Vi fortsätter leva i en sjuk värld..

2kommentarer


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2732950.ab

Höll sin dotter inlåste i 13 år,i en garderob! En GARDEROB!
Där fick hon alltså sitta från 20års ålder tills nu då hon är 33 år, hon fick inte ens gå ut från garderoben för att använda toaletten..
Sista året i gymnasiet började dottern att få psykiska problem, istället för att ta henne till en läkare, låste de istället in henne i en garderob.
Läkarna beskriver henne nu som en levande död...



Alltså, ja, vad ska jag säga?! Jag blir knappt chockad längre, även fast jag tycker att det är riktigt riktigt sjuka människor som ens kan komma på tanken att göra så mot någon, speciellt mot sitt eget barn!
Tydligen så sitter folk inlåsta lite här och var, finns säkert också i Sverige..
Det finns överallt, har nog alltid funnits så sjuka personer som gör något sånt, men vi har inte vetat om det, vi har inte velat veta om det. Människor kan vara så naiva ibland, tro alltid gott om allt och alla.
Och enda anledningen att vi fått veta att dom sitter inlåsta, är för att dom på något sätt klantat sig på något sätt, som undanröjt fasaden.
Men undra egentligen, hur många som egentligen dött eller håller på dö just nu, som sitter instängda i tex en garderob, som vi naiva människor inte har någon aning om.

Frågan är inte längre, vem som är sjuk eller inte, frågan är, finns det någon frisk människa kvar?!

Om jag en dag någon dag skulle saknas, och forsättas saknas utan ett knyst efter en månad, tro inte på vad omgivningen säger. För guds skull, leta efter mig!?
Haha.

2 kommentarer

Lillemor Sjöberg

22 Jun 2008 15:06

Vi lever i en sjuk värld,men för att orka får man försöka se till det positiva, annars blir allt så tungt.Men jag håller med sjuka människor finns överallt,på ett el.annat sätt.

Jimmy B Norman

23 Jun 2008 19:32

På tal om en sjuk värld så är ju detta inget nytt...

1968 berlinmuren som skulle skydda öst från väst.

Skydda öst?

hmm tanken var ju att isolera öst från väst, så sjuka människor har det alltid funnits.

Kommentera

Publiceras ej