Är jag en utav dom där 3 miljonerna?!

0kommentarer


Gnisslar du tänder i sömnen? Då lider du utav en folksjukdom!
http://www.aftonbladet.se/munhalsa/article5617460.ab

För några år sedan fick jag reda på varför jag ALLTID fick illningar i tänderna och varför alltid alltid alltid mina "fyllningar" försvann efter bara någon vecka.
Jo, jag bet ihop käken så hårt och gnisslade tänderna i sömnen, därav också varför var och varannan tand har gått av och fått sprickor. Dom är så vassa att om jag inte är försiktig kan jag skära av mig tungan på dom.
Tror ni att tandläkarna gjorde något åt det då?
NEJ!

Jag träffade en "specialist" och denna läkare gav mig bara rådet... Sov med munnen öppen.
Yeah, right! Lätt att kontrollera det när man sover liksom, ska jag stoppa in en toarulle i käften för att vara på den säkra sidan?
Jag skulle få en skena att sova med på natten, men i sista sekund stoppades det eftersom tydligen en annan specialist tyckte att det var "onödigt". Vadå, det är ju så snyggt med spricka söndergnagade tänder, eller hur?

Svenska tandvården är rent åt helvete, samma med sjukhusvården. Det enda dom bryr sig om är hur mycket pengar dom kan tjäna och hur dom kan tjäna det så enkelt som möjligt. Inte bryr dom sig om dina tänder, nej, varför ska dom göra det? Dom är som dom flesta människor och bryr sig bara om sig själva.

Förresten så är jag grymt missnöjd med min trånga underkäke och hade blivit lovad tandställning och uttragning av en tand i många år. Dom drog ut på tiden, ända tills den tiden kom då jag var tvungen att betala. Och hur mycket skulle jag få betala för det, jo, ca 3-4 tusen bara för tandställningen.
Öh, nejtack!

Nu har jag ju blivit lycklig lottad med min J och hans familj är alla tandläkare, så inom en snar framtid åker vi till hans hemland och där ska jag fixa mina tänder. Och betydligt mycket billigare än i sverige!

Svenska tandläkare är SÄMST!


(bilden lånad av aftonbladet.se,
ps. det är en kvinna på bilden..!)

Kommentera

Publiceras ej