Dagen, blandat med oro och gråt?

0kommentarer

Det blev aldrig att vi tog bussen till jobbet idag, och det är jag glad för!
Ska nog inte ta den imorgon heller, för hon jag bor med har tagit hem en massa saker från jobbet för att tvätta, så det blir nog bilen imorgon med. Skönt.:)

Det var inte så jobbigt på restaurangen idag, förutom att klockan sju kom det ett sällskap på 13 gäster, och sen vid nio kom det ett sällskap på 13 igen.. hehe..

Vad mer kan jag berätta? Hm, jo jag fick min check idag.. Men inte för mina extra timmar, för dom sa att jag skulle få det nästa lön. Men jag sa, nej jag har blivit lovad att få det den här lönen, and thats it!
Hon på löne sa, okej jag ska prata med honom. Då sa jag, bra så jag kommer tillbaka imorgon!
Hm, kanske inte imorgon sa hon.. Jag sa, i alla fall, jag kommer tillbaka imorgon!

Sen har jag varit orolig hela dagen för min älskling, imorse tog han bussen till Umeå sjukhus för att möta någon nervspecialist? Och det visade sig att nerven var av!
Han hade berättat för mig att han kanske var tvungen att operera, så vid sex tiden försökte jag ringa honom men telefonen var avstängd. Så jag smsade till han mamma:)
Då visade det sig att det trots allt blev en operation. Och då blev jag riktigt orolig för honom, jag hatar allt som heter operation!
Jag till och med grät en tår för honom på jobbet. Haha, jag grät på jobbet! haha.. (Fast som sagt, inte så mycket) (Inte bra att visa sin svaga sida för mycket, haha)
Don't cry.. Sa Zhoe. haha..

Men tänk er själv att någon som betyder så otroligt mycket för en, åker till ett sjukhus alldeles själv och måste genom gå en operation alldeles själv.. Det vart svårt, det känndes/ Känns oerhört jobbigt att jag inte är hos honom just nu.
Men i alla fall så ringde han och sa att allt hade gått bra, men handen kommer aldrig mer bli som den var.
ÄLSKLING!:(
Huvudsaken är att han mår i övrigt bra, och att handen läker och blir bättre (6-12 månaders läkningstid)
Men bara den blir bättre!
Jag grät även när han ringde, haha, även fast det borde vara han som gråter.. Men när han sa att han kommer kunna spela gitarr igen och så, blev det i alla fall lite lungnare. Eftersom jag vet att han kommer kunna fortsätta göra den sak han älskar!
*Jag älskar dig baby!*

Tur att jag har underbara och roliga personer runt om mig på jobbet.. They are the best!

Ja, sen ikväll fick jag veta att nästa onsdag måste vi jobba, och kanske hela veckan. Eftersom våran chef inte sa att vi ville han en annan dag ledig.. Bläää.. I så fall tar jag ledigt ändå! haha
Förra året kom 4 miljoner människor från U.K till Cypern, det här året har det bara varit en halvmiljon, så nu har hotellet bjudit in nån sorts grejs från UK som ska sälja resor och sånt till Cypern, dom stannar i tio dagar och sista dagen, som just är nästa onsdag,har dom valt att komma till våra restauranger.. Så det ska vara någon sorts buffé från alla restauranger, från Taverna ska det vara en grekisk buffé, från Zimi, italiensk buffé, från brasserie, en europeisk buffe, från Asian Corner en "suprise" asiatisk buffé, sen ska det även vara nån grillning och sånt..
Och vi måste verkligen anstränga oss riktigt mycket, eftersom cypern verkligen behöver sina engelskmän. Haha.
Men buffér är lätt att jobba på, och roliga. Bara att plocka disk och hälla upp vin;)

Kommentera

Publiceras ej