Det spökar!

1kommentarer

Alltså det här är helt sant! Och lite läskigt faktiskt...
I vår nya lägenhet har jag ibland "kännt" att någon har varit här, alltså när jag sitter här uppe så hör jag ibland något där nere och vice versa.
Eftersom jag har vuxit upp i ett spökhus så är jag ju tack och lov van vid det.
Kan berätta två saker som hänt faktikskt:

I onsdags då vi var här första dagen, satt jag nere i köket med datorn J satt på övervåningen med sin. Jag blev tvungen att gå på toaletten och var borta kanske 1 minut.
När jag kom tillbaka så var några köksluckor öppna och jag är nästan säker på att dom var stängda innan jag gick på toaletten.. Och jag vet att J inte hade varit nere..

Sen nu idag, det är fan äckligast.
Jag var nere och lagade mat, var nere i över en timme säkert. Innan hade jag suttit vid datorn uppe där man kan se direkt in till sovrummet.
När jag kom upp för att sätta mig vid datorn ser jag en lampa på sängbordet är på och undrar, varför har J tänt den?
Sedan när jag går in till sovrummet igen så ser jag att även lampan på min sida av sängen är på!!
Och jag är säker på att dom inte var på innan jag gick ned, och jag är säker på att J inte har tänt båda lamporna innan han gick iväg till jobbet. Dessutom är det ju dagsljust ute, så varför skulle vi ens ha slagit på lamporna?!

I skrivandes stund hörde jag ett ljud nedifrån köket och gick ned för att kolla, men det var dock ingenting där. Gick upp igen och hjärtat nästan hoppade ur kroppen då jag tycktes mig se att lamporna var på igen, men tack och lov var det bara solen...

Jag brukar alltid leka "tuff" och inte tycka det är någon big deal av spöken och det, men då brukar jag ju inte vara själv i flera timmar heller...

1 kommentarer

Sasha

04 Apr 2011 00:03

Nej vad läskigt!

Kommentera

Publiceras ej