Vill du gå ned i vikt?

1kommentarer


Många människor är inte hungriga på morgonen, eller har så bråttomt på morgonen så det inte finns tid att äta.
Men vill du gå ned i vikt är det viktigt att äta på frukost!
Kanske tar man en smörgås, bara för att få ned något i magen. Men just den där smörgåsen gör att du så småningom hamnar i fett fällan. Brödet innehåller massvis med socker och kolhydrater som gör att du blir hungrig snabbt igen, troligtvis blir du hungrig igen innan lunch.
Vilket kommer leda till att du får sötsug och tar en choklad bit eller sockrat kaffe, bara för att få upp blodsocker nivån.

Tar du istället en Herbalife shake så får du i dig alla näringsämnen som är viktiga för kroppen, plus att du håller blodsockret på en jämn nivå.

Vill du gå ned i vikt så byter du ut två måltider (ex. frukost & lunch) mot herbalife produkter, det finns både som Shakes (protein pulver), bars, soppor, mellanmåls snacks.

Är du nöjd med din vikt men kanske är lite trött och hängig, inte har tid för frukost så byter du bara ut en måltid mot en Herbalife måltid.

Tips: Försöker du gå ned i vikt är det viktigt att du äter något var tredje timme, (förslag; ett äpple) det håller blodsockret på en jämn nivå och matsmältningen stannar inte upp.
Ät aldrig något timmarna före du ska gå och lägga dig.



1 kommentarer

Carina Nordin

05 Mar 2011 12:47

Jättebra skrivet!

//carina

Kommentera

Publiceras ej