytta, jag vet inte riktigt vart och när än. Troligtvis kommer jag flytta tillbaka till Sverige och stockholm, men jag vill inte riktigt prata om det för att då blir det inte som jag tänkt. 3 år i Cypern känns som att det räcker för mig, men på en och samma gång så vet jag inte hur jag kommer att kunna leva utan Cypern, det har liksom blivit en del utav mig.
Det liv jag lever här, går inte att leva i Sverige. Det liv jag lever här, vet jag inte om Om jag vill vara utan.









Var ledig idag och spenderade min dag med en utav mina bästa vänner, Marta!

Marta lämnar mig i Cypern och flyttar tillbaka till sitt hemland Polen för att sedan bege sig ut på nya äventyr.

Önskar att jag hade fått längre tid med henne, men ca 2 år är rätt mycket ändå. Och fler år kommer det bli, fast vem vet när vi ses igen och vart vi ses.
Har i alla fall haft jätteroligt med henne, alla gånger vi gjort något.

Alla underbara personer flyttar här ifrån, nästa gång är det min tur...
Förra veckan klippte min vän Nicola av mitt hår, hon är alltså utbildad frisör.
Eftersom mitt hår var väldigt sliten fick hon kapa ca 10 cm. But i like it!
Så otroligt skönt att få det slitna bortklippt och håret känns mycket lättare och mjukare, speciellt nu under den varmaste månaden.
Hej, kom hem från jobbet för lite mer än en timme sedan.
Har duschat och beställt lite herbalife för några kunder (min mamma&syrra, haha.)

Jobbet var lungt idag, 22 kunder fast utspritt under dagen/kvällen så det var ingen rush.

Jag har varit otroligt dålig på att uppdatera, men lovar att försöka bättra mig. Men har haft fullt upp hela tiden, men jag gör mitt bästa.


Hoppas att ni fortfarande läser mig blogg, trots det är glest mellan uppdateringarna.

Ska hoppa ned i sängen nu, ska försöka hinna träna och göra grejer innan jobbet. Det behövs!
Godnatt!

Ful bild.. Men aja, den får duga ;)
Var ju som sagt vid poolen ett tag tidigare idag. Dock var det riktigt varmt så blev inte så länge.
Smörjde in mig i olivolja innan, min suntanning oil är slut..
Ser sjukt brun ut på bilden, men jag är inte riktigt så brun egentligen..tråkigt :(

Pratar en massa strunt. Haha, pratar och funderar. Must like min snygga frilla och det ser ut som jag har ont ibland när jag pratar, men det har jag inte. Vet inte riktigt vad det är för grimaser jag gör..

Har varit sjukt sugen på att festa hela dagen, var ju två veckor senast jag var ute på "krogen" här, en liten bar med dansgolv som heter Kleo's.

Att min vän har frågat om jag ska med ut imorgon och jag sitter här och lyssnar på mina favorit party låtar gör mig ju inte mindre otaggad.. Nej, jag får nog ta och gå ut imorgon helt enkelt, men J gillar det inte.. haha :P

Här är några av dem: